Tavaly is a FIFA miatt nem nyert, nekem egyértelmű,hogy miért hosszabbították meg a szavazást.Mert a sok birka megnyerte Messinek az 5iket, csak azt még a FIFA gyomra se bírta volna el.Azt nem tudom,hogy idén top3 lesz-e,de biztos vagyok benne,ha nyerne akkor a FIFA megint megvariálná a dolgokat.Van lelke a FIFA-nakmathers írta:Kb én is merek veled fogadni bármiben, hogy Messi a top3-ba lesz. Sőőt még félni kell attól, hogy az első lesz a FiFA miatt hiába hogy nem nyert semmit.Realista24 írta:Az év játékosa cím előtt is ezt nyomtátok, aztán nem volt a háromban. Ez így lesz most is! Pont.
Nálam az igazságos top 3 ez lenne
CR
DM
Ramos
De mivel oda kell rakni egy németet is így
CR
DM
Egy német (én szerintem Valdessel a kapuban is bajnok lett volna a Bayern, és vb győztes Németország,Neuer csak a bohóckodásai miatt került képbe...) aki lehetne Schweinsteiger, vagy Kroos,vagy Lahm, ha eltekintek attól hogy a futball megcsúfolása lenne akkor még müller is jobban rászolgált volna...
Messi-t meg nem tudom,természetesen semmi keresnivalója nincs a top3ban,a vb legjobb címmel jól be is égették,szal tuti nem kap bogyót,top3ba még oda kerülhet az ürügy meglenne(hátán vitte döntőbe a csapatot plusz csak megdönti Zarra rekordját idén bár kitudja ) Ha úgy nézzük,hogy ez egy média esemény aminek kell a Hype akkor valahogy begyömöszölném őt is a top3-ba,üljön csak ott valami idióta öltönyben amikor megkoronázzák Cé-t