Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy ha Reus maradna végül Dortmundban a sérülései miatt, akkor Aubameyang jó lenne helyette
4-4-2ben szélen és csatárként is bevethető
4-4-2ben szélen és csatárként is bevethető
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Marcelo megy, akkor kéne helyette Alaba a kezdőbe, ha pedig Coentrao, akkor Ricardo Rodriguez a padra elvileg 2016-ban jár le a szerződése olcsón hozható lenne. Bale helyett Reus-t preferálnám én is, de ez a sok sérülés aggasztó. Igazából én Shaqiri-t hoznám, jó kis játékos olcsón hozható lenne és így Jesé is tudna játszani. Bár őt most épp a MU fogja elvinni a hírek szerint.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gündogan bizonyítson, fél vagy másfél évet, aztán szépen elhozzuk és beépítjük Modric helyére vagy mellé mindegy. El kell hozni, mert ha egészséges akkora kincs a mai fociban, amiből a korosztályában 3-4 van összesen kb.
Nem illik.
Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
Bale meg nem fog elmenni...
Bale meg nem fog elmenni...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát,pedig sokszor játszik jobboldalon,pl a válogatottban,vagy mikor Dzekoval együtt vannak fönn a pályán....szal megoldaná na...Agüero.... nem is tudtam, hogy szélsőt játszik. :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én se a kebabost, se Reust nem hoznám. Reus állandóan sérült, Gündogan meg ki tudja. Kellene helyettük mást keresni azt ennyi (Khedira helyett tuti kellene valaki, illetve Illarra helyett meg érdemes nézelődni, mert valamiért nem kapja meg a lehetőséget).
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Perec nem hozza el Gündogant, ebben biztos vagyok. Sokat volt sérült, nincs nagy marketingértéke, meg nem is akkora károly.
...it's time for Lucaskapor_89 írta:Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Húha, az aztán hatalmas előrelépés lenne...Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
És még anyagilag sem nyernénk sokat, nem szabad ilyet, pfejj.
De, sajnos muszáj lesz keresni. Megint megsérült, az elmúlt egy évben nem is tudom hány meccset tudott lejátszani...Szörnyű. A szezon végét még azért megvárnám, utána lehetne hozni, de borzasztó éve van idén is, és az volt neki tavaly is, nem ezt érdemli.Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció
Viszont Alabának nagyon örülnék, klasszis.
Rakjuk ki Isco-t vagy James-t a jobb oldalra és jöjjön inkább Gündogan, ha visszatér. Oszt csókolom.
???? - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Gündogan - CR7,Benzema,James/Isco
aztán mehet a bugi.
???? - Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Gündogan - CR7,Benzema,James/Isco
aztán mehet a bugi.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megint sérült... Ide ne jöjjön, de komolyan. Oké, most lerúgták, de nincs olyan hónap, amikor ne hagyni ki meccset, kis túlzással. Hiába jó, hiába bírom, felesleges. Rossz igazolás lenne, mert óriási a kockázat benne.wxyz írta:Miért ne lenne más opció?
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás
Agüero.... nem is tudtam, hogy szélsőt játszik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Miért ne lenne más opció?
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás, hogy Perez eszetlenül szórja a pénzt és ellett rontva a következő szezon
Reussal már megint kezdődik a szokásos. A fórum egy része kinéz egy embert a csapatba. Aztán ha nem az jön hanem valaki más akkor megy a reklamálás, hogy Perez eszetlenül szórja a pénzt és ellett rontva a következő szezon
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. november 23., vasárnap 13:08-kor.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Illene a struktúrájukba, úgy is teli vannak tizenévesekkel. Majd pár év múlva elhozzuk tőlük a befutott sztárokatRealista24 írta:A Manchester is begyújtotta a rakétákat és meg akarja a Real elől szerezni a srácot.
Ha Bale távozik, akkor Reuson kívül nincs elfogadható opció Coentrao mehet, helyette Gayá tökjó lenne. Ha a Valenciába betonkezdő, akkor nem lehet olyan rossz.Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
Van még olyan is, hogy Coentrao vagy Marci távozik José Luis Gayá jön helyette, és Alabáért is fizetünk 40 milliót.
Gündogaaaan.
Bár igazából már nem látnám sok értelmét, hogy ideigazoljon, pedig egy Modric-Kroos-Gündogan hármas. Elbőgném magam.
Bár igazából már nem látnám sok értelmét, hogy ideigazoljon, pedig egy Modric-Kroos-Gündogan hármas. Elbőgném magam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy egészen érdekes hír látott napvilágot a napokban. A forrás szerint Gareth Bale távozni fog a Real Madridtól, utódja pedig a Manchester City klasszisa, Kun Agüero lesz.
Van még olyan is, hogy Coentrao vagy Marci távozik José Luis Gayá jön helyette, és Alabáért is fizetünk 40 milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Manchester is begyújtotta a rakétákat és meg akarja a Real elől szerezni a srácot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tehetsegekrol. szep napot......___Samy___ írta:bár én nem szoktam belekötni az ilyesmibe, de ez azért már büntettehetcsegekrol
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ___Samy___
bár én nem szoktam belekötni az ilyesmibe, de ez azért már büntettehetcsegekrol
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lassan olyan lesz a gyerek,mint a loch nessi szörny....mindenki beszél róla,de még senki sem látta...wZoLee7 írta:hát a trasfer szerint támadó kp-s...a videó alapján is inkább azt játszik...15 éves, lehet holnap felkel és eldönti hogy kapus lesz
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ugy masfel honapja nezegettem videokat fiatal tehetcsegekrol, a felhozatalbol nekem is o volt a favoritom. Jo lenne ha minket valasztana. A masik srac aki kell nekunk az Anderlechtbol Youri Tielemans. O lesz a jovo nagy kp-ja, rendszeresen kezdo 17 evesen, 40 vhany meccsen eddig is jatszott(Bajnoki es BL). + Pogba
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Azt leszögezhetjük, hogy nem ő lesz az új Drogba.