Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Kit izgat a BM felállása, mikor Gündi kezdő végre
a bm kispadján amúgy ott van már Schweini
a bm kispadján amúgy ott van már Schweini
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Fél négytől Bayern - Hoffenheim, jó meccsnek ígérkezik, nézze, aki tudja (én nem fogom, mert a Barça B előrébb van a sorban ).
Ráadásul Pep kezdője nem is néz ki rosszul: Neuer - Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat - Alonso - Robben, Müller, Götze, Ribéry - Lewandowski.
Klopp has now revealed England is the only country, other than his homeland, in which he would want to ply his trade.
The 47-year-old said: “It’s the only country, I think, where I should work, really, next to Germany, because it’s the only country I know the language a little bit and I need the language for my work.”
Speaking in an interview with BT Sport’s SportsHUB programme, which will be aired in full on Saturday afternoon, he added: “So we will see. If somebody will call me, then we will talk about it.”
http://www.theguardian.com/football/201 ... ier-league
Ráadásul Pep kezdője nem is néz ki rosszul: Neuer - Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat - Alonso - Robben, Müller, Götze, Ribéry - Lewandowski.
Szerintem erre gondolt a kolléga:Realista24 írta:Mit és hol?
Klopp has now revealed England is the only country, other than his homeland, in which he would want to ply his trade.
The 47-year-old said: “It’s the only country, I think, where I should work, really, next to Germany, because it’s the only country I know the language a little bit and I need the language for my work.”
Speaking in an interview with BT Sport’s SportsHUB programme, which will be aired in full on Saturday afternoon, he added: “So we will see. If somebody will call me, then we will talk about it.”
http://www.theguardian.com/football/201 ... ier-league
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit és hol?CS0ki írta:Klopp azért most eléggé meglepően beszélt. Ezek után elég valószínű, hogy akár már szezon végén lelép. Reus meg nyilván nem fog maradni...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Klopp azért most eléggé meglepően beszélt. Ezek után elég valószínű, hogy akár már szezon végén lelép. Reus meg nyilván nem fog maradni...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
...és majd kimegy egy ilyen csapat :
neuer - bernat, badstuber, boateng, lahm - khedira, schweini, özil, götze, robben - müller
neuer - bernat, badstuber, boateng, lahm - khedira, schweini, özil, götze, robben - müller
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát srácok, ha a BM jövőre berántja Özilt és Khedirát, sírva fogok röhögni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na ez betegrealistahuni írta:Ha már Neuer
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- ziro4vr
mondjuk ha nagy a baj max beáll Guardiola vagy Sammer, esetleg tényleg feltolják Neuert egy Köln vagy Werder vagy mittudoménki ellen simán beleférne
Nem illik.
müllerrel nincs semmi?
csak mert láttam, h a spanyolok ellen a 20.perc környékén lecserélték. gondolom az úgy nem előre betervezett csere volt.
csak mert láttam, h a spanyolok ellen a 20.perc környékén lecserélték. gondolom az úgy nem előre betervezett csere volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ez már kabaré...ziro4vr írta:Lahm is megsérült a BM-ből, Thiago, Lahm, Schweini, Martinez, Alaba..már csak Xabi apó maradt nekik a kp-ra
Ősszel mehet a jó Rode Xabi Höjbjerg/Gaudino középpálya, max Götzét lehet kicsit hátrébb húzni...
- ziro4vr
ott van sok tehetségesnek mondott fiatal, Hojbjerg, Gaudino, Scholl fia, megmutathatja a mester végre, hogyan kell bánni az ifjakkalwxyz írta:Jó lesz ez Guardiolának. Újra megpróbálhatja így bizonygatni milyen nagy edző.ziro4vr írta:Lahm is megsérült a BM-ből, Thiago, Lahm, Schweini, Martinez, Alaba..már csak Xabi apó maradt nekik a kp-ra
Majd csinál valamelyik támadóból kpt
Nem illik.
Jó lesz ez Guardiolának. Újra megpróbálhatja így bizonygatni milyen nagy edző.ziro4vr írta:Lahm is megsérült a BM-ből, Thiago, Lahm, Schweini, Martinez, Alaba..már csak Xabi apó maradt nekik a kp-ra
Majd csinál valamelyik támadóból kpt
- ziro4vr
Lahm is megsérült a BM-ből, Thiago, Lahm, Schweini, Martinez, Alaba..már csak Xabi apó maradt nekik a kp-ra
Nem illik.
- ziro4vr
nem rossz ez a csávó amúgy, csak Klopp nem használja ki eléggéGT37 írta:Aubameyang lesgólja a mai meccsről.
Gündogan remélem kezdő lesz legközelebb már, kezdek ideges lenni
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én pár éve direkt rúgtam egy ilyet, hogy takarodjon már vissza a kapuba a büdös kapus, mégis mit keres 20 méterre kinn?
van der vaart csinált hasonlót évekkel ezelőtt.
bár akkor teljesen üres volt a kapu, úgyhogy krameré finomabb volt.. ahogy átemelte..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Hatalmas volt, szegény Kramernek még mindig nem jó a memoriaja a vb döntő óta, azt hitte nem volt térfélcsere
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Első kapuralövése volt a Gladbachnak. Jól sikerült.