Azért na... Nem történt semmi. Beleharapott, elestek és folytatták tovább a játékot.Galacticos írta:simán túltesz pepén.
Bárkivel megesik.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 20:11
Azért na... Nem történt semmi. Beleharapott, elestek és folytatták tovább a játékot.Galacticos írta:simán túltesz pepén.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. április 21., vasárnap 20:09
Nem akarom szítani a tüzet, ezért csak ennyi a válaszom:simán túltesz pepén.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 20:05
ez oké, de tőle nem ez volt az első ilyen eset.Mickey írta:emberből van mindenki,nem lehet örökké palástolni az érzelmeket,vagy elfojtani az ösztönt.
rájött...elmentek otthonról..harapott.
na bumm
én Iva helyében tuti leálltam volna vele harakirizni,me nekem meg az lett volna ösztönös.
oszt üsd vágd....
"nagy veszteség" a futballnak.Zidane írta:Asszem Suarez idén már nem játszik.
szerintem amúgy ha ivanovic provokálta volna, akkor utána elég hevesen reklamált volna. :-)Ne feledd, ez csak pár mp az egész meccsről. Ki tudja mik történtek közöttük.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. április 21., vasárnap 20:02
Ne feledd, ez csak pár mp az egész meccsről. Ki tudja mik történtek közöttük. :-)igen tényleg lelki terrort hajtott végre ivanovic, suárez meg valszeg nem tudott mit válaszolni és inkább ösztönből cselekedett
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 21., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 21., vasárnap 20:01
H20 írta:Már korábban is csinálta:
http://www.youtube.com/watch?v=8_4jioyxn6k
Ez egy vámpír, tuti!!!
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 21., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 21., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 21., vasárnap 19:58
Ki az állat? Ki az állat? Ki az Állat? Ki az állatkiazállatkiazállat?Kercsó írta:ilyenkor mi futhat végig az ember agyán?
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. április 21., vasárnap 19:56
A videók alapján...az a legesélyesebb h egy tizit akart "kiharcoltatni", persze az is lehet h csak nem tudta elviselni, h Ivanovic leszerelte.Ja hogyne
Az nem lehet, hogy csak szimplán felhúzta Ivanovic, és megharapta?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 21., vasárnap 19:53
és még az is látszik a videón hogy ivanovic nem beszélt. :-)BBeno írta:igen tényleg lelki terrort hajtott végre ivanovic, suárez meg valszeg nem tudott mit válaszolni és inkább ösztönből cselekedett
legjobb minőségben legjobb szögből itt.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 21., vasárnap 19:52
igen tényleg lelki terrort hajtott végre ivanovic, suárez meg valszeg nem tudott mit válaszolni és inkább ösztönből cselekedettsucre írta:Ja hogyneEgyébként szerintem itt is a színészkedés volt a cél.
Az nem lehet, hogy csak szimplán felhúzta Ivanovic, és megharapta?
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 21., vasárnap 19:44
ilyenkor mi futhat végig az ember agyán? már ha egyáltalán van neki olyanNzedge írta:éhes volt
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 21., vasárnap 19:29
Bakkalt Dzsudzsi volt csapattársát is megharapta.accel írta:mondta a szpíker, hogy suárez már az ajaxban is harapott meg valakit. ott 7 meccset kapott ,itt is kijárna már vmi hasonló.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 21., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. április 21., vasárnap 19:25
Ja hogyneEgyébként szerintem itt is a színészkedés volt a cél.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. április 21., vasárnap 19:25
Ja hogyneEgyébként szerintem itt is a színészkedés volt a cél.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 21., vasárnap 19:23
Na Fowler is szagolgatta a gyepet egy gólöröm után,emlékszem,előtte meg különféle klubokban Ez sem az a kifejezett sportemberi magatartás azért:lol: Suarez. Na az ilyen megmozdulásai miatt nem fogok rá soha igazi liverpooli legendaként tekinteni rá. Képességekben az egyik legjobb csatár, aki valaha felvehette a vörös mezt, de személyiségben sehol nincs Kenny Dalglish-tól, Ian Rush-tól vagy Robbie Fowler-től... Kár érte :(
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem