Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Pedig a majmok bolygoja rohadt jo volt. Egy kicsit en is feltem, hogy csak a latvanyra fognak ramenni, de szerencsere nem igy tortent. Mondjuk nem egy Szulejman, az igaz. :Đziro4vr írta:Amúgy szerintem is gyenge a felhozatal, folyton nézem a """videótékákat""" van e valami használható végre de semmi, ilyen majmok bolygója, meg transformers nem motivál annyira.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legközelebb ha mész moziba előtte rám írsz hogy mi a menü, aztán megmondom a tutit hogy fos-e, ha igen akkor utalod a rászánt zsét hogy ne vesszen kárbapalesz77 írta: Az én idei mozis listám, amiket egyáltalán nem bántam meg: Fury, Interstellar, Edge of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes, Gone Girl (+The Maze Runner). Mindegyik nagy élmény volt nekem, egy mozit mindenképp megértek szerintem.. Mondjuk volt jó szar is, az új Drakula és a Hunger Games után is úgy jöttem ki a teremből, hogy akkor is hasznosabban költöttem volna el a pénzem, ha nekiadom egy koldusnak a mozi felé menet..
Amúgy szerintem is gyenge a felhozatal, folyton nézem a """videótékákat""" van e valami használható végre de semmi, ilyen majmok bolygója, meg transformers nem motivál annyira.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az én idei mozis listám, amiket egyáltalán nem bántam meg: Fury, Interstellar, Edge of Tomorrow, Dawn of the Planet of the Apes, Gone Girl (+The Maze Runner). Mindegyik nagy élmény volt nekem, egy mozit mindenképp megértek szerintem.. Mondjuk volt jó szar is, az új Drakula és a Hunger Games után is úgy jöttem ki a teremből, hogy akkor is hasznosabban költöttem volna el a pénzem, ha nekiadom egy koldusnak a mozi felé menet..h3x0r írta:Ha raersz, irj egy listat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a blockbusterek terén nem volt gyenge év. Jó volt moziba járni.
Lego kaland, Amerika kapitány 2, Godzilla, X-Men, Holnap határa, Galaxis őrzői, Majmok bolygója, Interstellar, Éhezők viadala,
+ nekem bejött még a TMNT és az Útvesztő is.
jön még a Hobbit és az Exodus.
Lego kaland, Amerika kapitány 2, Godzilla, X-Men, Holnap határa, Galaxis őrzői, Majmok bolygója, Interstellar, Éhezők viadala,
+ nekem bejött még a TMNT és az Útvesztő is.
jön még a Hobbit és az Exodus.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Melyik az a 2-3 top kategorias film?nmate írta:Idén eddig két-három top kategóriás film is kijött már, viszont tavaly a "jóóó, de azért nem zseniális" kategóriából volt vagy 10 film.
Koszi. Felirom a listamra.danianevem írta:Inkább kevésbé mainstreameket írok, azok közül is, amiket újra megnéznék: Frank, A zéró elmélet (ez a kettő elvontabb), The One I Love, Le Passé - A múlt, The Guest
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Inkább kevésbé mainstreameket írok, azok közül is, amiket újra megnéznék (biztos van, amelyik kishazánkba ért el 2014-ben): Frank, A zéró elmélet (ez a kettő elvontabb), The One I Love, Le Passé - A múlt, The Guesth3x0r írta:Ha raersz, irj egy listat
Ami még tervben van és jónak tűnik: Szerelemre hangszerelve, Coherence, Young Ones, St. Vincent, Sráckor
A legpontosabb leírás egyébként az amit nmate írt, volt több jó film, igazán ütős már nem igazán.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Idén eddig két-három top kategóriás film is kijött már, viszont tavaly a "jóóó, de azért nem zseniális" kategóriából volt vagy 10 film.
- h3x0r
Ha raersz, irj egy listatdanianevem írta:Én pont ellenkezőleg láttam. A mainstream vonalon is akadt pár többszörnézős, de a "nemmainstreamek" között volt pár igazán korrekt, aminél nem bántam meg, hogy végül nekiültem. De lehet, tavaly én nem futottam bele a jókba.h3x0r írta:szerk.: Lehet csak nekem tunik igy, de mintha tavaly tobb jo filmet lattam volna mint iden.
- danianevem
Én pont ellenkezőleg láttam. A mainstream vonalon is akadt pár többszörnézős, de a "nemmainstreamek" között volt pár igazán korrekt, aminél nem bántam meg, hogy végül nekiültem. De lehet, tavaly én nem futottam bele a jókba.h3x0r írta:szerk.: Lehet csak nekem tunik igy, de mintha tavaly tobb jo filmet lattam volna mint iden.
- h3x0r
Itt filmeket ertekelsz ahelyett hogy a meccsunket neznedmessideco írta:Transzcendens
Ismét érdekes felütés, de aztán gyakorlatilag nézhetetlen. Ez az erőltetett romantikus, majd akció szál nagyon nem tett jót a filmnek. A-listás sztárokkal illett volna valami nagy durranást kihozni, de egy kissé káosz uralkodott a filmben, talán minden szinten. Kb. olyan volt mint a kampány, sokat ígért, de nem valósított meg szinte semmit belőle...
En is elkezdtem nezni, kb 40 perc utan kapcsoltam ki, annyira gyenge volt. Pedig maga az otlet jo volt es altalaban erdekelnek is az ilyesmik, de ezt most nagyon unalmasra csinaltak meg.
szerk.: Lehet csak nekem tunik igy, de mintha tavaly tobb jo filmet lattam volna mint iden.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Transzcendens
Ismét érdekes felütés, de aztán gyakorlatilag nézhetetlen. Ez az erőltetett romantikus, majd akció szál nagyon nem tett jót a filmnek. A-listás sztárokkal illett volna valami nagy durranást kihozni, de egy kissé káosz uralkodott a filmben, talán minden szinten. Kb. olyan volt mint a kampány, sokat ígért, de nem valósított meg szinte semmit belőle...
"And my heart will leave you never."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az ismert emberek közül kb egy kate upton jut eszembe, a többi kuka.mutass egy jót.
nem geciségből, puszta kíváncsiság.
talán ha erősen gondolkoznék.
temérdek sokkal szebb nő van a világon, mint ezek, elég végigmenni itt az országban az utcán (nem a szutyok cigányokra és elzüllött köpetekre gondolok) vagy mittomén prágában, 10-ból 7-nek értelmesebb feje van, mint ennek a bamba némbernek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lucy nem váltja meg a világot, de az alapötlet szerintem zseniális. 6-7 pontra nálam jó.
Scarlett Johansson meg na.. azért na... pls.
Scarlett Johansson meg na.. azért na... pls.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
mutass egy jót.hehe írta:azaz, baltával faragott fej, az kell, ez a szépség manapság, meg a tetovált szemöldök, meg a leopárdmintás szoknyadanianevem írta:Akkor a Lucyt törlöm, mielőtt még megnézném. Az egyébként nagy bravúr, hogy Scarlett Johanssonból ronda nőt csináltak. kép hehe-nek
nem geciségből, puszta kíváncsiság.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azaz, baltával faragott fej, az kell, ez a szépség manapság, meg a tetovált szemöldök, meg a leopárdmintás szoknyadanianevem írta:Akkor a Lucyt törlöm, mielőtt még megnézném. Az egyébként nagy bravúr, hogy Scarlett Johanssonból ronda nőt csináltak. kép hehe-nek
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
predestination
hát Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha tehetném én is elővennék egy hegedűtokot, visszamennék másfél órát és pofán b*sznám magam, hogy meg ne nézzem ezt. Szerintem borzalom. ja nem is másfél órát kéne, az este sikerült bealudnom rajta, most fejeztem be. lehet velem van baj.
hát Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha tehetném én is elővennék egy hegedűtokot, visszamennék másfél órát és pofán b*sznám magam, hogy meg ne nézzem ezt. Szerintem borzalom. ja nem is másfél órát kéne, az este sikerült bealudnom rajta, most fejeztem be. lehet velem van baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hehének más típusok jönnek be, mint az emberiség 90%-nak
- danianevem
Akkor a Lucyt törlöm, mielőtt még megnézném. Az egyébként nagy bravúr, hogy Scarlett Johanssonból ronda nőt csináltak. kép hehe-nek