Ízlések és pofonok, csak arra akartam kilyukadni, hogy ennél azért kaphattál volna durvábbat is. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sátántangó, bár lehet nem kockáztattak meg egy IP-bant.Realista24 írta:Annak aki kaszálta, annak elsőre annak tűnik. Pedig adtam neki több esélyt. 1,5 részig jutottam, szenvedve. Vannak hibáim.danianevem írta:A True Detective nézése mióta számít büntetésnek?
Sorozatok, TV műsorok
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annak aki kaszálta, annak elsőre annak tűnik. Pedig adtam neki több esélyt. 1,5 részig jutottam, szenvedve. Vannak hibáim.danianevem írta:A True Detective nézése mióta számít büntetésnek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A True Detective nézése mióta számít büntetésnek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megkérdeztem, hogy mi legyen ráírva, szóval volt. CR-es már van neki, reméltem, hogy nem azt akar megint :ĐMintha olyan sok valasztasi lehetosege lenne
Ez a negyedik évad, vagy miért csak kettőt szárnyalt túl?Na de a hetvegen felhoztam magam a Homeland-el, mondjuk a 8as es 9es reszt meg nem lattam, de eddig nagyon jo az uj evad, az elozo kettot siman tulszarnyalja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mintha olyan sok valasztasi lehetosege lenneRealista24 írta: A kicsi tud választani:
Ma vettem át
Na de a hetvegen felhoztam magam a Homeland-el, mondjuk a 8as es 9es reszt meg nem lattam, de eddig nagyon jo az uj evad, az elozo kettot siman tulszarnyalja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
VanillaSky írta:Higuaín best of 1990-2014. 8-10 órás kiadásban, utána meg kikérdezni a tananyagot. Vagy legalább a következő kis R31-et nevezhetnék Gonzalonak.én tuti a vadangyalt nézettem volna vele
A kicsi tud választani:
Ma vettem át
Vadangyal, az
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
gondolom anyukának is lenne, azért ebbe beleszólása... bár lehet warnolná őt is R24.VanillaSky írta:Higuaín best of 1990-2014. 8-10 órás kiadásban, utána meg kikérdezni a tananyagot. Vagy legalább a következő kis R31-et nevezhetnék Gonzalonak.én tuti a vadangyalt nézettem volna vele
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Higuaín best of 1990-2014. 8-10 órás kiadásban, utána meg kikérdezni a tananyagot. Vagy legalább a következő kis R31-et nevezhetnék Gonzalonak.én tuti a vadangyalt nézettem volna vele
én tuti a vadangyalt nézettem volna veleziro4vr írta:Realista24 írta: True detective vaffanculo
így jár az aki Messi ellen tesz..rá gondolj majd amikor nézed
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elröhögtem magam annál a bizonyos jelenetnél. Egyébként jól felépítették a részben a Dawn-Beth "leszámolást", de közel sem erre számítottam. Ez a körömvágóollóval kulcscsonton szúrlak nagyon amatőr. Másrészről Dawn is, hogy reagált fénysebességgel? A pisztolyát elő kellett húznia és meredeken felfelé tartania. Noahért elég nagy árat fizetett Dawn és Beth is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elröhögtem magam annál a bizonyos jelenetnél. Egyébként jól felépítették a részben a Dawn-Beth "leszámolást", de közel sem erre számítottam. Ez a körömvágóollóval kulcscsonton szúrlak nagyon amatőr. Másrészről Dawn is, hogy reagált fénysebességgel? A pisztolyát elő kellett húznia és meredeken felfelé tartania. Noahért elég nagy árat fizetett Dawn és Beth is.
Homeland S01
Ritkán vagyok kényes a színészekre, és Damian Lewis (Brody) még hagyján, előbb-utóbb elfogadom, de a a feleségét Morena Baccarin-t egyszerűen nem bírom nézni. Igazából lehet az is zavar hogy szinkronosan nézem, a másodikat felirattal terveztem... Szerencsére Carrie és Saul ellensúlyoz, ők rendben vannak. Maga a sorozat is nagyon oké.
Ritkán vagyok kényes a színészekre, és Damian Lewis (Brody) még hagyján, előbb-utóbb elfogadom, de a a feleségét Morena Baccarin-t egyszerűen nem bírom nézni. Igazából lehet az is zavar hogy szinkronosan nézem, a másodikat felirattal terveztem... Szerencsére Carrie és Saul ellensúlyoz, ők rendben vannak. Maga a sorozat is nagyon oké.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Realista24 írta: True detective vaffanculo
így jár az aki Messi ellen tesz..rá gondolj majd amikor nézed
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
True detective vaffanculoh3x0r írta:Azt hiszem volt valami fogadas az aranylabdaval kapcsolatban. Realista, mit is fogsz ezentul nezni?
Amugy februar 27, HoC 3. evad
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
csak szerintem volt világmegváltó fasság az twd?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez, hogy beht - t megölik. most mégis, mire számított, vagy mi értelme volt vitézkednie az ollóval? meg nem ezzel a nővel nyirták ki a rendőrt? vagy nagyon csúnyán benéztem valamit, de akkor is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez, hogy beht - t megölik. most mégis, mire számított, vagy mi értelme volt vitézkednie az ollóval? meg nem ezzel a nővel nyirták ki a rendőrt? vagy nagyon csúnyán benéztem valamit, de akkor is.
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
yepph3x0r írta:
- h3x0r
Azt hiszem volt valami fogadas az aranylabdaval kapcsolatban. Realista, mit is fogsz ezentul nezni?
- P. Krisz
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reggel sikerült belefutnom egy spoilerbe hogy Beth meghal , de ez eddig is lógott a levegőben . Az atyás rész már megint unalmas volt . Meglepő volt hogy csak a feka csávó ment velük , arra számítottam hogy a doktor is lelép . Morgan szerepeltetése nem tudom hogy mi célt szolgál de biztos lesz jelentősége az évad második felében . Vajon hova akarnak elmenni , talán vissza Woodbury-be vagy az teljesen leégett ?
10/8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Reggel sikerült belefutnom egy spoilerbe hogy Beth meghal , de ez eddig is lógott a levegőben . Az atyás rész már megint unalmas volt . Meglepő volt hogy csak a feka csávó ment velük , arra számítottam hogy a doktor is lelép . Morgan szerepeltetése nem tudom hogy mi célt szolgál de biztos lesz jelentősége az évad második felében . Vajon hova akarnak elmenni , talán vissza Woodbury-be vagy az teljesen leégett ?
10/8
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezért szoktam azt csinálni, ha már kedvelem a sorozatok oldalait, egyből kikapcsolom a követést. Persze ezt csak azóta teszem, hogy én is belefutottam egybe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Insta ugyanez. GGP. Krisz írta:Na menjen a csába az AMC , felvegyek a Facere azt egy kurva nagy TWD spoilert látok .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema