Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
GG bb R24, az Itt a vége simán adható film.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
1/10, igazi mocsoknak való darab, mint az amelyiknek sosem jut eszembe a címe. X faktor, vagy y generáció vagy mi. Egy középiskolás buli felvéve kézi kamerával.
szerk.: Project X :Đ
szerk.: Project X :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Esetleg próbáljátok be a Vadbarmok-at, 2008-as, "kifinomult" humorérzékkel.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem is baromi jó film volt, ennyi ökörséget egy filmbe.. Szerintem nagyon eltalálták, pont az én humoromnak való volt.h3x0r írta:...raul0791 írta:...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én is szarrá röhögtem rajta magam, angolul is, magyarul is sima 9-es.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
h3x0r írta:Beteg. Nagyon nagyon nagyon beteg. :Đ Ez tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik es sirva vegig rohogod az egeszet vagy csak fapofaval fogsz ulni es nezed hogy WTF. En az elobbiek koze tartozom. Tavaly lattam a filmet, emlekszem hogy haverom haromszor is bejott hogy jol vagyok-e, mert annyira nevettem.raul0791 írta:Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10. szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.
akkor jó, nem csak én vagyok ilyen. nekem is nagyon bejött.
- h3x0r
Beteg. Nagyon nagyon nagyon beteg. :Đ Ez tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik es sirva vegig rohogod az egeszet vagy csak fapofaval fogsz ulni es nezed hogy WTF. En az elobbiek koze tartozom. Tavaly lattam a filmet, emlekszem hogy haverom haromszor is bejott hogy jol vagyok-e, mert annyira nevettem.raul0791 írta:Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10. szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Tegnap este magam se tudom miért, megnéztük haverommal az Itt a vége c. filmet. Hát, pontozni nem szokásom, nem is fogok, de aki szereti a jay és néma bob féle beteg humort mindenki nézze meg, tipikusan haverokkal nézendő. Utána olvastam, és az van, hogy az emberek egyik felének 1/10 a másiknak 10/10. szóval megoszlanak a vélemények. Ha van még valaki aki látta, jelezzen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hááát...Realista24 írta:Az a kerdes, milyen irányú?ziro4vr írta: mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazán
amúgy a sin cityt akkor kellett látni mikor kijött, akkor volt formabontó és egyedi, most is jó persze, de már nincs akkora varázsa. a watchment kinyomnád 15 perc után
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Superhero Leslie Nielsennel?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kick Ass első része, legjobb. Maga a képregény is top nálam, ott már az 1-2-3 is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a kerdes, milyen irányú?ziro4vr írta: mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazán
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Watchmen nem rossz. Sin Cityhez meg kell hangulat de rohadt jó.
- ziro4vr
mindig tudok benned csalódni, ezt szeretem igazánRealista24 írta:Nem lattam meg oket.csabi* írta:csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem lattam meg oket.csabi* írta:csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
vasember egy az még fasza volt, aztán következett tíz kb teljesen egyforma film tőlük, kivétel talán valóban az amcsi kapitány második része
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak úgy kíváncsiságból a sin city és a watchmen hogy tetszettek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a 10-15 perc pont eleg volt arra hogy felidegesitden a főszereplő es a stílus is. Inkabb ez, mint hogy vegigszenvedjem hat részletben, majd toljak ra egy 2/10-et.
Nem a képregényes vonulat all messze tolem, mert a Batman es az X-ek bejovosek.
De ez a vonal, amit az Avangers/Galaxis képvisel, nagyon idegen.
A Vasember jo, az Amcsi kapcsi ketto is bejott, mondjuk az egy hulladék volt számomra.
Nem a képregényes vonulat all messze tolem, mert a Batman es az X-ek bejovosek.
De ez a vonal, amit az Avangers/Galaxis képvisel, nagyon idegen.
A Vasember jo, az Amcsi kapcsi ketto is bejott, mondjuk az egy hulladék volt számomra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Olyankor főleg el lehet dönteni, amikor az első tízperc sokszor egy külön expozíció.
Meg kell nézni, aztán lehet véleményt nyilvánítani érdemben, mert amíg nem ismerünk egészében valamit, addig maximum elképzelésünk lehet.
A másik gond meg az előítéletek, mert agyon vannak reklámozva, év egyik legjobb szájfája, csilivili látvány, "uszkár esélyes", meg minden barom címszóval, amit a marketingesek kitalálnak, közben egy sima vígjátékról van szó. Aztán csalódik, aki felül ezeknek, mert ez nem is az volt, amit várt, vagy pont az ellenkezője és beképzeli, hogy az "atomdurva gigakrokodilok mekkora királyak".
Javaslom, hogy nem kell trailert nézni se! Ahogy előtte kritikát sem illik megtekinteni, és a közhangulatnak sem felülni. Soha nem szoktam, és meg tudok nézni minden filmet, ha meg rossz volt így jártam. Túlélem.
Egyébként a Galaxis.. film kapcsolódik a többihez is, így, ha kimarad onnantól a következőknek se lesz sok értelme, háttértudás nélkül. Így hanyagolható az egész képregényes világ, mert valószínű nem fekszik, mint néző.
Meg kell nézni, aztán lehet véleményt nyilvánítani érdemben, mert amíg nem ismerünk egészében valamit, addig maximum elképzelésünk lehet.
A másik gond meg az előítéletek, mert agyon vannak reklámozva, év egyik legjobb szájfája, csilivili látvány, "uszkár esélyes", meg minden barom címszóval, amit a marketingesek kitalálnak, közben egy sima vígjátékról van szó. Aztán csalódik, aki felül ezeknek, mert ez nem is az volt, amit várt, vagy pont az ellenkezője és beképzeli, hogy az "atomdurva gigakrokodilok mekkora királyak".
Javaslom, hogy nem kell trailert nézni se! Ahogy előtte kritikát sem illik megtekinteni, és a közhangulatnak sem felülni. Soha nem szoktam, és meg tudok nézni minden filmet, ha meg rossz volt így jártam. Túlélem.
Egyébként a Galaxis.. film kapcsolódik a többihez is, így, ha kimarad onnantól a következőknek se lesz sok értelme, háttértudás nélkül. Így hanyagolható az egész képregényes világ, mert valószínű nem fekszik, mint néző.
- mathers
Egyébként én az első 10 perc alapján eldöntöm, hogy érdemes megnézni a filmet vagy sem. Valahogy érződik rajtuk, hogy ez jó lesz vagy sz@r. De lehet csak én vagyok így vele. Persze vannak kivételek, amikor a film végére jó lesz a film. De az meg már alapból nem jó, ha egy filmnek csak a vége jó. Mondjuk ha nagyon sz@r volt akkor igen, de azokat általában nem nézem végig.