Zene
- ___Samy___
Re: Zene
ráfülelek már akkorZsombor írta:J.Cole új albuma, a Born Sinner eszméletlen jó! Nagyon várom a Kendrickkel közös albumot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
J.Cole új albuma, a Born Sinner eszméletlen jó! Nagyon várom a Kendrickkel közös albumot.
Grits - My Life Be Like/Ohh Ahh
Don Omar ft. Tego Calderon - Bandolero
tokyo drift - teriyaki boys
2 Fast 2 Furious - pump it up
Six days - Tokyo Drift
Don Omar Ft. Lucenzo - Danza Kuduro
egy kis fast and furious összeállítás.
Don Omar ft. Tego Calderon - Bandolero
tokyo drift - teriyaki boys
2 Fast 2 Furious - pump it up
Six days - Tokyo Drift
Don Omar Ft. Lucenzo - Danza Kuduro
egy kis fast and furious összeállítás.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
hát ja az biztos, hogy változtak a kezdetek óta, de szerintem ez nem feltétlen rossz. én is jobban bírtam a régi számokat és szerencsére nem csak az új albumot lehet hallgatni. (bár kezdek megbarátkozni vele, mert azon is bőven vannak jó számok, csak más na :-) )
élőben pedig rohadt jók, jared hangja istenkirály
élőben pedig rohadt jók, jared hangja istenkirály
.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
istenem de vérzik a szívem a kumma 30 seconds to mars miatt...
úgy szerettem a rockos, néha screamelt számaikat, leto rekedtes hangját, mindegyik számuk teli volt érzelemmel, dühvel, kellő rock-erővel, erre most mi van? kiadnak egy elektronikus pop (-rock?) albumot, egy kalap sz.rt nem ér.
pedig ilyeneket nyomtak régen
úgy szerettem a rockos, néha screamelt számaikat, leto rekedtes hangját, mindegyik számuk teli volt érzelemmel, dühvel, kellő rock-erővel, erre most mi van? kiadnak egy elektronikus pop (-rock?) albumot, egy kalap sz.rt nem ér.
pedig ilyeneket nyomtak régen
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Uramisten. Hatalmas vicc ez az ember. Komolyan elhiszi, hogy jobb zenét csinál, mint az NKS vagy AKPH Amúgy Essemm feates számokban tényleg egész jó magához képest, de Busta akkor sem Süti.. Egyébként Essemmnek inkább a BeerSee, Antal vonal felé kéne mennie, sokkal jobban járna.ferni írta:hát igen, foglalkozhatna mással is, de azért egész értelmes számokat tud összehozni Bustával, nem annyira rossz, mint a többi Busta szám, sőt...
most is bakker... pár napja kijött Busta a Rapszakma 4gyel....
minőség, nah
hát igen, foglalkozhatna mással is, de azért egész értelmes számokat tud összehozni Bustával, nem annyira rossz, mint a többi Busta szám, sőt...pheco írta:Pont most hallgatom, sajnálom, hogy Essemm Bustaval állt össze. Jobb lenne, ha Majmok Bolygója klipek jönnének ki..___Samy___ írta:Mr.Busta és Essemm - Ez A Mi Utunk | Official Music Video |
most is bakker... pár napja kijött Busta a Rapszakma 4gyel....
minőség, nah
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
mindenki tudja, hogy sütivel hatalmas párost alkotnak, de gondolom az rtm jól fizet.pheco írta:Pont most hallgatom, sajnálom, hogy Essemm Bustaval állt össze. Jobb lenne, ha Majmok Bolygója klipek jönnének ki..
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Parkway Drive - "Wild Eyes"
Nem tudok leállni vele.
Nem tudok leállni vele.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Pont most hallgatom, sajnálom, hogy Essemm Bustaval állt össze. Jobb lenne, ha Majmok Bolygója klipek jönnének ki..___Samy___ írta:Mr.Busta és Essemm - Ez A Mi Utunk | Official Music Video |
Punnany Massif - Láttam már szebbet
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emeli Sandé - Read All About It
Hihetetlen, ma hallottam körülbelül harmadszor (kétszer ezen a héten a rádióban), hogy maradhatott ki egy ilyen gyönyörűség eddig?
Hihetetlen, ma hallottam körülbelül harmadszor (kétszer ezen a héten a rádióban), hogy maradhatott ki egy ilyen gyönyörűség eddig?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Egy kis BLOOSE BROAVAZ!!!
Bigmek - Rossz Társaság (Frog, Siska Finuccsi, DSP)
VÉSZKIJÁRAT - LÉGY ÜDVÖZ ÉN NÁLAM
Bigmek - Rossz Társaság (Frog, Siska Finuccsi, DSP)
VÉSZKIJÁRAT - LÉGY ÜDVÖZ ÉN NÁLAM
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Kontroll-Lottózó közr.Jam Balaya&Fullánk
Kontroll-Djamba elszabadul közr.Jam Balaya
kurvanagy lett az album is, VICC BEATZ
Kontroll-Djamba elszabadul közr.Jam Balaya
kurvanagy lett az album is, VICC BEATZ