Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia
Lass, M'Vila, Matuidi, stb. Hááát... Volt már pár csiszolatlan gyémánt.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. november 24., hétfő 11:22
Hirtelen nem is tudom, hogy ez jó-e neki vagy nem...fiatal, francia
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:52
Mondjuk ott tudtommal csak SAF-fal volt nézeteltérése. Mondjuk tudjuk, hogy kijött abból ki jobban.Realista24 írta:Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
Pl. ami tetszett most, hogy az interjúban kérdezték a MU-ról is, és teljesen kulturált formában nyilatkozott róluk, semmi szardobálás, vagy lenéző szöveg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:20
Érdemes megnézn ia válogatottban, teljesen más képet mutat magáról egyébként. De meglátjuk, fiatal, francia és még a képességei is rendben vannak. Ez mindig veszélyes csomag.Kerlon írta:Esetleg az, de szerintem nagyképű és arrogáns is, rengeteg megmozdulása utal erre. A jelenlegi csapatba ez szerintem nagyon nem illene bele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 24., hétfő 10:13
Én úgy gondolom, hogy a körülmények "áldozata", de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ezért is örülök a hosszabbításának, és most már annak is (Kroos érkeztével persze), hogy idén nem jött.Az a bajom Pogbával, hogy egy iszonyat szar olasz ligából is csak pár meccsen tűnik ki igazán
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 24., hétfő 10:11
Reusnak szerintem annyi. Elvileg 6-odjára sérült meg ugyanaz a bokája ebben az évben. Igaz most egy durva belépőnek hála, de ott már komoly gondok vannak szerintem, ha ennyire sérülékeny.ziro4vr írta:Reus idén már nem játszik...elég necces ez így, egy MU pl simán megveheti így is, de nekünk nincs most szükségünk ilyen kockázatra, még ha nem is kéne érte sokat fizetni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 24., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 23., vasárnap 15:29
Épp irni akartam. Modric lassan megy kifele, 30 lesz jovore. Ugyh az o helyére lenne ideális Pogba. Egy Pogba Kroos Isco hármas tokeletes lenne, korban is (21,22,24) ... a jovo KP-ja.Realista24 írta:Pogba most hosszabbított, ahogy írod 21 éves, nem tudni még mi lesz vele. Várni kell és lehet is vele 1-2 évet. Modric helyére ideális lehet, ha minden klappol. Én így látom.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. november 23., vasárnap 15:23
Akkor már nem inkább Exodia?ziro4vr írta:Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek ...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 15:14
Nálam ott kezdődik a dolog, hogy Khedira a lelátóra való, a helyére nekem nem kell senki, akiért súlyos milliókat kell fizetni.Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. november 23., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 15:06
Tegnap belenéztem a Lazio - Juve meccsbe, a Pogba gyerek meglepően intelligensen játszott, mind védekezésben és támadásban kiemelkedőt nyújtott. Nem követem a Serie A-t, de 21 évesen nem ez volt az első klasszis teljesítménye. Sokáig elleneztem, de lassan beállok a követői közé, és nyáron szívesen látnám miután Khedira elhúzta a belét.Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 14:56
ziro>R24Realista24 írta:Pogba>Gündogan.
Nesztek :Đ
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 23., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 23., vasárnap 14:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 23., vasárnap 13:56
Kroos, Gündogan és Thiago, ez a három olyan, mint a yugiohban a kékszemű hósárkány, akiknél ezek vannak mindent visznek Más kérdés, hogy a háromból egy teste képes elviselni a mai követelményeket, és az az egy itt van szépen a madridi pakliban..úgyhogy nyertünkpalesz77 írta: Na de komolyra fordítva a szót, ziro4vr véleményén vagyok én is, ha vissza tud térni a régi formájához, akkor bármelyik csapatnak nagy kincs lehet, mert manapság kevés az ilyen focista, mint ő. Igazából még az se zavarna nagyon, ha hozzátok menne, csak épüljön fel, és hozza ki magából a maximumot. Szomorú lenne, ha egy ilyen sérülés törné ketté az ígéretesnek induló karrierjét..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 23., vasárnap 13:52
Hát, nem tudom.. Egyikük Bl győztes, és a VB-t megnyerő német válogatott kapitánya, a másikuk meg egy Dortmundban tengeti mindennapjait. Azért van különbség.. :ĐCS0ki írta:Ha év végéig Gündogán teljesen egészséges lesz, visszatér a játéka korábbi szintre, hozni kell, nem is kérdés. Khedira helyett nagyon elférne a csapatba.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 23., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. november 23., vasárnap 13:48
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem