Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Majd én eldöntöm a vitát! Mind a kette egy kalap sz*r!!
Nem véletlenül írtam ilyen rövidet. Még csak véletlenül sem legyen támpontod
Továbbra is szívesen olvasnám milyen játék vagy taktikai elemek miatt tartod más szintnek
Továbbra is szívesen olvasnám milyen játék vagy taktikai elemek miatt tartod más szintnek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez aztán az indok kőbe kellene vésniUgyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
Na mindegy...neked egyformák,nekem Neymar jobb....béke
Kár is vokt ebbe belemmenem,mit magyarázkodok én... Nem vagyok a bíróságon.Na off vége,de tényleg...(minden féle személyeskedés nélkül...ugye)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Továbbra sem kaptam normális indokot. Jössz a szokásos sablonjaiddal, a szórakoztató faktorral, a fejlődik dumával. Ezeket Sánchezre is Rálehet sütni
Komolyan az az indok, hogy rúgott vagy 3-4 góllal többet? Ez még akkor sem lenne indok, ha a Barca nem gálázna meccsei nagy részén
Komoly érveket várok továbbra is. Milyen elemekben jobb, miben ad többet csapatának?
Sánchez jobb szerintem? Mikor írtam ezt? Valahogy nem emlékszem ilyenre
Az volt a téma mitől magasabb szint Neymar
Ugyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
De tudom Neymar ő más szint, mert látványosak a megmozdulásai és ő a brazil tehetség
Komolyan az az indok, hogy rúgott vagy 3-4 góllal többet? Ez még akkor sem lenne indok, ha a Barca nem gálázna meccsei nagy részén
Komoly érveket várok továbbra is. Milyen elemekben jobb, miben ad többet csapatának?
Sánchez jobb szerintem? Mikor írtam ezt? Valahogy nem emlékszem ilyenre
Az volt a téma mitől magasabb szint Neymar
Ugyanazt hozza kb mindkettő. Ugyanakkora meghatározó szerep, kb ugyanannyi jó meccs
De tudom Neymar ő más szint, mert látványosak a megmozdulásai és ő a brazil tehetség
- morientes
11 gólos a bajnokságban egy Messi mellett úgy,hogy ez a 2. szezonja európában.Ennyit akkor talán arról,hogy Alexisnek azért nem ment mert Messi...22 évesen a hátán viszi azt a lim-lom barcelonat.De ami a legfontosabb,hogy látszik,hogy fejlődik.Kezdi levetkőzni hogy dobálja magát,kezd célirányosabban játszani,úgy,hogy közben a szórakoztató faktor is megvan.De persze nyilván ezek komolytalan indokok...Továbbra is várom a pontos indoklásokát miben is más szint jelenleg Neymar, mert az nem indok, hogy fiatalabb, valótlanok állítása Sánchezről pedig komolytalán indokok
De akkor indokold már meg te is,(ne komolytalanul),hogy Alexis mitől jobb....vagy legalább is mitől ugyan az a szint...de ne úgy,mint a senalos kollega,aki annyit írt,hogy nézzek arsenal meccset,oszt kussoljak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Felhozod ellenpéldának a két gyenge, ezen a fórumon legjobb esetben is közepesnek tartott braziltNeked ez tűnhet fel,de szoktam favorizálni más nemzet futballistáit is,ahogy kritizálom a brazilokat,ha úgy érzem megérdemlik... :)Pl Oscarról sosem mondtam hogy huu de nagy spiller,vagy D.Luizról hogy mekkora játékos...
Mondom én hogy jó a dumád
Továbbra is várom a pontos indoklásokát miben is más szint jelenleg Neymar, mert az nem indok, hogy fiatalabb, valótlanok állítása Sánchezről pedig komolytalán indokok
- morientes
Szerintem eltévesztetted az oldalt...öcsiMilyen ma SEM? Ha nem nézel Arsenal meccseket, maradj csöndben.
Neked ez tűnhet fel,de szoktam favorizálni más nemzet futballistáit is,ahogy kritizálom a brazilokat,ha úgy érzem megérdemlik... :)Pl Oscarról sosem mondtam hogy huu de nagy spiller,vagy D.Luizról hogy mekkora játékos...Amúgy nálad minden személyeskedés nélkül megfigyelhető, hogy nagyon okosan, sok dumával próbálod minél jobbnak beállítani a brazil játékosok egy részét, akiket gondolom a nemzetiségük miatt kedvelsz
Hát nem tudom de valaki írta hogy a real,a barca meg a chelsea vmint a bayern után,az arsenal jön közvetlen Biztos úgy van...ki.beszélt itt erről?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az udineseben nagyon jól tolta, az arsenalban is szárnyal eddig, ráadásul a válogatottban is mindig patent volt.
a barcában nem volt az igazi, de ott is inkább mentális gondokról beszélhetünk, annyi de annyi helyzetet hagyott ki, hogy egy benny hill show-t össze lehetett volna válogatoni kéthavonta belőle.
szerintem az ilyen hazard, alexis, aguero, reus, stb vonalnál nincsenek olyan mértékű különbségek, hogy azt adott esetben a forma ne billentse át 1-1 irányba.
ezeket a játékosokat elég nehéz szerintem rangsorolni.
a barcában nem volt az igazi, de ott is inkább mentális gondokról beszélhetünk, annyi de annyi helyzetet hagyott ki, hogy egy benny hill show-t össze lehetett volna válogatoni kéthavonta belőle.
szerintem az ilyen hazard, alexis, aguero, reus, stb vonalnál nincsenek olyan mértékű különbségek, hogy azt adott esetben a forma ne billentse át 1-1 irányba.
ezeket a játékosokat elég nehéz szerintem rangsorolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Lehet, de én most a jelenről beszélek,hogy hova lenne érdemes elmennie és jelenleg nem érzem sokkal jobbnak a Cityt(pld Community Shield) legalábbis annyira, hogy érdemes lenne odamennie!5 éve végzett utoljára az Arsenal a City előtt, csak addig ott behúztak 2 bajnoki címet is. Az Arsenal pedig bárcsak eljutna a negyeddöntőig, a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).
És ki beszélt itt erről?Az meg,hogy az arsenal ott lenne a top csapatok között,felejtsük el.Csak annyira mint a pool,a salke,a dortmund vagy a city...esetleg az atma.Ha ettől top csapat,legyen
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Milyen ma SEM? Ha nem nézel Arsenal meccseket, maradj csöndben.morientes írta:Nem itélkezek egy mecxs alapján,csak megemlítettem hogy ma sem volt jó... 8 gól a ligában,szobrot neki b.meg...1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok! :agree:
Neymar meg nem brazil szupertehetség,hanem már egy befutott játékos.Idén hozza amit mindenki (el)várt tőle...az is aki rühelli,meg az is aki birja...
Az meg,hogy az arsenal ott lenne a top csapatok között,felejtsük el.Csak annyira mint a pool,a salke,a dortmund vagy a city...esetleg az atma.Ha ettől top csapat,legyen
Tudom, hogy részletkérdés, de 2010-ben volt az a párharc.tucsoki írta:a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).
bocsánat.
Vezesd le miben játszik más szinten
Ne találj ki olyat, hogy sok a gyenge meccse
Gondolom kérjen elnézést mert rúgott 8 gólt
Amúgy nálad minden személyeskedés nélkül megfigyelhető, hogy nagyon okosan, sok dumával próbálod minél jobbnak beállítani a brazil játékosok egy részét, akiket gondolom a nemzetiségük miatt kedvelsz
Jó példa erre a teljesen átlag szint Ramirés vagy Fernandinho
Ne találj ki olyat, hogy sok a gyenge meccse
Gondolom kérjen elnézést mert rúgott 8 gólt
Amúgy nálad minden személyeskedés nélkül megfigyelhető, hogy nagyon okosan, sok dumával próbálod minél jobbnak beállítani a brazil játékosok egy részét, akiket gondolom a nemzetiségük miatt kedvelsz
Jó példa erre a teljesen átlag szint Ramirés vagy Fernandinho
5 éve végzett utoljára az Arsenal a City előtt, csak addig ott behúztak 2 bajnoki címet is. Az Arsenal pedig bárcsak eljutna a negyeddöntőig, a nyolcaddöntőből 2009 óta nem jutottak tovább (akkor a Porto-t gyűrték le).BBarni írta:Szerintem a PSG neki nem lenne előrelépés, a angol és a francia bajnokság színvonala ég és föld, ott még könnyebb lenne kiemelkednie, a BL-ben velük sincs esélye nyerni az meg, hogy az elődöntőben vagy a negyeddöntőben esik szerintem nem számít sokat!A Cityt pedig nem érzem sokkal jobbnak mint az Arsenalt, de persze oda is elfért volna bőven!Egy olyan csapatnál amelyik a hazája bajnokságában csak a 4. helyért harcol, illetve a BL-ben még csak titkos esélyesként sem lehet őket emlegetni, nehéz lesz magára felhívni a figyelmet. PSG, City, ha innen is kiemelkedne merőben más lenne a megítélése, és ezek a klubok eredményességben az Arsenal előtt járnak. Nem akarom én eladni a kedvenc csapatotoktól, ne aggódjatok, csak szerintem lenne benne több is.
Nézd már meg a kedvenc csapatát.alexoxladjackoxi írta:Végre valaki!
- morientes
Nem itélkezek egy mecxs alapján,csak megemlítettem hogy ma sem volt jó... 8 gól a ligában,szobrot neki b.meg...1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok! :agree:
Neymar meg nem brazil szupertehetség,hanem már egy befutott játékos.Idén hozza amit mindenki (el)várt tőle...az is aki rühelli,meg az is aki birja...
Az meg,hogy az arsenal ott lenne a top csapatok között,felejtsük el.Csak annyira mint a pool,a salke,a dortmund vagy a city...esetleg az atma.Ha ettől top csapat,legyen
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
Szerintem a PSG neki nem lenne előrelépés, a angol és a francia bajnokság színvonala ég és föld, ott még könnyebb lenne kiemelkednie, a BL-ben velük sincs esélye nyerni az meg, hogy az elődöntőben vagy a negyeddöntőben esik szerintem nem számít sokat!A Cityt pedig nem érzem sokkal jobbnak mint az Arsenalt, de persze oda is elfért volna bőven!Egy olyan csapatnál amelyik a hazája bajnokságában csak a 4. helyért harcol, illetve a BL-ben még csak titkos esélyesként sem lehet őket emlegetni, nehéz lesz magára felhívni a figyelmet. PSG, City, ha innen is kiemelkedne merőben más lenne a megítélése, és ezek a klubok eredményességben az Arsenal előtt járnak. Nem akarom én eladni a kedvenc csapatotoktól, ne aggódjatok, csak szerintem lenne benne több is.
Egy olyan csapatnál amelyik a hazája bajnokságában a 4. helyért harcol, illetve a BL-ben még csak titkos esélyesként sem lehet őket emlegetni, nehéz lesz magára felhívni a figyelmet. PSG, City, ha innen is kiemelkedne merőben más lenne a megítélése, és ezek a klubok eredményességben az Arsenal előtt járnak. Nem akarom én eladni a kedvenc csapatotoktól, ne aggódjatok, csak szerintem lenne benne több is.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
1 meccs után ítélkezni bölcs döntés... Gratulálok!morientes írta:Pont most nézem a WBA ellen,de nem váltja a világot eddig...kicsit túl van ő fújva,de mindenképp azért nem rossz futballista...
Ami meg a másodvonalat illeti,Ronaldoék után...Neymar,Suarez,Zlatan,talán Robben....ha csak a támadókat vesszük.Ja meg Kun.Ő azért még ott van.
Rooney meg ott volt,évekkel ezelőtt,de ma már nincs.
Végre valaki!BBarni írta:Sáncheznek azért nem 1-2 jó meccse volt az Arsenalban folyamatosan kiemelkedőt nyújt!
Szerintem meg tökéletes helyen van pont egy ilyen csapatba illik, ahol ráépül a játék és beleillik a stílusba!Meg hova mehetne ami annyival jobb?Barcába nem menne vissza,Realba nincs helye,szerintem a Bayern sem feküdne neki annyira kb maradt a Chelsea, más csapat nincs aki annyival jobb lenne mint az Arsenal!Szerintem megállná ő a top csapatoknál is a helyét, de amíg csak az Arsenal-ban tengődik, addig mindegy is...
-
Sáncheznek azért nem 1-2 jó meccse volt az Arsenalban folyamatosan kiemelkedőt nyújt!
Szerintem meg tökéletes helyen van pont egy ilyen csapatba illik, ahol ráépül a játék és beleillik a stílusba!Meg hova mehetne ami annyival jobb?Barcába nem menne vissza,Realba nincs helye,szerintem a Bayern sem feküdne neki annyira kb maradt a Chelsea, más csapat nincs aki annyival jobb lenne mint az Arsenal!Szerintem megállná ő a top csapatoknál is a helyét, de amíg csak az Arsenal-ban tengődik, addig mindegy is...
Neymar jobb játékos, viszont Sanchez-t nem igazán becsülték meg a katalánoknál. Szerintem megállná ő a top csapatoknál is a helyét, de amíg csak az Arsenal-ban tengődik, addig mindegy is...