Mondjuk ott tudtommal csak SAF-fal volt nézeteltérése. Mondjuk tudjuk, hogy kijött abból ki jobban.Realista24 írta:Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy a körülmények "áldozata", de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ezért is örülök a hosszabbításának, és most már annak is (Kroos érkeztével persze), hogy idén nem jött.Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Reusnak szerintem annyi. Elvileg 6-odjára sérült meg ugyanaz a bokája ebben az évben. Igaz most egy durva belépőnek hála, de ott már komoly gondok vannak szerintem, ha ennyire sérülékeny.ziro4vr írta:Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán.
K
K
A Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid júliusban Melbourne-ben lép pályára egy nemzetközi labdarúgótornán.
A július 18. és 24. közötti viadalra – amelyre még egy élvonalbeli angol és olasz klubot várnak - a 100 ezer néző befogadására alkalmas helyi krikett arénában kerül sor. Ezt Victoria állam sportminisztere, Damien Drum jelentette be.
Helyi sajtóértesülések szerint a Manchester City – amelynek tulajdonosi köre birtokolja a Melbourne City együttesét is –, valamint az Internazionale vesz részt a Real Madrid mellett a bemutatótornán.
A július 18. és 24. közötti viadalra – amelyre még egy élvonalbeli angol és olasz klubot várnak - a 100 ezer néző befogadására alkalmas helyi krikett arénában kerül sor. Ezt Victoria állam sportminisztere, Damien Drum jelentette be.
Helyi sajtóértesülések szerint a Manchester City – amelynek tulajdonosi köre birtokolja a Melbourne City együttesét is –, valamint az Internazionale vesz részt a Real Madrid mellett a bemutatótornán.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Épp irni akartam. Modric lassan megy kifele, 30 lesz jovore. Ugyh az o helyére lenne ideális Pogba. Egy Pogba Kroos Isco hármas tokeletes lenne, korban is (21,22,24) ... a jovo KP-ja.Realista24 írta:Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol. Én így látom.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van/volt arról valami hír, hogy Illarramendi mikor térhet vissza?
OFF:
OFF:
Akkor már nem inkább Exodia?ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek ...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálam ott kezdődik a dolog, hogy Khedira a lelátóra való, a helyére nekem nem kell senki, akiért súlyos milliókat kell fizetni.Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.
Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol.
Én így látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Khedira lelép,jaj de jó lenne már aztán Pogba!
Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez a valasztasok ideje? mert akkor beszalok a Pogba kampanyba ,aztan par ev mulva johetne Tielmans is.
tamadonak Depay.Kozepen es a szel mindket oldalan is bevetheto.
tamadonak Depay.Kozepen es a szel mindket oldalan is bevetheto.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pogba>Gündogan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek Más kérdés, hogy a háromból egy teste képes elviselni a mai követelményeket, és az az egy itt van szépen a madridi pakliban..úgyhogy nyertünkpalesz77 írta: Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, nem tudom.. Egyikük Bl győztes, és a VB-t megnyerő német válogatott kapitánya, a másikuk meg egy Dortmundban tengeti mindennapjait. Azért van különbség.. :ĐCS0ki írta:Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..
Gündogan-t év végén nem hoznám, bizonyítsa be, hogy műtét, majd ekkora kihagyás után képes újra az elitben lenni, nagyobb/huzamosabb sérülés nélkül.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Gündogan... milliószor inkább gyűjteni egy Pogbára. A franciának ha jól rémlik durvább sérülése sem volt, a töröknek meg... hát hagyjuk a pennába azt mondom. A francia játéka is sokkal inkább kellene mint a másiké... ááá.. sosem voltam a török érkezése mellett. És nem is leszek.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- ziro4vr
Shaqiri ne pls, ha nem kap elég percet, márpedig itt se kapna többet mint a BM-ben, csak rinyálna, durcáskodna és amúgy is baromi ingadozó a teljesítménye. Neki most bizalom és sok játékperc kell. Nekünk meg van egy Jesénk.
Aubameyang mellett anno hehe is kardoskodott, Csicsa helyére simán elhoznám én is, több helyen bevethető, gyors, gólveszélyes, bővíthetné a taktikai repertoárunkat.
Aubameyang mellett anno hehe is kardoskodott, Csicsa helyére simán elhoznám én is, több helyen bevethető, gyors, gólveszélyes, bővíthetné a taktikai repertoárunkat.
Nem illik.