Persze ,hogy van.Ancelotti sem csak vakarászta a tökeit tavaly, de a magot Mourinho rakta össze, Carlo-nak a fejekben kellett rendet rakni, de védekezni, harcolni,kontrázni(nem akárhogy) és végül NYERNI(mert ez a csapat olyan szinten lúzer volt 2011 előtt...) Mourinho tanította meg nekik...numberone1 írta: Jose utan is rendett kellett tenni, az oltozoi legkor sem volt jobb mint elotte. Tovabba kozepszeru jatekosokat elpateroltuk akik Mou hagyateka volt....es meg van par belole. Casillas is javulo tendenciat mutat. Van boven amit Carlonak kellett helyre raknia.
Nem tudom, akkora káoszt nem hagyott itt Mourinho, balhésan távozott, de egy nagyon harcias keretet hagyott itt, egy keretet amely megtanult szervezetten focizni, a személyes problémák ellenére a dolgok amiket tanított nem felejtődtek el lásd kontrajáték.Aztán jött Ancelotti, hozta a nyugalmat, és feltupírozta a 90%os árut 100%ra.Ancelotti munkája igazán csak most érződik, tavaly szerintem gyakran nyúlt vissza Mourinho focijához(ami nem csak bekkelés volt,nem csak 2012-13ban volt ő itt, előtte nagyon jól toltuk,sőt szerintem a 2011-12es brigád erősebb volt mint a tavalyi)...