Asensioról nehezen tudom elképzelni ezt. Most egy stabil, feljutásért küzdő másodosztályú csapatban fix kezdő, a catilla lehet, hogy jövőre is harmadik ligában nyomja. Persze ha feljutna a csapat, akkor esetleg van esély, de ha akkor tehetség a gyerek, akkor lehet, hogy valami komolyabb csapat kéne neki a castillánál.Asensio és Peeters a Castilla-t erősítené majd? Odegaard-ról azt írják már volt próbajátékon München-be, és ott fog kikötni...
Nem lenne rossz ez az irány persze, sokat beszéltünk már erről, hogy jobb lenne 1-5 milliókért nagy tehetségeket beszerezni, mert annyiért később is csak el lehet adni őket, párból meg csak lesz komoly játékos. De jelenleg a Castilla szerintem kevés ezekhez a 18-19 éves játékosokhoz már. Fiatalabbaknál belefér, de egyrészt van akinek már az se felel meg annyi idősen se, másrészt nekem úgy tűnik, mintha nem nagyon nyomatnák a fiatal gyerekeket. 18-19 év alatti játékos nem nagyon van a harmadosztályú Castillában, holott sok nagy(vagy különösebben nem is nagy) tehetség ennyi idősen simán első osztályú csapatnál van.
Az első csapathoz meg nehéz feljutni, így marad a kölcsön. Arra kb csak Carvajal volt eddig a jó példa. Szóval mondjuk a fiatalokat is megértem, hogy nem rohannak a madridba. Főleg a 18 év körüliek. Fiatalabbak oké, mert magas szintű oktatás lehet azért nálunk. De valaki minek írjon alá 5 évre aprópénzért, ha úgyis kisebb csapatban fog játszani kölcsönadva.