Jól van, nem kell túllihegni, meglátjuk, mindenesetre kellett a váltás, mert Mazzari nagyon nem érezte ezt a csapatot, kíváncsi vagyok hol folytatja ő is, Napolival azért művelt szép dolgokat. Mancini már címeket nyert ott, ismeri a közeget, nagyon más választás nem volt.
Milyen kerettel? Én kérdezem csak, le vagyok maradva most az olasz focival, pedig anno szívesen néztem a juve, milan, inter meccseit pl, mert volt taktika, voltak nagy nevek, és színvonal is volt.
Nagyon nagy nevek most nincsenek, viszont egy ilyen színvonalú olasz bajnokságban egy Inter féle kerettel jogos, sőt talán kötelező elvárás egy harmadik hely, ami BL-be visz.
Van egy jó kapusuk, Handanovic, utolsó 4 büntetőt amit lőttek neki mind megfogta és azon kívűl is magabiztosan véd.
Védelemben Juan Jesus és Vidic viszonylag stabilnak mondható, Ranocchia és Andreolli már nem annyira. Szélsők felől nem állnak annyira jól, bár azt mondják ez a brazil Dodó még viheti valamire. Nagatomoék meg elég középszerek.
Kp már más, ott azért már Kovacic és Hernanes már jelentenek egyfajta minőséget, a kis horvát remélem fejlődik szépen csöndben mert megvan benne a potenciál. MVilanak nem tett jót az orosz kiruccanás, roppant lassú és körülményes.
Elől meg van egy Osvaldo-Icardi-Palacio hármas, nem nagy nevek viszont nagy reményeket fűztek hozzuk, egyelőre egyikük sem hoz még elfogadható formát sem, pedig nem annyira kutyaütők, persze nem is világklasszisok. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a Mancini tervből.