Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:52

Realista24 írta:
Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.

Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
Mondjuk ott tudtommal csak SAF-fal volt nézeteltérése. Mondjuk tudjuk, hogy kijött abból ki jobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:20

Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.

Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:17

Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:13

Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán
Én úgy gondolom, hogy a körülmények "áldozata", de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ezért is örülök a hosszabbításának, és most már annak is (Kroos érkeztével persze), hogy idén nem jött.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:11

ziro4vr írta:Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
Reusnak szerintem annyi. Elvileg 6-odjára sérült meg ugyanaz a bokája ebben az évben. Igaz most egy durva belépőnek hála, de ott már komoly gondok vannak szerintem, ha ennyire sérülékeny.

Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán.
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 10:04

A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid júliusban Melbourne-ben lép pályára egy nemzetközi labdarúgótornán.

A július 18. és 24. közötti viadalra – amelyre még egy élvonalbeli angol és olasz klubot várnak - a 100 ezer néző befogadására alkalmas helyi krikett arénában kerül sor. Ezt Victoria állam sportminisztere, Damien Drum jelentette be.
Helyi sajtóértesülések szerint a Manchester City – amelynek tulajdonosi köre birtokolja a Melbourne City együttesét is –, valamint az Internazionale vesz részt a Real Madrid mellett a bemutatótornán.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 15:37

Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
Nem illik.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 23., vasárnap 15:29

Realista24 írta:Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol. Én így látom.
Épp irni akartam. Modric lassan megy kifele, 30 lesz jovore. Ugyh az o helyére lenne ideális Pogba. Egy Pogba Kroos Isco hármas tokeletes lenne, korban is (21,22,24) ... a jovo KP-ja.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. november 23., vasárnap 15:23

Van/volt arról valami hír, hogy Illarramendi mikor térhet vissza?

OFF:
ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek :lol: ...
Akkor már nem inkább Exodia? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 15:14

Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.
Nálam ott kezdődik a dolog, hogy Khedira a lelátóra való, a helyére nekem nem kell senki, akiért súlyos milliókat kell fizetni.

Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol.

Én így látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 23., vasárnap 15:08

Khedira lelép,jaj de jó lenne már :D aztán Pogba!
:goat:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 15:06

Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 14:56

Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
ziro>R24 :mrgreen:
Nem illik.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 14:55

Ez a valasztasok ideje? mert akkor beszalok a Pogba kampanyba :mrgreen: ,aztan par ev mulva johetne Tielmans is.
tamadonak Depay.Kozepen es a szel mindket oldalan is bevetheto.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 14:44

Pogba>Gündogan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:56

palesz77 írta: Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét.. :/
Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek :lol: Más kérdés, hogy a háromból egy teste képes elviselni a mai követelményeket, és az az egy itt van szépen a madridi pakliban..úgyhogy nyertünk :mrgreen:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 23., vasárnap 13:52

CS0ki írta:Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
Hát, nem tudom.. Egyikük Bl győztes, és a VB-t megnyerő német válogatott kapitánya, a másikuk meg egy Dortmundban tengeti mindennapjait. Azért van különbség.. :Đ

Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét.. :/

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 13:51

Gündogan-t év végén nem hoznám, bizonyítsa be, hogy műtét, majd ekkora kihagyás után képes újra az elitben lenni, nagyobb/huzamosabb sérülés nélkül.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2014. november 23., vasárnap 13:48

Gündogan... milliószor inkább gyűjteni egy Pogbára. A franciának ha jól rémlik durvább sérülése sem volt, a töröknek meg... hát hagyjuk a pennába azt mondom. A francia játéka is sokkal inkább kellene mint a másiké... ááá.. sosem voltam a török érkezése mellett. És nem is leszek. :shutup:
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:47

Shaqiri ne pls, ha nem kap elég percet, márpedig itt se kapna többet mint a BM-ben, csak rinyálna, durcáskodna és amúgy is baromi ingadozó a teljesítménye. Neki most bizalom és sok játékperc kell. Nekünk meg van egy Jesénk.

Aubameyang mellett anno hehe is kardoskodott, Csicsa helyére simán elhoznám én is, több helyen bevethető, gyors, gólveszélyes, bővíthetné a taktikai repertoárunkat.
Nem illik.

Vissza: