én ezt értem, ez jól is van. De ez az én megítélésemben csak egy kiskapu. Nálam igazán a sportszakmai profit, ami igazán számít, és a pénzügyi csak vigaszdíj, persze ennek is lehet örülni és örülök is, csak azért érezhető a különbség szerintem. Persze ez szubjektív, elfogadom a másik nézőpontot is. (pl talán Kaká: lehet visszahozta az árát, lehet nem, de nem igazán számít nekem, mert sportszakmai szempontból hatalmas bukta volt.)
Mit? Tényleg, mit kéne változtatni? Mármint azt követően, hogy most rámegyünk ezekre a 15-20 éves gyerekekre, akikért már relatíve komolyabb pénzt is hajlandóak vagyunk áldozni. Nálunk nincs túl sok kamu meccs, a bajnokságban folyamatosan szállítani kell az eredményeket. Sokak szerint vékony a keret, legtöbbször így is 30 milliós játékosok üldögélnek a kispadon. Nálunk gyakorlatilag minden poszton top10-es játékos van, ilyen szintű játékosokat nehéz kinevelni, ahhoz sok meccstapasztalat kell, itt meg nem fogják megkapni. Ilyenkor jön jól a kölcsönadás, amit állítólag most eröltetni fogunk.Örülni én is örülök, írtam is. Csak valamit a felfogásban változtatni kell, ha tényleg azt akarjuk, hogy eredményes legyen.
Amiben én bízom, hogy Nachohoz hasonló játékosokat szépen hozunk majd fel, olyanokat, akik elfogadják ezt a szerepkört, megbízható teljesítményt nyújtanak, és nem 20-30 milliókat fizetünk értük. Aztán ha 3-5 évente lesz valakiből stabil kezdő, akkor én már elégedett leszek. Most itt van Carvajal, és Jeséből is lehet még ha nem is folyon kezdő, de fontos játékos.