Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
én ezt értem, ez jól is van. De ez az én megítélésemben csak egy kiskapu. Nálam igazán a sportszakmai profit, ami igazán számít, és a pénzügyi csak vigaszdíj, persze ennek is lehet örülni és örülök is, csak azért érezhető a különbség szerintem. Persze ez szubjektív, elfogadom a másik nézőpontot is. (pl talán Kaká: lehet visszahozta az árát, lehet nem, de nem igazán számít nekem, mert sportszakmai szempontból hatalmas bukta volt.)
A többi részével nem tudom egyet lehet-e érteni. (?)
A többi részével nem tudom egyet lehet-e érteni. (?)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
0-5 millió között megszerezzük a fiatalokat, ahogy írod, kölcsönben fognak játszani, legrosszabb esetben is 5-10 millióért el lehet őket adni, ha a Realban nem lesznek jók semmire.egyébként, hogy képzelik el a fiatalokat? Mert oké, most kölcaön adják, de ha ~21-23 éves korukig egy spanyol középcsapatban fognak tengődni, akkor nem biztos, hogy lesz belőlük (nálunk!) valaki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
egyébként, hogy képzelik el a fiatalokat? Mert oké, most kölcaön adják, de ha ~21-23 éves korukig egy spanyol középcsapatban fognak tengődni, akkor nem biztos, hogy lesz belőlük (nálunk!) valaki.
Nálunk mindig lesznek giga igazolások, akik kiszoríthatatlanok. Isco, ha Bale nem sérül le, nem biztos, hogy megkapja ezt a fajta lehetőséget. Nála talán jó irányba megy a dolog, de pl ott van Illarra.
Szóval, ahogy már írtátok páran, nálunk nem látom ezt a lehetőséget, hogy szupertehetségeket neveljünk ki világsztárrá. Pedig én személy szerint nagyon örülnék neki, ha 1-2 játékossal el tudnánk ezt játszani. Ezért szorítok most Jesének és Isconak borzasztóan. És örülök az ilyenfajta igazolásoknak is, csak kételkedem az eredményességenen a jelen felfogást látva.
De ez csak egy meglátás a klubról és nem a játékosokról.
Hozzátartozik még, hogy nem ismerem a játékosokat, lehet, hogy két év kölcsön után fél év alatt be lehet majd építeni az akkori kezdőjátékosok (~13-14 emberre gondolok itt, kellően rendszeres játéklehetőséggel/-perccel) közé.
Halkan jegyeznék meg egy megérzést, de ez csak totál tlálgatás, mindenféle alátámasztás nélkül: Ebben Zidane keze lehet. Hogy a jövő madridjának szorgalmazta-e, amit esetleg ő vezet majd, vagy „csak úgy”. Ezt nem tudnám megmondani.
Nálunk mindig lesznek giga igazolások, akik kiszoríthatatlanok. Isco, ha Bale nem sérül le, nem biztos, hogy megkapja ezt a fajta lehetőséget. Nála talán jó irányba megy a dolog, de pl ott van Illarra.
Szóval, ahogy már írtátok páran, nálunk nem látom ezt a lehetőséget, hogy szupertehetségeket neveljünk ki világsztárrá. Pedig én személy szerint nagyon örülnék neki, ha 1-2 játékossal el tudnánk ezt játszani. Ezért szorítok most Jesének és Isconak borzasztóan. És örülök az ilyenfajta igazolásoknak is, csak kételkedem az eredményességenen a jelen felfogást látva.
De ez csak egy meglátás a klubról és nem a játékosokról.
Hozzátartozik még, hogy nem ismerem a játékosokat, lehet, hogy két év kölcsön után fél év alatt be lehet majd építeni az akkori kezdőjátékosok (~13-14 emberre gondolok itt, kellően rendszeres játéklehetőséggel/-perccel) közé.
Halkan jegyeznék meg egy megérzést, de ez csak totál tlálgatás, mindenféle alátámasztás nélkül: Ebben Zidane keze lehet. Hogy a jövő madridjának szorgalmazta-e, amit esetleg ő vezet majd, vagy „csak úgy”. Ezt nem tudnám megmondani.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/?p=57545GT37 írta:Asensio. Az egyik legnagyobb tehetség a korosztályában, nyáron vittük volna a B-be, szívesen jött is volna, de Zubiék végül megvétózták, grat nekik.
Ha ezek után elviszitek, és hatalmas karriert fut be nálatok, személyesen keresem fel Zubit egy baseballütő társaságában...
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Előre készülök lelkiekben azokra a hírekre amik azok után jelennek meg, hogy eladjuk Khedirát.
"A Real Madrid, érthetetlen módón megvált a világbajnok középpályástól, a német vállogatott vezérétől Khedirától, aki a szerelés nélküli védekező középpályás mestere!"
"A Real Madrid, érthetetlen módón megvált a világbajnok középpályástól, a német vállogatott vezérétől Khedirától, aki a szerelés nélküli védekező középpályás mestere!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy igen, az Arsenalnak így is van elég baja.Egy dolga van a klubnak, Khedirát odaküldeni és a vírus telepítve van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Elég sok kisebbségi komplexusos fazon van ott amúgy, na de nem akarok belemenni mert megtalálnak és megbajorvirsliznek.Realista24 írta:Ő már az elején nyilatkozott olyat, ami néhány Bayernest arra késztetett, hogy Khedirát is fölé helyezzeziro4vr írta:Mondjuk valamit Kroos is odaszúrhatna, hogy jó volt Münchenben, csak a zuhany alatt az a Lahm nevű nem túl magas fószer mindig kiejtette a szappant és velem akarta felvetetni
Egy dolga van a klubnak, Khedirát odaküldeni és a vírus telepítve van.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ő már az elején nyilatkozott olyat, ami néhány Bayernest arra késztetett, hogy Khedirát is fölé helyezzeziro4vr írta:Mondjuk valamit Kroos is odaszúrhatna, hogy jó volt Münchenben, csak a zuhany alatt az a Lahm nevű nem túl magas fószer mindig kiejtette a szappant és velem akarta felvetetni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Mondjuk valamit Kroos is odaszúrhatna, hogy jó volt Münchenben, csak a zuhany alatt az a Lahm nevű nem túl magas fószer mindig kiejtette a szappant és velem akarta felvetetni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem nem zavar amúgy. Kicsit meglep ugyan, de haragudni nem tudok rá. Csíptem a fotóit
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
az lesz a kapaszkodó ha kikapnak nyugiRealista24 írta:Innen már csak egy lépés, hogy "but we had possession"ziro4vr írta:nyugi idén megint elkenjük a szájukat aztán majd eszébe jut hogy is van ez
igazából nem tudom felhúzni magam az öregen, bár a távozása és a mostani megnyilvánulásai is furák, de amíg mögöttünk vannak addig had dumáljon
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Innen már csak egy lépés, hogy "but we had possession"ziro4vr írta:nyugi idén megint elkenjük a szájukat aztán majd eszébe jut hogy is van ez
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem értem, pont tőle nem ezt várná az ember. Elsőnek Neuer, most a Bundesliga, Bayern, Guardiola...
- ziro4vr
nyugi idén megint elkenjük a szájukat aztán majd eszébe jut hogy is van ez
Nem illik.
5 gól az tényleg nem sok. The Pep effect.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A sok sör. Más magyarázat nem lehet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most olvasom Alonso nyilatkozatát, nem is tudom mit mondjak....
Egy részlet:
"Last year Bayern were really close to getting to the final."
Egy részlet:
"Last year Bayern were really close to getting to the final."
Asensioról nehezen tudom elképzelni ezt. Most egy stabil, feljutásért küzdő másodosztályú csapatban fix kezdő, a catilla lehet, hogy jövőre is harmadik ligában nyomja. Persze ha feljutna a csapat, akkor esetleg van esély, de ha akkor tehetség a gyerek, akkor lehet, hogy valami komolyabb csapat kéne neki a castillánál.Asensio és Peeters a Castilla-t erősítené majd? Odegaard-ról azt írják már volt próbajátékon München-be, és ott fog kikötni...
Nem lenne rossz ez az irány persze, sokat beszéltünk már erről, hogy jobb lenne 1-5 milliókért nagy tehetségeket beszerezni, mert annyiért később is csak el lehet adni őket, párból meg csak lesz komoly játékos. De jelenleg a Castilla szerintem kevés ezekhez a 18-19 éves játékosokhoz már. Fiatalabbaknál belefér, de egyrészt van akinek már az se felel meg annyi idősen se, másrészt nekem úgy tűnik, mintha nem nagyon nyomatnák a fiatal gyerekeket. 18-19 év alatti játékos nem nagyon van a harmadosztályú Castillában, holott sok nagy(vagy különösebben nem is nagy) tehetség ennyi idősen simán első osztályú csapatnál van.
Az első csapathoz meg nehéz feljutni, így marad a kölcsön. Arra kb csak Carvajal volt eddig a jó példa. Szóval mondjuk a fiatalokat is megértem, hogy nem rohannak a madridba. Főleg a 18 év körüliek. Fiatalabbak oké, mert magas szintű oktatás lehet azért nálunk. De valaki minek írjon alá 5 évre aprópénzért, ha úgyis kisebb csapatban fog játszani kölcsönadva.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
nem azért, hogy szítsam a tüzet, de hogyhogy hehe nem jelent meg a Bale-Reus csere folytán és írta be, hogy BEHOLD THE MOTHERFUCKER egy patos photoshoppolt képpel együtt?
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
BBeno és h3xor: javítottam a hírt, jogos volt, köszi.