Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Mondjuk szerintem a kapura ma veszélyesen játszott. Bár az utolsó 30 percben a gólján kívül tényleg megint bújócskázott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nulla mezőnymunka, elrontott helyzetek, szar passzok, nulla védekezés. És egy gól.miro írta:Gól,kis híján gólpassz cr-nek.
Leggyengébbet ma is az egylábúnak!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Gól,kis híján gólpassz cr-nek.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem sem tetszik, amit nyújt, de ezt a szezont sőt még a következőből is egy felet még mindenképp megadom neki.
Az előző évben tényleg látszódott rajta, hogy akart, ment! Azt a Balet bármikor elnézegetném a kezdőben hiába picit idegen test a csapatban.
Idén ez elveszett belőle és csak szimplán egy idegen test nálunk, aki nem mozog úgy ahogy kéne . . .
Remélhetőleg nem azért, mert megnőtt az arc.
Az előző évben tényleg látszódott rajta, hogy akart, ment! Azt a Balet bármikor elnézegetném a kezdőben hiába picit idegen test a csapatban.
Idén ez elveszett belőle és csak szimplán egy idegen test nálunk, aki nem mozog úgy ahogy kéne . . .
Remélhetőleg nem azért, mert megnőtt az arc.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit betámadták a meccs után:
http://as.com/diarioas/2014/11/27/engli ... 47856.html
Pici angol kell hozzá, én meg rohanásban vagyok, sorry
http://as.com/diarioas/2014/11/27/engli ... 47856.html
Pici angol kell hozzá, én meg rohanásban vagyok, sorry
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
milyen buli az ami déután fél 4kor elül? Lassan lehet kezdeni alapozni hiszen
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amikor már elülne a buli
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
áthoztam ide, talán itt nem akkora offA mostani Real tényleg nagy kincs,mert most sok kreatív játékos van,de kell egy DM vagy egy Bale,akik 15x neki futnak a kapufának,aztán utána a hátukról bepattan.
már nem először látom h vki DM-et és Bale-t egy kalapba helyezi, hogy "kell egy ilyen is". Szerintem a két játékos köszönő viszonyban sincs egymással. Di Maria fürgébb, fordulékonyabb, technikailag a kis játékhoz is megvan mindene, nála az nem volt kérdés h érti, tudja e ezt a fajta focit. Egy nagy gond volt vele, hogy eszetlen és kapkodó. A pályán mutatott hozzáállásról meg ne is beszéljünk. Róla valóban el lehet mondani h felszántja a pályát, és minden meccsen ott van benn a váratlan, és a lendület. Télleg csak ész kéne szerencsétlennek...
Talán tudja mindenki hogy nem voltam egy DM fan, de jópár meccs volt amin az ő hozzáállása, váratlan megoldása húzta ki csapatot a szarból, vagy csak szimplán az ő akarása felpörgette a többieket is egy-egy nehezebb meccsen.
Bale 1,5 évéből egy ilyen alkalomra emlékszem, a kupadöntőn. Azóta meg ebből él, na meg az árából
Ők ketten nagyon nem egy típus
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem a fórum fele, simán lehetne ùjságíró...
Vagy azok vagytok?
Vagy azok vagytok?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
de a szakember továbbra is bízik benne, hiszen Bale sebessége és tehetsége így is mérkőzéseket tud eldönteni
Enneka mondatnak a vége eredetileg ugy hangzana, hogy: "hiszen 100 millaba került"
Enneka mondatnak a vége eredetileg ugy hangzana, hogy: "hiszen 100 millaba került"
Így van, Ancelottinál nagyobb "hazug" edző nincs nyilatkozatokban. A profi sablont nyomja minden sajtótájékoztatón a nyilvánvaló kamudumáival. De cserébe meg nyugalom van a házunk táján a külső nyomás és a média szándéka ellenére. Bale házon belül úgy is megkapja Ancelottitól.Amikor Karimot védte, amikor azt mondta, hogy nem kell gólt rúgnia, akkor hangosan röhögtél Carlon. Most az az igaz, amit ő mond?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amikor Karimot védte, amikor azt mondta, hogy nem kell gólt rúgnia, akkor hangosan röhögtél Carlon. Most az az igaz, amit ő mond?Most akkor?
Biztos ha föltolta volna magát,amit azért egy Real Madridnál kétlek,akkor nem szólt volna neki,hogy öreg gyere kicsit hátrébb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nyilván nem fogja azt mondani, hogy szar volt és csak az ára miatt betonkezdő
- miro
Ancelotti:A spanyol EcoDiario szerint Ancelotti jogosan lehet elégedetlen Gareth Bale Liverpool elleni teljesítményével. A walesi támadó sérülése miatti kihagyása után tért vissza a pályára az angolok ellen, ahol Carlo Ancelotti egy négy játékosból álló középpályás sor kialakításának szándékával küldte őt pályára, nem pedig egy támadó hármast szeretett volna látni.....stb Forrás: Madridom.hu
Most akkor?“Gareth kiválóan játszott.....stb Forrás: Madridom.hu
Biztos ha föltolta volna magát,amit azért egy Real Madridnál kétlek,akkor nem szólt volna neki,hogy öreg gyere kicsit hátrébb.
Nem baj,tűzet lehet ezzel is csinálni..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Fuentealbilla
Hopp-hopp én nem azt mondtam , h Becks valami überklasszis teljesítményt hozott le Madridban hanem azt, h mikor a posztján szerepelt nem lógott ki a csapatból negatív irányba.petiamadridista írta:a 4 évből csak másfél évig volt védekező, Luxemburgo már kitette a jobbszélre, 2005 januárjában, ennek következtében lépett le Figo.uram bocsá, hogy jobbszélső kp-s létére nem tudott elég meggyőzőt alkotni a rá kényszerített védekező KP-s poszton
Egyébként az ő helyzete hihetetlenül tanulságos, nagyon sok szempontból.
Sosem illet Madridba, de igazából azon kívül, hogy hajtott, semmit érdemlegeset nem tudott mutatni, maximum csak momentumai voltak. Néhány jó beadás, vagy szöglet, ilyesmi, de ez is csak néhány, szabadrúgásgólja kifejezetten kevés volt már. A ManU-ban jóval több.
De mégis szerette mindenki, mert ő hajt, meg ő Bekem. A menő srác.
Hogy ez miért érdekes? Itt van ez a másik brit, ez sem igazán illik a csapatba, bár jobban mint Beckham, és a emellett még a teljesítménye is lényegesen jobb az angolnál. Ha holnap befejezné, már akkor több jó meccse lenne mint Déjvidnek valaha volt a fehér mezben.
A játékosok megítélése sokszor egyáltalán nem a mutatott forma, vagy a telsítmény alapján történik meg Madridban, hanem a marketing, a név alapján.
Mármint ne értse félre senki, Bale idén gyenge formát fut, de szerintem a tavalyi szezonjára nem lehet panasz. Örülök neki, hogy itt van James és Isco, így ez a walesit is motiválni tudja, ha mindig hozná azt amit tavaly, én már maximálisan elégedett lennék. (Ergo: 20 gól feletti produktum, és a döntő szituációkat döntse el, ennyi a vágyam.. nem több.)
Egyébként ha Beckset nyomon követted annó a MU-ban is láthattad , hogy pontosan annyit tett le az asztalra ott is mint itt.
Persze talán többször került kapu elé hiszen az a MU európában is bivalyerősnek számított és olyan játékosokkal játszott együtt akiket ugye felsorolnom sem kell. Mire Madridban Becks posztjára került (jelezném, h itt is volt egy ideig mellőzött már a Capello időszakban) olyan KP sor volt mellette amit jobb ha le sem írok khm.. Gravesen...
Így aztán tehetségéből adódóan azt csinálta Becks amit tudott, küzdött hajtott elvégezte megfelelő módon a szabikat szögleteket és adott kiváló keresztlabdákat gólpasszokat. Hogy nem biciglizett körülötte meg nem rabonázott a lasztival... hát na bumm...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kár összehasonlítani a két játékost. Beckham egy szétesőben lévő sztárgárdába igazolt, ahol kp-s védekezés nem volt, a védelemnek csúfolt négyes hátul meg szánalmasan gyenge volt. Minden tekintetben jobb a mostani keret, mint az akkori, hiába volt ott Ronaldo meg Zidane stb. Bale szerintem egyedül gyorsaságban jobb, mint Becks volt vagy most James. A hsz nyomokban elfogultságot tartalmazhat Becks irányába
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a 4 évből csak másfél évig volt védekező, Luxemburgo már kitette a jobbszélre, 2005 januárjában, ennek következtében lépett le Figo.uram bocsá, hogy jobbszélső kp-s létére nem tudott elég meggyőzőt alkotni a rá kényszerített védekező KP-s poszton
Egyébként az ő helyzete hihetetlenül tanulságos, nagyon sok szempontból.
Sosem illet Madridba, de igazából azon kívül, hogy hajtott, semmit érdemlegeset nem tudott mutatni, maximum csak momentumai voltak. Néhány jó beadás, vagy szöglet, ilyesmi, de ez is csak néhány, szabadrúgásgólja kifejezetten kevés volt már. A ManU-ban jóval több.
De mégis szerette mindenki, mert ő hajt, meg ő Bekem. A menő srác.
Hogy ez miért érdekes? Itt van ez a másik brit, ez sem igazán illik a csapatba, bár jobban mint Beckham, és a emellett még a teljesítménye is lényegesen jobb az angolnál. Ha holnap befejezné, már akkor több jó meccse lenne mint Déjvidnek valaha volt a fehér mezben.
A játékosok megítélése sokszor egyáltalán nem a mutatott forma, vagy a telsítmény alapján történik meg Madridban, hanem a marketing, a név alapján.
Mármint ne értse félre senki, Bale idén gyenge formát fut, de szerintem a tavalyi szezonjára nem lehet panasz. Örülök neki, hogy itt van James és Isco, így ez a walesit is motiválni tudja, ha mindig hozná azt amit tavaly, én már maximálisan elégedett lennék. (Ergo: 20 gól feletti produktum, és a döntő szituációkat döntse el, ennyi a vágyam.. nem több.)