PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Kvék kupában benne lennék, a Quake Live amúgy is ingyenes Steamen.
- P. Krisz
Csak High-on tolom mert nagyon droppol az FPS , 30 és 80 között mozog , de már készül az új AMD driver , meg egy újabb patch .meg ugye magas hardver igény...
2 patch után én még nem találkoztam bugokkal , pár egymásba csúszó textúrán kívül , eredeti a játék és autosave van , ezzel sem volt problémám .Azt hallottam, hogy tele van bugokkal. Menteni se nagyon lehet meg ilyenek. Nálatok ezekkel nem volt probléma?
A hardverigényt pedig a motorra is lehet kenni , mert a Far Cry 4 pl. másik motort , a Dunia engine-t használja és kurva jól fut PC-n .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nemRemy írta:Azt hallottam, hogy tele van bugokkal. Menteni se nagyon lehet meg ilyenek. Nálatok ezekkel nem volt probléma?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt hallottam, hogy tele van bugokkal. Menteni se nagyon lehet meg ilyenek. Nálatok ezekkel nem volt probléma?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Boky
nekem csak annyi a negatív, hogy a free running néha tiszta röhej, arno néha nagyobbat ugrik mint egy szétkokszolt feka távolugróP. Krisz írta:10-15 óra AC Unity után egy kis ízelítő :
- negatívum : Kicsit erőltetett és klisés sztori , teljesítményproblémák , Párizs túl nagy , felemás grafika .
- pozitívum : Nagy Párizs , dedikált sunnyogó gomb , új mechanikai elemek , átdolgozott harc és free run , zene , co-op mód , gyönyörű belső terek , több szám - több ezer NPC amitől tényleg ÉL a város .
Tényleg annyira élőnek hat a város hogy a galambok a tetőre szarnak .
Ez eddig 10/8 .
meg ugye magas hardver igény...
- P. Krisz
10-15 óra AC Unity után egy kis ízelítő :
- negatívum : Kicsit erőltetett és klisés sztori , teljesítményproblémák , Párizs túl nagy , felemás grafika .
- pozitívum : Nagy Párizs , dedikált sunnyogó gomb , új mechanikai elemek , átdolgozott harc és free run , zene , co-op mód , gyönyörű belső terek , több szám - több ezer NPC amitől tényleg ÉL a város .
Ez eddig 10/8 .
Ez eddig 10/8 .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem rossz ötlet, de nem muszáj a cod2, bármilyen játék szóba jöhet, persze lehetőleg ne egy dota vagy TF2 mondjuk, mert ők annál azért bonyolultabbak, ott nagyon előnyben lenne, aki komolyabban tolta meg télleg valami régebbi cucc, ami mindenkinél fut és faék egyszerű megtanulni játszani. Mondjuk egy CS1.6, CoD (5-ig talán, a többi már gépigényesebb), Aoe2-3, Quake 3 Arena ilyesmi. Én benne lennék.Boky írta:ma eddig ez a legjobb ötlet amit olvastamcsabi* írta:ha van még cod2 tört multi akkor csinálhatnánk egy madridom kupát
vagy valami más retro játékhoz kedvem lenne :Đ
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na erről beszéltem. Mennyit toltam a codot bújócska szerveren. :Đ
https://www.youtube.com/watch?v=TSPaM5vHWVk
https://www.youtube.com/watch?v=TSPaM5vHWVk
Jó, a konzolt meg az fps-t kér egy mondatban emlegetni. Mondom ezt úgy, hogy elég nagy konzolos voltam, amíg el nem kellett adni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Le is töltöm! Ezer éve nem toltam kb :ĐFaust írta:Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek( )
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Nah jó de konzolon...Faust írta:Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek( )
Igen, azért a CS a legnépszerűbb online fps.adamzz írta:e a számok azért magukért beszélnek( )
-
CS-ét is sokat toltam, cod2-őt meg csak singlebe. Az utolsó küldetést imádtam benne!!! Utánna jött egy durva wow os korszak amire félig meddig büszke is vagyok meg nem is ... Ahogy leszoktam, elkezdtem a cod4-et multiban, és azzal játszok mái napig ha van egy kis időm rá. Nálam az örök kedvenc az az Unreal Tournament, Quake meg amihez talán még egér sem volt az a Duke Nukem :Đmathers írta:COD 2-be a bújócska szerver a legjobb. Ott ismerni kell a pályát is, hogy hova tudsz elbújni. Meg mindenfélének álcázhatod magad. Régen imádtam, amikor egy házban bútor voltam és ott szaladgált a pali előttem, de nem lőtt belém így nem buktam le.
Itt is van!
Duke Nukem 3D Erre emlékszik még valaki? :Đ
Azt hittem csak hülyéskedsz.... "lol"mathers írta:COD 2-be a bújócska szerver a legjobb. Ott ismerni kell a pályát is, hogy hova tudsz elbújni. Meg mindenfélének álcázhatod magad. Régen imádtam, amikor egy házban bútor voltam és ott szaladgált a pali előttem, de nem lőtt belém így nem buktam le.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
COD 2-be a bújócska szerver a legjobb. Ott ismerni kell a pályát is, hogy hova tudsz elbújni. Meg mindenfélének álcázhatod magad. Régen imádtam, amikor egy házban bútor voltam és ott szaladgált a pali előttem, de nem lőtt belém így nem buktam le.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Akárhányszor benéztem ebbe a topicba, sose volt a CoD a téma. Csodálkoztam is, mert - szerintem - messze a legjobb FPS név a piacon. A cod 1-et kivéve mindegyikkel játszottam, - már amelyik ki jött PC-re is - az abszolút kedvenc a cod4 és mw2 volt nekem. Mindkettőbe fejenként belevertem minimum ezer órát. Imádtam őket. A legutolsó amit nyomtam PC-n az a BO2 volt. Utána már a Ghosts miatt nem volt kedvem beleölni tízezreket a gépbe, öcsém ps-én nyomtam tovább. De a Ghosts full beletanuló játék volt a konzolos fps-be. Most az Advanced Warfare-ben már úgy ahogy tudok hozni egy normális k/d ratiot, meg ez jobban is tetszik mint az a tavalyi "játék"..
Próbálkoztam én BF3-al, CS-vel de sose tudott elkapni az a fajta érzés mint a cod-nál. Ez van. Éppen ezért nem szoktam szídni az egyéb FPS címeket.. Mert kb mindenkinek más tetszik. De a számok azért magukért beszélnek( )
Próbálkoztam én BF3-al, CS-vel de sose tudott elkapni az a fajta érzés mint a cod-nál. Ez van. Éppen ezért nem szoktam szídni az egyéb FPS címeket.. Mert kb mindenkinek más tetszik. De a számok azért magukért beszélnek( )
-
hát én cod4-et tolom multiban, de toltam cod kettőt is havrokkal amikor még toltuk a hálópartikat.
- Boky
ma eddig ez a legjobb ötlet amit olvastamcsabi* írta:ha van még cod2 tört multi akkor csinálhatnánk egy madridom kupát
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha van még cod2 tört multi akkor csinálhatnánk egy madridom kupát