Az ismétlés nem kerül annyiba, mint egy élő műsor.Oké, legyen, de nem hiszem hogy a rengeteg ismétlést is olyan sokan nézhetik. Amúgy meg az ismétlések helyett igenis lehetne adni olyat, ami ÉLŐ műsor.
Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok (U21)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Eddig az Eurosport mindig élőben adta ezeket a korosztályos meccseket, nem csak a nagy tornákat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Oké, legyen, de nem hiszem hogy a rengeteg ismétlést is olyan sokan nézhetik. Amúgy meg az ismétlések helyett igenis lehetne adni olyat, ami ÉLŐ műsor.Kerlon írta: cáfold adná a tv, ha valakit érdekelne... azért, mert itt vagyunk kb 20an, abból nem él meg a sport tv.
a színvonal meg már egyéni megítélés, de a spanyol meccs is csak egy unalmas állóháború volt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
cáfold adná a tv, ha valakit érdekelne... azért, mert itt vagyunk kb 20an, abból nem él meg a sport tv.messideco írta:Azért mindkét állításodat megcáfolnám...
a színvonal meg már egyéni megítélés, de a spanyol meccs is csak egy unalmas állóháború volt...
az angolok meg iszonyat gázak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért mindkét állításodat megcáfolnám...
"And my heart will leave you never."
senkit se érdekel... de amúgy sincs komoly színvonala a tornának...Erti írta:Nem bírom megérteni miért nem képes adni egyik csatorna sem az EBt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem bírom megérteni miért nem képes adni egyik csatorna sem az EBt
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jólvan, az angol u21 is hozza, amit kell.
Attól függ ki csinálja. Ha mondjuk egy Manchester U. vagy egy Bayern vette volna meg ezeket a játékosokat akkor azt mondanád, hogy milyen okosan, tudatosan igazolnak. De mivel a Monaco csinálta, így eszetlen és undorító a megvételükEbben igazad van, az új projektet viszont továbbra is nagyon görcsösnek és komoly szakmai elképzeléseket mellőzőnek látom.
az ilyeneket nem telkiben szokták lejátszani? :-)Amúgy nem tudja valaki, hogy melyik stadionban (településen) játsszák a hazait az u21-es magyarok?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, tényleg Én csak a Spanyolok meccsét néztem az szeptemberlordgabi írta:Már a tegnap elkezdődött!Gerr90 írta:Szeptembertől elkezdődik az U21-es EB selejtező
Albánia U21 1-2 Magyarország U21
Amúgy nem tudja valaki, hogy melyik stadionban (településen) játsszák a hazait az u21-es magyarok?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Már a tegnap elkezdődött!Gerr90 írta:Szeptembertől elkezdődik az U21-es EB selejtező
Albánia U21 1-2 Magyarország U21
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem simán megérné, persze csak akkor, ha a spanyolok játékának megcsodálása a cél.Remy írta:Szeptembertől elkezdődik az U21-es EB selejtező, és a Magyarok a Spanyolokkal vannak egy csoportban Még a végén megéri majd kimenni a meccsreGerr90 írta: Na de visszatérve az U21-esekre, nekem nem rémlik, hogy valaha (értsd úgy, mióta focit nézek) ilyen veretes névsor állt volna össze. Nem csak a spanyolokra gondolok, hanem összességében.
Általában bohóckodásnak tartottam az U-s tornákat, amolyan tanmedencének, de az idein eszméletlen mennyi komoly, vagy annak ígérkező játékos vesz részt.
U.I.: Elbénáztam az előző postom, szóval az egyiket nyugodtan törölhetné valaki, aki kompetens ebben a kérdésben.
- Remy
- Kapcsolat:
Szeptembertől elkezdődik az U21-es EB selejtező, és a Magyarok a Spanyolokkal vannak egy csoportban Még a végén megéri majd kimenni a meccsreGerr90 írta: Na de visszatérve az U21-esekre, nekem nem rémlik, hogy valaha (értsd úgy, mióta focit nézek) ilyen veretes névsor állt volna össze. Nem csak a spanyolokra gondolok, hanem összességében.
Általában bohóckodásnak tartottam az U-s tornákat, amolyan tanmedencének, de az idein eszméletlen mennyi komoly, vagy annak ígérkező játékos vesz részt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Igazad van, azt a meccset én sem felejtem el. Fogadtunk szezon elején egy barátommal, a tét egy üveg Jager volt. Ő nagy MU-s én meg persze fanatikus Realos vagyok. Úgy beszéltük meg, ha mindkettő bajnok lesz, akkor felesbe vesszük, ha viszont az egyik igen, a másik nem, akkor a vesztes fizeti az egészet. (Olyan verzióra nem készültünk, hogy egyik csapat sem szerzi meg az első helyet, optimista alkatok vagyunk)Galacticos írta: aki akkor kezdett el focit nézni mikor a city beindult azt eltudom képzelni hogy szurkoljon nekik. a tavalyi bajnoki címük drámaisága miatt még a mi történelemkönyvünkben is a fő oldalon szerepelne. eszméletlen lehetett, emlékszem megtettem a cityt akiket amúgy nem csípek de jó pűr játékosukat igen és a unitedet rühellem szóval nekik drukkoltam. és még így is beleborzongtam, aki meg azt a meccset látta mondjuk először vagy akkor ismerkedett a sportággal nagyon könnyen beleszerethetett a citybe. kíváncsi leszek hogy a monaco féle csapatok hogy fogják kijátszani a pénzügyi fair playt, most nem azért de nem vágom ezeket annyira de azt simán meglehet csinálni hogy csinálnak egy "fedőcéget" és ott irreálisan nagy pénzügy adatokat írnak be (mintha mi a fly emiratestől egy szezonra 100millió eurot kapnánk) és így azt el is költhetik. azzal meg nem támadhatja be őket az uefa hogy miért van ekkora bevételük egy cégtől, főleg ilyen sejkeknél a tezsvíre nevére megveszik aztán szevasz.
amúgy sem ezzel kéne foglalkozni, inkább a videóbíró technikáján kéne agyalni.
jaj kellett nekem erről a city féle ligacímről írni, most videónosztalgia jön eredeti kommentárral míg nem kezdődik a sas@heat ismétlése.
"és özil aaaaaaj micsoda labda, ronaldo, ronaldo jobb lábán és lő gól..." 2012. április, camp nou.
Csak ezért néztem meg a City utolsó meccsét, miközben végig szidtam őket, hogy az azelőtti hetekben eltoszták az előnyüket. Viszont a meccs utolsó percei tényleg katarzisszerű élményt váltottak ki még belőlem is. Persze nem szerettem meg ettől őket, de egy "friss hús" számára tényleg vonzó dolog lehetett.
Mondjuk ez inkább a kevés kivétel, ami erősíti a szabályt. Ilyen nem történik mindenkivel.
De már csak ezért is figyelemmel fogom kísérni a Monaco útját, kíváncsi vagyok egy ilyen folyamatra már a kezdetektől.
Nincs baj a nosztalgiával, néha én is érzem a késztetést, hogy leüljek régebbi videókat nézni.
Na de visszatérve az U21-esekre, nekem nem rémlik, hogy valaha (értsd úgy, mióta focit nézek) ilyen veretes névsor állt volna össze. Nem csak a spanyolokra gondolok, hanem összességében.
Ebben igazad van, az új projektet viszont továbbra is nagyon görcsösnek és komoly szakmai elképzeléseket mellőzőnek látom.Remy írta:
Azért a Monaconak van múltja. Nem egy új név a futballvilágban. Az egyik legsikeresebb Francia csapat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gerr90 2013. június 7., péntek 23:15-kor.
-
Igazad van, azt a meccset én sem felejtem el. Fogadtunk szezon elején egy barátommal, a tét egy üveg Jager volt. Ő nagy MU-s én meg persze fanatikus Realos vagyok. Úgy beszéltük meg, ha mindkettő bajnok lesz, akkor felesbe vesszük, ha viszont az egyik igen, a másik nem, akkor a vesztes fizeti az egészet. (Olyan verzióra nem készültünk, hogy egyik csapat sem szerzi meg az első helyet, optimista alkatok vagyunk)Galacticos írta: aki akkor kezdett el focit nézni mikor a city beindult azt eltudom képzelni hogy szurkoljon nekik. a tavalyi bajnoki címük drámaisága miatt még a mi történelemkönyvünkben is a fő oldalon szerepelne. eszméletlen lehetett, emlékszem megtettem a cityt akiket amúgy nem csípek de jó pűr játékosukat igen és a unitedet rühellem szóval nekik drukkoltam. és még így is beleborzongtam, aki meg azt a meccset látta mondjuk először vagy akkor ismerkedett a sportággal nagyon könnyen beleszerethetett a citybe. kíváncsi leszek hogy a monaco féle csapatok hogy fogják kijátszani a pénzügyi fair playt, most nem azért de nem vágom ezeket annyira de azt simán meglehet csinálni hogy csinálnak egy "fedőcéget" és ott irreálisan nagy pénzügy adatokat írnak be (mintha mi a fly emiratestől egy szezonra 100millió eurot kapnánk) és így azt el is költhetik. azzal meg nem támadhatja be őket az uefa hogy miért van ekkora bevételük egy cégtől, főleg ilyen sejkeknél a tezsvíre nevére megveszik aztán szevasz.
jaj kellett nekem erről a city féle ligacímről írni, most videónosztalgia jön eredeti kommentárral míg nem kezdődik a sas@heat ismétlése.
"és özil aaaaaaj micsoda labda, ronaldo, ronaldo jobb lábán és lő gól..." 2012. április, camp nou.
Csak ezért néztem meg a City utolsó meccsét, miközben végig szidtam őket, hogy az azelőtti hetekben eltoszták az előnyüket. Viszont a meccs utolsó percei tényleg katarzisszerű élményt váltottak ki még belőlem is. Persze nem szerettem meg ettől őket, de egy "friss hús" számára tényleg vonzó dolog lehetett.
Mondjuk ez inkább a kevés kivétel, ami erősíti a szabályt. Ilyen nem történik mindenkivel.
De már csak ezért is figyelemmel fogom kísérni a Monaco útját, kíváncsi vagyok egy ilyen folyamatra már a kezdetektől.
Nincs baj a nosztalgiával, néha én is érzem a késztetést, hogy leüljek régebbi videókat nézni.
Na de visszatérve az U21-esekre, nekem nem rémlik, hogy valaha (értsd úgy, mióta focit nézek) ilyen veretes névsor állt volna össze. Nem csak a spanyolokra gondolok, hanem összességében.
- Remy
- Kapcsolat:
Azért a Monaconak van múltja. Nem egy új név a futballvilágban. Az egyik legsikeresebb Francia csapat.Gerr90 írta:
Igazából nem is értem, hogy lehet ezeknek a csapatoknak szurkolni (oké, az adott városok lakói esetében evidens), a Monaconal még csak koncepciót sem látni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
aki akkor kezdett el focit nézni mikor a city beindult azt eltudom képzelni hogy szurkoljon nekik. a tavalyi bajnoki címük drámaisága miatt még a mi történelemkönyvünkben is a fő oldalon szerepelne. eszméletlen lehetett, emlékszem megtettem a cityt akiket amúgy nem csípek de jó pűr játékosukat igen és a unitedet rühellem szóval nekik drukkoltam. és még így is beleborzongtam, aki meg azt a meccset látta mondjuk először vagy akkor ismerkedett a sportággal nagyon könnyen beleszerethetett a citybe. kíváncsi leszek hogy a monaco féle csapatok hogy fogják kijátszani a pénzügyi fair playt, most nem azért de nem vágom ezeket annyira de azt simán meglehet csinálni hogy csinálnak egy "fedőcéget" és ott irreálisan nagy pénzügy adatokat írnak be (mintha mi a fly emiratestől egy szezonra 100millió eurot kapnánk) és így azt el is költhetik. azzal meg nem támadhatja be őket az uefa hogy miért van ekkora bevételük egy cégtől, főleg ilyen sejkeknél a tezsvíre nevére megveszik aztán szevasz.Gerr90 írta:Igazából nem is értem, hogy lehet ezeknek a csapatoknak szurkolni (oké, az adott városok lakói esetében evidens), a Monaconal még csak koncepciót sem látni. Veszik az embereket, aztán lesz valami. Kicsit olyan néhány-évvel-ezelőtti-City érzésem van, amikor már attól tartottam, hogy minden csatár az övék lesz... csak éppen más posztokkal nem is nagyon törődtek. Sajnálom, hogy terjed ez a hullám, még akkor is ha jót tesz a nemzetközi erőviszonyoknak.
-
Remélem hazaérek a meccsre, és jobban szemügyre vehetem Iscot. Kétségtelenül nagy összecsapás lesz.Galacticos írta: vasárnap, félkilenckor a németek lesznek az áldozatok.
35ért oké hogy alonsot lehetett venni 4éve de azóta a city se szarral gurigázik -bár már akkor se voltak kispályások- és feltűntek olyanok mint a monaco, a psg..nézd meg a city most vette meg a shakhtartól fernandinhot 40(!)millióért.
Igazából nem is értem, hogy lehet ezeknek a csapatoknak szurkolni (oké, az adott városok lakói esetében evidens), a Monaconal még csak koncepciót sem látni. Veszik az embereket, aztán lesz valami. Kicsit olyan néhány-évvel-ezelőtti-City érzésem van, amikor már attól tartottam, hogy minden csatár az övék lesz... csak éppen más posztokkal nem is nagyon törődtek. Sajnálom, hogy terjed ez a hullám, még akkor is ha jót tesz a nemzetközi erőviszonyoknak.
Engem is meglepett, ezért kutakodtam kicsit tegnap és kiderült, hogy az lehet a keret tagja, aki az első selejtező napján nem volt több 21 évesnél.cart írta:Az amúgy hogy jön ki, hogy például Nacho 23 évesen játszhat az u21-esek között?
- Galacticos
jogos azokat nagyon ritkán nézem, szinte nem is.Kerlon írta:Azért a német és a holland is odabaszarintós csak azokat te, mi annyira nem látjuk, mert nem követjük őket... A holland keret is brutális. Sok az első osztályú játékosuk...
de ez a spanyol utánpótlás most fantasztikus.
ennek az u21es generációnak két legjobbja thiago és isco..
thiago, isco, mata, muniain, degea, jesé, deulofeu, koke, suso, montoya, canales, carvajal.. nagyon nagy lehetőségek vannak benne.
del bosque remélem ki is használja ezt. jövőre már a thiagot és iscot mindenképp vinni kell a vb-re. utána a 2016os eb-n már ezt a csapatot akarom látni.
egy jó csatár kell, egy nagyon jó. villat nagyon csíptem a valenciában meg a válogatottban még mindig, még mezem is van villasban de válogatott és mióta katalóniában nyomja azóta a szekrény alján van. és mentségemre szóljon hogy ajándékba kaptam.
llorente kevés, nem az a stílus amit akarok. torres világvicce, morata ugyanez. egy jó csatárt kell még és akkor határ a csillagos ég.