Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Kommentáld a híreket
Ha a 28 éves Fernandinhoért adtak 40et, tőlünk se sajnáljanak annyit.
ÓÓÓ bárcsak igaz lenne. Mehetne isten hírével. 35-ért meg aztán végképp. Bizakodjunk.Egyes hírek szerint Manuel Pellegrini legújabb célpontja új csapatának megerősítésére nem más, mint a Real Madrid argentin szélsője, Angel di María. Di María mintegy 35 millió eurójába kerülne a manchesteri kékeknek, amennyiben komoly az érdeklődésük.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
nem vagy egyedül.isco is lehozott egy jó meccset ahol figyelte a fórum egyből többen akarják idehozni, előtte kb egyedül voltam ezzel.
Di María mehet, a pénzből Isco jöhet.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha Di Maria elmegy, és nem jön Bale, akkor el kell hozni Iscot vagy Munaint, és hagyni őket Jesével felváltva szélső poszton bevetni. Ha gyengék lesznek, akkor Özil lesz jobbon, Modric középen. Van lehetőségünk, nem kell Di Mariahoz ragaszkodni. 35 milliónál többért nem tudjuk eladni, és az itteni teljesítménye alapján ez még jó ár is érte. Mivel konstansan csak a labdákat szórta el, és ritkán volt értékelhető meccse (nem véletlenül lett stabil kispados), ezért sokat nem vesztünk vele. Cserepadon meg luxus itt tartani, ha komoly összeget ajánlanak érte.karesz46 írta:Di Mariat viheti a City, 35 elis fogadhato erte, akar a 30 is, meg is nyilna az ut Bale elott, de ha a Walesi nm jon akkor nm biztos elore lepes eladni az argentint. , habar amennyire eszetlen .....Ronaldo jobb szel, Jese bal, talan avval is elobbre lepnenk, de biztositeknak kene Di Magia
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
korán reggel be vagy rúgva?
Nem berúgni kell, nem kell kijózanodni.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Di Mariat viheti a City, 35 elis fogadhato erte, akar a 30 is, meg is nyilna az ut Bale elott, de ha a Walesi nm jon akkor nm biztos elore lepes eladni az argentint. , habar amennyire eszetlen .....Ronaldo jobb szel, Jese bal, talan avval is elobbre lepnenk, de biztositeknak kene Di Magia
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
jólhangzik.numberone1 írta:Bale, Isco, Ancelotti, Zidane,Carvajal,Gundogan, Veratti !!!!! Numberone1
De ki az a Numberone1?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
az tökmindegy.nmate írta:Azért ezt így nem mondanám, 8 meccsen 3 gól 4 gólpassz a BL-ben, egy év alatt lenyomta yellowteethet.Mike írta: Ügyes srác, de inkább abból kéne kiindulni amit a klubbcsapatában csinált. Ott meg annyira azért nem tűnt ki.
felhozzák hogy a klubcsapatban így úgy. a bl-ben jól játszott, ott ahol özil például nem ha már ugye a "konkurenciáról" beszélünk.
egy dolgot lehet szerintem ellene felhozni hogy nem tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani és sokszor eltűnik, de még nagyon fiatal és én ezt ennek tudom be. fiatal még nagyon, persze hogy viszonylag hullámzó. de a bl-ben jó volt, a kapura veszélyesebb mint özil, jól lő, tud cselezni, nem pattan el tőle a labda és még bőven fog fejlődni. nem tudom mi kell még? és még spanyol is.
az a baj hogy nem befutott 25-26éves játékos? most kéne megvenni. lucast is tavaly kellett volna megvenni, nem most fejünket verni a falba hogy jaj de jó is lett volna ha elhozzuk, de akkor mikor felmerült tavaly nyáron ugyanezek az emberek hozták fel hogy jaj hát ő a bohócligából jön az nem mérvadó.. szánalmas. isco is lehozott egy jó meccset ahol figyelte a fórum egyből többen akarják idehozni, előtte kb egyedül voltam ezzel.
korán reggel be vagy rúgva?Gyerekek, iden mi leszazunk a kiralyok abban biztos leszek. Csak a Real!!!!es a fradi
Bale, Isco, Ancelotti, Zidane,Carvajal,Gundogan, Veratti !!!!! Numberone1
take it easy
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gyerekek, iden mi leszazunk a kiralyok abban biztos leszek. Csak a Real!!!!es a fradi
take it easy
take it easy
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért ezt így nem mondanám, 8 meccsen 3 gól 4 gólpassz a BL-ben, egy év alatt lenyomta yellowteethet.Mike írta: Ügyes srác, de inkább abból kéne kiindulni amit a klubbcsapatában csinált. Ott meg annyira azért nem tűnt ki.
- Mike
a spanyol futballnak legjobban a szutyok médiájuk árt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
raul0791 írta:Iniestának mi fáj? Hogy az utóbbi időben Mourinho ellen nem tudtak győztesen kijönni? hát igen, veszíteni tudni kell...
Szerintem csak az igazságot mondta. Az,hogy a csapattal mit ért el,és hogy a spanyol futballra milyen hatással volt,nem egy és ugyan az. :-)
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Iniestának mi fáj? Hogy az utóbbi időben Mourinho ellen nem tudtak győztesen kijönni? hát igen, veszíteni tudni kell...
- Mike
hát mondjuk egy u21-es orosz csapat ellen Kaká is villogna. Ügyes srác, de inkább abból kéne kiindulni amit a klubbcsapatában csinált. Ott meg annyira azért nem tűnt ki. Persze lehet ha egy jobb csapat venné körül akkor ő is feljavulna. Szerintem minden Bale leigazolásától függ. Ha nem jön, vagy relatíve olcsón, akkor megpróbáljuk idehozni Iscot. Kaká helyett jobb lenne.
amúgy szreintem egyértelműen szükség van Bale-re viszont ne fizessünk már többet érte mint Ronciért. még is csak Ronci úgy jött ide hogy a világ legjobbja, még most is az. Bale nem lehet az. ellenben szépek azok a kamuk amiket tavaly mondtak hogy Modric azért volt ennyi mert benne van hogy Bale is jöhet olcsóbban. azt ba..nak eladni nekünk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Isco balon/középen érzi jól magát. Támadó középpályás mint Özil, nem szélső, nem irányító. Konkurenciának jöhet Özil mellé, de nem vagyok benne biztos, hogy két ilyen játékost kell rotálni.
Egy veretes jobbszellő kéne a csapatnak, az a baj.. (aki nem a 90 milliós Bale )
Egy veretes jobbszellő kéne a csapatnak, az a baj.. (aki nem a 90 milliós Bale )
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Modric hátrébb játszik, mint a másik három. Kakával meg kár számolni, vele csak többen vagyunk. Nem láttam sokat játszani Iscot, de szerintem a szélen is megállja a helyét. Kaká-DM pakkot meg legszívesebben eladnám, helyükre meg jöhetne Isco és mondjuk Bale, ha már annyira őt kergetik, persze ez így kb 50 millió mínusz. Plusz még kkp meg egy csatár... Nem tudom, hogy lehetne jól kijönni ebből a nyárból, szerintem sehogy, csak sokat költekezve.el magico írta:El lehetne hozni, de hova? Ha jól tudom ő tkp, de azon poszton már ott van Özil, Modric, és Kaká. De még ha a brazilt el is adjuk, akkor is hárman lesznek...pheco írta:Isco vs Russia
Fú nagyon tanárkodott ezen a meccsen. 30 alatt eltudjuk hozni, akkor jöhet.
Jó, de kivel pótolnád? A fiatalok nem szívesen padoznak. Pont abban a korban van, hogy már megelégszik, ha csak a meccsek 40-60%-án játszik. Tökéletesen lehetne rotálni a belső 3-ast...Galacticos írta:de pepe és coentrao is jobb annál minthogy a padon csücsüljenek a szezon nagyrészében. és pepéből szerintem kb most nyáron tudnánk utoljára valamire való lóvét csinálni. ha jó formában van akkor jobb mint ramos, de a ramos-varane duó sokkal jobban működik mint a varane-pepe. úgyhogy egy 30millió feletti ajánlat esetén én eladnám pepét, alatta nem.Kerlon írta:Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
de pepe és coentrao is jobb annál minthogy a padon csücsüljenek a szezon nagyrészében. és pepéből szerintem kb most nyáron tudnánk utoljára valamire való lóvét csinálni. ha jó formában van akkor jobb mint ramos, de a ramos-varane duó sokkal jobban működik mint a varane-pepe. úgyhogy egy 30millió feletti ajánlat esetén én eladnám pepét, alatta nem.Kerlon írta:Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.
Megfontolandó lenne eladni, de mivel így, hogy vannak stabil játékosaink, mint Pepe vagy Coentrao és így is nehéz a piacról a kezdőbe is normális embereket hozni, így azért nem annyira baba, ha eladunk mindenkit... Kellene a biztos pad is.Galacticos írta:a nyár üzlete lenne.
és kitenné isco vételárát a befolyó lóvé.simán jó csapatuk lehetne.Hol kell ezt aláírni? Ennyi pénznél nem hiszem, hogy többet remélhetünk érte. Bár Navas után már kacsaszagú.
és 4-2-3-1et játszat ott is pellegrini akkor:
----------------yayatouré--------fernandinho-------------
----jesúsnavas--------davidsilva-----------dimaria-----
----------------------------agüero---------------------------
azért ez nem olyan rossz. padon nasri. :-)
36millió úristen. egy ilyen ajánlatot dobhatnának pepéért is, ennyiért simán eladnám. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K