Aranylabda
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda - 2014
Úgy legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CR, Ramos, DM :Đmathers írta:Ma fog kiderülni. Kíváncsi vagyok ki lesz a befutó harmadik Messi és CR-en kívül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ma fog kiderülni. Kíváncsi vagyok ki lesz a befutó harmadik Messi és CR-en kívül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem is úgy rémlikdannen írta:nem ma derül ki a 3 döntős neve?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Addig vártak, amíg Messi meg nem dönti a liga- és BL gólrekordotdzsi91 írta:De hogy működik ez? A szavazatokat a végső győztesre mikor adják le? Mert én úgy emlékszem,hogy tavaly is már november környékén szavaztak vagy nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De hogy működik ez? A szavazatokat a végső győztesre mikor adják le? Mert én úgy emlékszem,hogy tavaly is már november környékén szavaztak vagy nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Az a pogácsazabáló Szőllősi már rég lejáratta az újságját a Honvéd mocskoládásávalschranzer írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... ronaldoert
A FFT-n is elindult az NSO szintű ócsárolás a Madrid felé, kiragadnám belőle az utolsó részt:
"Mindenestre kiváncsiak vagyunk, képes lenne-e hasonló médiakampányra a Bayern München Manuel Neuer, vagy a Barcelona Lionel Messi érdekében. Gyanítjuk, hogy nem."
A legelfogultabbakat leszámítva nem veszi ezt az újságot már senki komolyan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most szarkasztikus leszek, de ki nem szarja le, hogy egy blik szintű szutyok miket hord össze... Ha azon idegeskednénk, hogy miket hord össze a sajtó szeretett klubbunkról, akkor már rég nyugtatókon élnénk
Szokták is mondani, hogy a Realt csak szeretni, vagy utálni lehet...
Szokták is mondani, hogy a Realt csak szeretni, vagy utálni lehet...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... ronaldoert
A FFT-n is elindult az NSO szintű ócsárolás a Madrid felé, kiragadnám belőle az utolsó részt:
"Mindenestre kiváncsiak vagyunk, képes lenne-e hasonló médiakampányra a Bayern München Manuel Neuer, vagy a Barcelona Lionel Messi érdekében. Gyanítjuk, hogy nem."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
szerintem messinek eselye sincs ebben az evben es kar pocsekolni a penzt messi kampanyoltatasara...A Cadena Cope az Elmundo Deportivo listájára (10 ok, amiért Messinek kell nyernie az Aranylabdát) összeírt pár okot, amiért CR az argentin előtt van. Cristiano a 2014-es évben megnyerte a Spanyolországban a kupát és a szuperkupát is, valamint a Bajnokok Ligáját (továbbá még megnyerheti a Klub VB-t is). CR megdöntötte az 1 szezonban lőtt gólrekordot a BL-ben, és 20 gólja van már a ligában, amire még eddig nem volt példa. 10 mérkőzésen sorozatban gólt lőtt a Real Madridban, amire szintén nem volt még alkalom a klub történetében. A portugált választották a liga legjobb játékosának és támadójának is emellett megkapta a Di Stéfano díjat is.
a nemetek vb-je viszont nagyobb baj szamunkra mert a sok marha platini miatt a vb gyoztesre fog savazni
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ribery nyávogása a gázabb szerintem, Messit tolják most persze, amíg nem döntötte meg a rekordokat és unottan sétálgatott az őszi meccseken, addig senki nem foglalkozott vele. Most találtak végre valami kapaszkodót, aztán mentik a menthetőt. De semmi esélye sincs.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha ronaldo,olyan kis szimpi,aranyos,mindenki kis kedvencének lenne protezsálva,mint pl messi,akkor már márciusban eldőlne minden évben az aranylabda sorsa.
Függetlenül attól,hogy most ki a jobb....messinek nagy előny volt mindig is,a kultusza....az kb 20-30% ot dobott mindig az eredményein.
Függetlenül attól,hogy most ki a jobb....messinek nagy előny volt mindig is,a kultusza....az kb 20-30% ot dobott mindig az eredményein.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem ez a Messi féle kampányosdi egyértelműen neki szól. Nem hinném, hogy bárki józanul is úgy gondolja, hogy nem CR-nek kell kapni ebben a szezonban. Viszont Messi elkezdett sírni a sajtóban is, ami azért nem nagyon volt eddig, és azért voltak olyan hírek, hogy az egyik problémája az, hogy nem nyomják úgy, mint mi CR-t. ( ha jól emlékszem Ronaldonak is voltak ilyen jellegű problémáji régebben, azóta körebe is van nyalva mindenhonnét, biztos, ami biztos) Jött is egyből a sok nyilatkozat, újságcikkek, stb. Nincs ezzel semmi gond ilyen szempontból, a csapatok támogatják a saját játékosaikat, nyalják a seggüket, hogy boldogak legyenek, és jobban teljesítsenek a pályán. Most már ilyen kampányolás jellegű lett sajnos az aranylabda, érdekli az embereket, lehet róla folyamatosan beszélni, vitatkozni.
Megkezdődött akkor a kampány Messi mellett. Nem lesz itt olyan biztos cr győzelme
Ribery nyilatkozata szánalmas. Elvették tőle a díja cr miatt?
Akkor miért előzte Messi is?
Ribery nyilatkozata szánalmas. Elvették tőle a díja cr miatt?
Akkor miért előzte Messi is?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hittem idén valamilyen szinten csend lesz az aranylabda körül, mert annyira egyértelmű. De gondolhattam volna, hogy Cé ellen a legnevetségesebb indokokat is felhozzák, hátha sikerül másnak adni. VB győzelem szép dolog, de csak 1 hónap az egész, illetve Cé nem tehet róla, hogy ennyire gyenge válogatottal kell szenvednie. Ha 4 éve Messi megnyerhette pocsék VB-vel és bajnoki címmel(hozzáteszem, hogy akkor az Inter triplázott és Sneijder VB döntős is volt) akkor Cé is megnyerheti, sőt meg is kell nyernie egy pocsék VB-vel és BL címmel(+ két kisebb kupa), úgy, hogy nincsen triplázó és igazán kiemelkedő klubcsapat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre nincsenek szavak.
Ez kb olyan vergődés, mint a Real Madrid Tv-s szösszenet, hogy igazából CR a legjobb góllövő, nem Messi vagy Zarra, mert jobb a gólátlaga
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://twitter.com/UltraSuristic/statu ... 84/photo/1
a mundodeportivo 10 indoka, ami miatt messinek kell kapnia az aranylabdát.
a fele karrier stat, de külön kiemelném a kilences és a hetes pontokat.
a mundodeportivo 10 indoka, ami miatt messinek kell kapnia az aranylabdát.
a fele karrier stat, de külön kiemelném a kilences és a hetes pontokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként nem mindegy. Nekem legalábbis.Nem mindegy miket beszél?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
persze igazad van, mind1 mit beszél...csak én már pár évvel ez előtt bírtam őt...azóta meg már nagyon leírta magát