Sok oka van annak, hogy szerintem miért nem lehet első Mou. Azzal a focival amit a csapataival játszik, 1 gól után beállni védekezni, számomra nem szimpatikus. A viselkedés, és ahogy a játékosait uszítsa az ellenfél ellen, lásd az ő ideje alatt az össze klasszikus. Ancelotti bebizonyította, hogy nem kell megölni senkit sem a pályán, és nem kell verekedni sem a győzelemhez.ikarus93 írta:Nálam:wZoLee7 írta:top3-as listája.
1. Mourinho (nem kérdés)
2. Klopp
3. Ancelotti
+1 Rafa Benitez (nem röhög)
Klopp hihetetlen fazon, nagyon várom már, hogy egy olyan csapatot irányítson, amit nem hordanak szét minden nyáron újra és újra.
Reus meg szerintem angliában fog kikötni. Annyira nem tudom elképzelni, hogy ő is beint a dortmundi drukkereknek és a legnagyobb riválishoz szerződik. Hozzánk nem fog jönni, mert egyszerűen nincs hely a számára, hacsak Bale nem távozik ugyebár. Erre viszont nagyon kis esélyt látok...egy MU-t tudok neki elképzelni, de felvetődik a kérdés, ha csak az eredményeket nézzük, miért menne egy talán gyengébb csapatba...
A tavasz sok mindent elfog dönteni, viszont azt nagyon remélem, hogy Khedirától már télen sikerül megszabadulni.