BBarni írta:Nem pontosan, Moniz nem akarta leigazolni!Orosz Pali akarta Vass Ádit és Futács Márkót Moniz viszont megnézte Ádit többször is az edzésen, de mást akart hozni pedig már kész volt Ádinak a szerződése is már csak alá kellett volna írni!Az elég csúnya sztori volt...És azt hiszem így lett Futács és Vass helyett Tuyp és talán Gerson!
Anyagiakban azért jóval többet tudunk adni mint az MTK szerencsére!Én nem tartom Eleket rosszabb játékosnak mint Vass Ádit!Nekem Elek stílusa jobban tetszik, de Ádival sem járnak rosszul!(Gyömbihez képest pláne)
Gersonnal és Tuyppal is nagyon jól jártunk
Bár én utóbbinak még adtam volna esélyt, látszott, hogy valamit konyít a focihoz, de gondolom ott a háttérben voltak problémák. Mondjuk Futácsot sem tartom jó futballistának. Pedig szépen indult a karrierje, az ő magasságával és testi erejével egy angol kisebb csapatba simán elférne.
Az NB1ből van olyan játékos, akire van esélyünk, hogy megszerezzük, vagy szóba jött egyáltalán? Azért remélem nem csak külföldiekkel akarjuk feltölteni a keretet télen, illetve nyáron.
Győrben pedig 500 néző Miriuta Laci első meccsén.
Bírom Lacit, egyszer szívesen elnézném a Fradi padján is. Nyilván nem rossz edző, ha a Kolozsvárral második helyen állt.