Aranylabda
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Aranylabda - 2014
tubatibi írta:Neuer - Carvajal, S. Ramos, Hummels, Alaba - Kroos, Modric, James - CR7, Benzema, Bale
hát nekem ilyenre sikerült az uefa év csapata, nincs is benne elfogultság.
Nálam ez.
Mondjuk itt belevettem a VB-t is, ami elvileg UEFA esetében nem kéne számítson. De magyarázzátok már el, Alaba mitől van bent előbb, mint Lahm?
Neuer - Carvajal, S. Ramos, Hummels, Alaba - Kroos, Modric, James - CR7, Benzema, Bale
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
dzsi91 írta:Az élet rendet fog rakni.Előbb utóbb egy bl döntőt vagy hasonló kaliberű meccs fog elmenni Neueren ebben biztos vagyok, annyira sorsszerű...Akkor majd mindenki úgy csinál mintha ez a hype meg se történt volna,reméljük nem CR aranylabdája bánja ezt majd... megrémít ez a vakság ami van manapság és mind csak azért mert az emberek nem tudják feldolgozni CR sikerességét, már mind1 ki müller neuer dimaria bárki csak ne Cé... ez azért beteges.
feleslegesen idegeskedtek emiatt. Fejre állhat Neuer,vagy bárki, CR kapja idén (jogosan). Ha Ribérynek nem tudták odanyomni az előzőt,akkor idén se tudják senkinek. Akkor lett volna esélyes Neuernek vagy valami németnek,ha a BL-t húzzák, esetleg. Akkor lehetne miről beszélni,de idén tök felesleges,szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az élet rendet fog rakni.Előbb utóbb egy bl döntőt vagy hasonló kaliberű meccs fog elmenni Neueren ebben biztos vagyok, annyira sorsszerű...Akkor majd mindenki úgy csinál mintha ez a hype meg se történt volna,reméljük nem CR aranylabdája bánja ezt majd... megrémít ez a vakság ami van manapság és mind csak azért mert az emberek nem tudják feldolgozni CR sikerességét, már mind1 ki müller neuer dimaria bárki csak ne Cé... ez azért beteges.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha igaz akkor rendesen átmosták az agyát De Xabi apó nem hiszem,hogy ilyeneket nyilatkozna. Viszont számomra elég szomorú,hogy egy ilyen év után egyáltalán felmerül valakiben,hogy ez a bogyó ne CR-é legyen... kicsit megis ingattak a hitemben,hogy CR 3szoros aranylabdás.Realista24 írta:Xabi Alonso: "Az lenne az igazságos, ha Manuel Neuer nyerné az Aranylabdát" (Bild, meglátjuk igaz-e)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Xabi is szépen benyalt a kapusának, meg egyúttal odaszúrt egyet Ikernek is
Nem illik.
Na nézzük, kik mondják, hogy Neuert illetnél: Bayern kötődésűek és elvetemült Ronaldo gyűlölök
Ronaldot illetné: mindenki más
Ronaldot illetné: mindenki más
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
"Gondolom fiam,te a labdáért jöttél..."-by Isten
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xabi Alonso: "Az lenne az igazságos, ha Manuel Neuer nyerné az Aranylabdát" (Bild, meglátjuk igaz-e)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sok nagy játékos nem kapta meg,akiknek kijárt volna,sok középszerű meg igen...szimpátia,sportdiplomácia,sportpolitika...erről szól ez az egész.Na meg a sok bal**sz úgynevezett "szakemberről",akiktől még az anyám is többet tud a futballról...
Ha nem lett volna 2 ilyen kiemelkedő egyénisége a focinak az utóbbi években,érdekes nevek birtokolnák az aranylabdát,az hótzicher...ami még több vitára adhatna okot...
Ha nem lett volna 2 ilyen kiemelkedő egyénisége a focinak az utóbbi években,érdekes nevek birtokolnák az aranylabdát,az hótzicher...ami még több vitára adhatna okot...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nem véletlenül lett kitolva a szavazásEnrique írta:Ez egy tény?mathers írta:úgy hogy a FIFA belenyúlt
Akkor én lemaradtam valamiről.
Mondjuk a "belenyúlt" szó nem a legjobb kifejezés erre
Ez egy tény?mathers írta:úgy hogy a FIFA belenyúlt
Akkor én lemaradtam valamiről.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Tavaly is volt egy kis különbség CR javára. Meg is kapta az aranylabdát úgy hogy a FIFA belenyúlt, mert már nem merték odaadni sorozatban ötödször Messinek. És még így csak annyit változtattak, hogy CR ha jól emlékszem 1 vagy 2 százalékkal nyert.De könyörgöm, 2011-ben 1 gólnyi különbség volt kettejük közt, 2012-ben meg 28. Azért elég nagy a különbség a kettő közt.. És igen, az új rendszerben ez többet ér, mint a sok elődöntő és bajnoki cím.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem emlékszel jól, ilyen nem volt. Messi egyedül a 2012-es évben nem volt bajnok, de akkor meg 30 góllal többet lőtt, mint CR.mathers írta: Valamint, ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor CR több gólt lőtt, mint Messi és asszem akkor nyertünk bajnokságot is.
Azt gondolom azért hozták be, hogy legyen egy olyan díj is, amit a régi Aranylabda rendszer szerint osztanak. De én se értem, hogy miért kellett ennyit kavarni vele.. Bár igazából azt se értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni ezekkel, mindenki tudja pl, hogy Henry és Raúl nagyobb klasszisok voltak mint Owen, mégsem kapott Aranylabdá egyikük sem..Géci írta:Az egész ott borult, hogy behozták az UEFA év játékosa díjat...
De könyörgöm, 2011-ben 1 gólnyi különbség volt kettejük közt, 2012-ben meg 28. Azért elég nagy a különbség a kettő közt.. És igen, az új rendszerben ez többet ér, mint a sok elődöntő és bajnoki cím.dzsi91 írta:hát pont ezaz,hogy 11ben CR több gólt lőt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta...12ben Messi több gólt lőtt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
De ne legyen kétséged afelől, hogy tegyük fel idén Messi bajnokságot, BL-t, kupát és vébét nyert volna. Viszont CR rúgott volna 98 gólt. Akkor Messi megkapta volna a trófeákra. Nincs semmi bajom Messivel. De teljesen más a két játékos megítélése sajnos. Erre a fifa azt mondta volna, hogy hát okés a gólokra ott van az aranycipő.Messi 91 gól; CR 63 gól
Ezt miért is kellett volna CR-nek nyernie? Ezt már egyszer eljátszottuk amúgy emlékszem, 11-ben számított a kupa, 12-ben meg nem, azt mondtátok akkor. De 2011-ben CR 60 gólt lőtt és Messi 59-et, ez enyhén szorosabbnak mondható, ezért számított, hogy ki milyen kupát nyert abban az évben gondolom. 2012-ben viszont Messi 91 gólt lőtt, ami totális rekord, nehogy már nem érdemelte meg, amikor az egyéni statisztikák vannak már előnyben...
- dzsi91
hát pont ezaz,hogy 11ben CR több gólt lőt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta...12ben Messi több gólt lőtt de kevesebb kupát nyert és Messi kapta.palesz77 írta:11-ben számított a kupa, 12-ben meg nem,dzsi91 írta:az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
Ott borult fel teljesen az egész, az volt a legfelháborítóbb,(mert 2010ben lehetett mondani,hogy Messi szar volt a vb-n de ő a világ legjobbja), mert 2012ben CR egyértelműen jobb és hasznosabb volt, mind válogatott mind klub szinten, de mégis Messi kapta. Vagy szerinted egy EB elődöntő,rekord bajnoki cím,bl elődöntő,szuperkupa+egy raklap gól gyengébb mint egy spanyol kupa,bl elődöntő+1 raklap gól?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2014. november 18., kedd 15:23-kor.
- mathers
CR sem érdemelte meg volna tavaly, de már előtte Messi, hogy ő is mindenre megkapta, akkor is ha nem nyert semmit, így CR-el már nem tehették meg. Nincs egy rendszer, ami alapján dönteni lehet. Régen jobb volt, mert trófeák is kellettek hozzá. Így viszont tényleg semmi szempont sincs. Akár Neymar is megkaphatná, hogy ugrabugrál a labda körül. Iniesta oké, hogy barcás, de neki kijárt volna egy aranylabda. + Iniestáék nélkül messi se lett volna anno olyan jó. És tegyük hozzá, hogy Iniesta a vébén is jó volt ráadásul győztes gólt lőtt. Valamint, ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor CR több gólt lőtt, mint Messi és asszem akkor nyertünk bajnokságot is. De mégis Messi kapta az aranylabdát. Akkor sem értették sokan, hogy miért. Ha CR vébét, BL-t bajnokságot, kupát nyer akkor is találtak volna valamilyen adatot, amiben Messi jobb ezért neki járt volna az aranylabda. Persze ez csak az én véleményem. Elismerem Messit és a világ egyik legjobbja, de, hogy most 4 aranylabdája van ahhoz a FIFA is hozzájárult elég szépen. De lehet csak én vagyok vak, hogy úgy láttam mindig kedveztek neki az aranylabdáknál. Egyik évben nyert mert bajnokságot nyert. Aztán CR is meg gólkirály is lett, de mégis Messi kapta. Valami mindig volt. És már annyira kavarták a sz@rt, hogy most már nem tudnak kimászni belőle, ezért most már amikre megkapta Messi mindig. Volt hogy nagy trófea se kellett hozzá. Azokra már megfogja CR is kapni. Tavaly megkapta. Most toronymagasan ő lenne az első. Abszolút ő érdemelné. De én nem bízok a FIFÁban.