2014 best off......majd idővel kiderül, hogy majd valamikor majd lehet meg kell műteni.csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. Forrás: Madridom.hu
ez igen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 1., hétfő 16:25
2014 best off......majd idővel kiderül, hogy majd valamikor majd lehet meg kell műteni.csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 1., hétfő 14:39
Erre szokott kontra hír lenni két hónappal később, hogy........ja de.Noha lábadozásának csak korai fázisában van, jó hír a Real-fanatikusok számára, hogy Luka Modricnak valószínűleg nem kell sebészi kés alá feküdnie. A Real Madrid horvát játékosának orvosai optimisták a felépülést illetően, ugyanis Modric megfelelően reagál a kezelésekre. A középpályás még mindig őssejtkezelést kap Vitoriában. Ha ezt az első rehabilitációs időszakot sikeresen átvészelik, akkor sokkal valószínűbb, hogy a játékost nem kell megműteni, ami mind a klubnak, mind a játékosnak remek hír lenne. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 1., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 1., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 29., szombat 14:08
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 29., szombat 13:22
Nem, mivel Messiről lenne szó, aki egy másik bolygóról való, tehát az itteni értéke felbecsulhetetlen, és egyben megfizethetetlen, ezért ismét csak azt tudom írni amit elobb, csak forditott esetben: 250 millió < 90 millióToti írta:+ mivel messiről lenne szó, így mehetne a florentino által hangoztatott szöveg, h "a legdrágább igazolások egyben a legolcsóbbak is.. lásd figo, zidane, cristiano, stb.." mely szöveget kiröhögtek, lenézték, kimagyarázásnak tekintették, a szakma, a média, mindenki.. most pedig majd lehetne hangoztatni, h milyen igaz..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 29., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 29., szombat 13:05
+ mivel messiről lenne szó, így mehetne a florentino által hangoztatott szöveg, h "a legdrágább igazolások egyben a legolcsóbbak is.. lásd figo, zidane, cristiano, stb.." mely szöveget kiröhögtek, lenézték, kimagyarázásnak tekintették, a szakma, a média, mindenki.. most pedig majd lehetne hangoztatni, h milyen igaz..schranzer írta:Mivel a Real Madridról van szó, csakis o teheti tonkre a piacot, tehát ebben az esetben 90 millió > 250 millióRemy írta:Ráadásul egy 250 milliós üzlet után elég durván elszabadulna a pokol a piacon. Így mindig mi vagyunk elővéve, hogy 80-90 milliókért igazolunk és szétcsesszük a piacot. Ezek után mi lenne? Amúgy ember... ez mennyi pénz? Szánalom.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. november 29., szombat 13:03
Mivel a Real Madridról van szó, csakis o teheti tonkre a piacot, tehát ebben az esetben 90 millió > 250 millióRemy írta:Ráadásul egy 250 milliós üzlet után elég durván elszabadulna a pokol a piacon. Így mindig mi vagyunk elővéve, hogy 80-90 milliókért igazolunk és szétcsesszük a piacot. Ezek után mi lenne? Amúgy ember... ez mennyi pénz? Szánalom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 29., szombat 12:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 29., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 29., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 28., péntek 21:28
peti_madrid írta:Messi - Chelsea 250 millió (nso)
Nem tudom, hogy volt-e már, ha igen, sorry. Nekem amúgy bűzlik az egész, már eleve ott, hogy Zsozé-Messi Bár Fabregast is csúcsra járatja újabban, lehet, hogy Messivel is hasonló lenne a helyzet. Ettől függetlenül érdekes lenne, ha megvalósulna a dolog
HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2014. november 28., péntek 18:13
De lehet, hogy csak simán rá akartak mutatni, hogy kupákkal sem áll rosszul idén, ha ennyire számítanak.Géci írta:Gondolom arra akar utalni, hogy mi is a cimekkel jövünk, de mi úgy jövünk a cimekkel, hogy pl.: behúztuk a BL-t úgy, hogy Cé 17 rekordot jelentő gólt lőtt, behúztuk a kupát amibe szintén ő lett a gólkirály, és a szuperkupa döntőben az ő 2 góljával nyertünk. Itt most arra akartam tenni a hangsúlyt, hogy itt nem csak szimplán 3 kupa megnyeréséről van szó na...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 28., péntek 18:04
Gondolom arra akar utalni, hogy mi is a cimekkel jövünk, de mi úgy jövünk a cimekkel, hogy pl.: behúztuk a BL-t úgy, hogy Cé 17 rekordot jelentő gólt lőtt, behúztuk a kupát amibe szintén ő lett a gólkirály, és a szuperkupa döntőben az ő 2 góljával nyertünk. Itt most arra akartam tenni a hangsúlyt, hogy itt nem csak szimplán 3 kupa megnyeréséről van szó na...dannen írta:Géci írta:GT+ Olvasd el a forditást kint a főoldalon, és úgy már jobban érteni fogod
miért az az eredeti? szerintem érti mi van leírva és végülis igaza van valamennyire
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 28., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 28., péntek 17:02
Én mondjuk látok benne pár önellentmondást, de alapvetően érthető, hogy hivatalos közleményt adott ki emiatt a Real, és valahogy örülök is, hogy Platini megint kapott egy kisebb pofont.dannen írta:http://www.realmadrid.com/en/news/2014/ ... nouncement
hivatalos válasz platininak. na én nem tudom ez jó döntés volt-e. de tetszik
the Ballon d'Or is an individual rather than collective prize
Aztán a Ronaldóról szóló részben:the vote should take into account exclusively the individual professional achievements of the players
has claimed the Champions League
as well as the Copa del Rey
Aztán lehet, hogy én vagyok túl szőrszálhasogató, de ezt feltűnt valamiért.has won the European Super Cup
HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. november 28., péntek 16:31
Úgy értettem, az arabok cserélhetik amire akarják. Amíg a mezen, a honlapon, a stadionban, mindenhol az eredeti jelenik meg, ők úgy "hamisítják maguknak" ahogy akarják. Főleg ha még fizetnek is érte 3 stadion árát!Toky írta:Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak? A címer, ahogy a sokak által kritizált kapitányválasztás is, a Real Madrid tradícióinak a része. Szóval ha lecseréljük Mickey egérre, Bugs Bunnyra vagy éppen Batmanre, az nem pont a hagyományok nem-tisztelését jelenti?Babinho írta:Egyébként engem nem érdekel, főleg úgy, hogy csak nálunk nem lesz rajta. Tőlem aztán miki egér fejével is felcserélhetik a címert. A hagyományt és a múltat ettől lehet tisztelni, semmi nem változik. Az üzlet pedig erről szól.
De nézzük a dolog jó oldalát. Ha most denevér lenne a kereszt (vagy döglött gólya) helyett a koronán, akkor most a "Batmannal" kéne pereskednünk, hogy ki volt előbb.
Amúgy a megoldás triviálisan "egyszerű". Akkora címert kell nyomni a kártyára, hogy a korona teteje lelógjon róla. Így a kereszt marad is, meg nem is, az arabok megkapják, amit akarnak, meg nem is. Aztán vagy kapunk érte pénzt, vagy nem is.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. november 28., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. november 28., péntek 15:52
Ez csak nekem tűnik ellentmondásnak? A címer, ahogy a sokak által kritizált kapitányválasztás is, a Real Madrid tradícióinak a része. Szóval ha lecseréljük Mickey egérre, Bugs Bunnyra vagy éppen Batmanre, az nem pont a hagyományok nem-tisztelését jelenti?Babinho írta:Egyébként engem nem érdekel, főleg úgy, hogy csak nálunk nem lesz rajta. Tőlem aztán miki egér fejével is felcserélhetik a címert. A hagyományt és a múltat ettől lehet tisztelni, semmi nem változik. Az üzlet pedig erről szól.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem