dzsi91 írta:Én rosszul vagyok Neymartól, nagyon örülök ,hogy nem minket választott.De az tény,hogy sokkal jobban járt volna a Madriddal, itt nálunk szárnyalna, Barcában csak 1-2 villanása van.
Miért szárnyalna nálatok, ha még posztja se lenne?? Mert azon kívül, hogy "jobboson is tud játszani" még nem hallottam olyan megoldást, amiben tényleg helye lenne a Realban - úgy, hogy a legjobbját tudja nyújtani -, és ez meg nem megoldás, mert a jobb oldalon nem tud jól játszani mondhattok itt akármit, láttam tavaly elégszer ahhoz, hogy ezt bátran kijelentsem.
morientes írta:Egy ilyen tehetséges játékost,aki még ráadásul fiatal is,rá lehet nevelni egy másabb posztra is.Edző kérdése az egész.433-ban ugyan úgy megfelelne a jobb oldalon is,(pláne ha arra gondolok hogy meccs közben mennyit cserélik egymást a szélsők),de 442-ben is ugyan úgy,mondjuk így...
---------Kroos-----Modric--------
----Isco/Hamesz-------------Neymar---
-------------Benzema--Ronaldo------
Ha meg át akarnátok nevelni, akkor nem értem miért pont ő kéne. Egy az, hogy oda van egy ígéretes Iscotok, de ha már igazolni kell, akkor Reusnak például sokkal jobban feküdne ez a poszt szerintem amit felvázoltál - lehet nem, keveset láttam játszani -, Neymar tavaly nálunk is messze volt a kaputól, nem is volt akkora császár. Ha meg még többet is kéne védekeznie, ami szintén nem javítana a játékán.. Így tök fölösleges lenne ő nektek, ha nem használnátok ki azokat az erényeit, amik miatt jó játékos.
A jobboldalon meg még mindig nem tud jól játszani, nézzétek meg a tavaly tavaszi rangadóinkat ha nem hiszitek el, meccsenként volt 3 értelmes megmozdulása azon a poszton. Ilyen Bolívia szintű csapatok ellen lehet, hogy sziporkázik ott is, de egy értelmes csapat ellen azon az oldalon meghal.