Tudom, hogy részletkérdés, de 2010-ben volt az a párharc.tucsoki írta:a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).
bocsánat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 29., szombat 17:44
Tudom, hogy részletkérdés, de 2010-ben volt az a párharc.tucsoki írta:a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 29., szombat 17:38
5 éve végzett utoljára az Arsenal a City előtt, csak addig ott behúztak 2 bajnoki címet is. Az Arsenal pedig bárcsak eljutna a negyeddöntőig, a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).BBarni írta:Szerintem a PSG neki nem lenne előrelépés, a angol és a francia bajnokság színvonala ég és föld, ott még könnyebb lenne kiemelkednie, a BL-ben velük sincs esélye nyerni az meg, hogy az elődöntőben vagy a negyeddöntőben esik szerintem nem számít sokat!A Cityt pedig nem érzem sokkal jobbnak mint az Arsenalt, de persze oda is elfért volna bőven!Egy olyan csapatnál amelyik a hazája bajnokságában csak a 4. helyért harcol, illetve a BL-ben még csak titkos esélyesként sem lehet őket emlegetni, nehéz lesz magára felhívni a figyelmet. PSG, City, ha innen is kiemelkedne merőben más lenne a megítélése, és ezek a klubok eredményességben az Arsenal előtt járnak. Nem akarom én eladni a kedvenc csapatotoktól, ne aggódjatok, csak szerintem lenne benne több is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 29., szombat 17:36
Nézd már meg a kedvenc csapatát.alexoxladjackoxi írta:Végre valaki!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 17:28
Nem itélkezek egy mecxs alapján,csak megemlítettem hogy ma sem volt jó... 8 gól a ligában,szobrot neki b.meg...1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok! :agree:
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 29., szombat 17:26
Szerintem a PSG neki nem lenne előrelépés, a angol és a francia bajnokság színvonala ég és föld, ott még könnyebb lenne kiemelkednie, a BL-ben velük sincs esélye nyerni az meg, hogy az elődöntőben vagy a negyeddöntőben esik szerintem nem számít sokat!A Cityt pedig nem érzem sokkal jobbnak mint az Arsenalt, de persze oda is elfért volna bőven!Egy olyan csapatnál amelyik a hazája bajnokságában csak a 4. helyért harcol, illetve a BL-ben még csak titkos esélyesként sem lehet őket emlegetni, nehéz lesz magára felhívni a figyelmet. PSG, City, ha innen is kiemelkedne merőben más lenne a megítélése, és ezek a klubok eredményességben az Arsenal előtt járnak. Nem akarom én eladni a kedvenc csapatotoktól, ne aggódjatok, csak szerintem lenne benne több is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 29., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 29., szombat 17:18
1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok!morientes írta:Pont most nézem a WBA ellen,de nem váltja a világot eddig...kicsit túl van ő fújva,de mindenképp azért nem rossz futballista...
Ami meg a másodvonalat illeti,Ronaldoék után...Neymar,Suarez,Zlatan,talán Robben....ha csak a támadókat vesszük.Ja meg Kun.Ő azért még ott van.
Rooney meg ott volt,évekkel ezelőtt,de ma már nincs.
Végre valaki!BBarni írta:Sáncheznek azért nem 1-2 jó meccse volt az Arsenalban folyamatosan kiemelkedőt nyújt!
Szerintem meg tökéletes helyen van pont egy ilyen csapatba illik, ahol ráépül a játék és beleillik a stílusba!Meg hova mehetne ami annyival jobb?Barcába nem menne vissza,Realba nincs helye,szerintem a Bayern sem feküdne neki annyira kb maradt a Chelsea, más csapat nincs aki annyival jobb lenne mint az Arsenal!Szerintem megállná ő a top csapatoknál is a helyét, de amíg csak az Arsenal-ban tengődik, addig mindegy is...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 29., szombat 17:14
Szerintem meg tökéletes helyen van pont egy ilyen csapatba illik, ahol ráépül a játék és beleillik a stílusba!Meg hova mehetne ami annyival jobb?Barcába nem menne vissza,Realba nincs helye,szerintem a Bayern sem feküdne neki annyira kb maradt a Chelsea, más csapat nincs aki annyival jobb lenne mint az Arsenal!Szerintem megállná ő a top csapatoknál is a helyét, de amíg csak az Arsenal-ban tengődik, addig mindegy is...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 29., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 29., szombat 17:03
Neymar > Alexiswxyz írta:Reálisan nézve mindkettő hasonló szint, a válogatottban és idén klubjukban is hasonlóan a jól játszanak
De megértem ezt. Ha Neymarról van szó akkor őt mindig pozitívabban kell nézni. Hiszen ő a brazil szupertehetség, ő Neymar
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 16:56
Sanchez ellen egy gyengébb meccs alapján írsz, míg Neymarról hosszú táv alapjánmorientes írta:Húzó ember a csapatában,a válogatottban,amúgy ami a barcaban Messi mellett nem egyszerű,és még mindig nagyon fiatal,teli potenciállal,Alexis meg sztm ettől jobb már nem lesz.wxyz írta:Jó ezt gondoltam, de mitől?
A mai produkciója,egy gyenge csapat ellen....hááát...
Nyilván sokan gondolják,hogy Neymar nem nőtt még fel a nagyok mellé,nincs evvel semmi gond,szerintem meg igen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 16:22
Húzó ember a csapatában,a válogatottban,amúgy ami a barcaban Messi mellett nem egyszerű,és még mindig nagyon fiatal,teli potenciállal,Alexis meg sztm ettől jobb már nem lesz.wxyz írta:Jó ezt gondoltam, de mitől?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 29., szombat 16:19
Én még Hazardot idevenném.morientes írta: Ami meg a másodvonalat illeti,Ronaldoék után...Neymar,Suarez,Zlatan,talán Robben....ha csak a támadókat vesszük.Ja meg Kun.Ő azért még ott van.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 15:42
Mert jobb mint Alex,azért.Ha Sánchez nem, akkor Neymar miért?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 15:10
Ha Sánchez nem, akkor Neymar miért?morientes írta:Pont most nézem a WBA ellen,de nem váltja a világot eddig...kicsit túl van ő fújva,de mindenképp azért nem rossz futballista...
Ami meg a másodvonalat illeti,Ronaldoék után...Neymar,Suarez,Zlatan,talán Robben....ha csak a támadókat vesszük.Ja meg Kun.Ő azért még ott van.
Rooney meg ott volt,évekkel ezelőtt,de ma már nincs.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 29., szombat 8:02
Arról beszéltünk, hogy van a CR szint, meg az utána következők. Nem posztokról.Szerintem nincs gond azzal hogy nem kezdte el a kozeppalyasokat meg vedoket belekeverni es csak a tamadokra fokuszalt. Semmi ertelme osszehasonlitani Robbent meg Varane-t.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 7:53
Nem, mert nem csak egy hónap alapján írtam eztR.M.C.F írta:Az talán erős,hogy ha van egy kiemelkedő hónapja,akkor ezt valós tudásnak megélni.Ez a valódi tudása amit most nyújt,
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem