Igaz hogy Ramos 92:48-nal szerezte a golt, de 3 perc kellett volna legyen a hosszabbitas es nem 5. Azzal a 2 plusz perccel pedig a biro megvaltoztatta a hosszabbitas strukturajat.palesz77 írta:Atletico ellen meg az 5 perces hosszabbítás 3. percében lőtték a gólt.
Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem azt mondta R24, hogy szabálytalan volt a gól, csak hogy a 94. percben született. Ami igaz is, de ettől még nem volt szabálytalan szerinte se - ha jól értettem.Matyi írta:Ja, lényegtelen, a szabályzatban mégis benne van, hogy a támadást be lehet fejezni.
De gondolom az Elche meg az Atlético ellen nem volt gond.
Atletico ellen meg az 5 perces hosszabbítás 3. percében lőtték a gólt.
Akkor ezt is megadtad volna, mert szöglet után született a gólunk! :Đ Csak a kis szögletet körbeadtuk, és úgy beívelte Messi, de végülis szöglet után volt..mathers írta: Az oké, ha mondjuk a 2 perc 50-55 másodpercbe kap a csapat szögletet vagy szabadot azt engedném, mert nyilván nem lehet elvégezni olyan gyorsan.
Azt gondoltam..Realista24 írta:Ténymegállapítás. De én megállítottam volna. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Szerintem így van jól, ahogy most van. A Barca gólja teljesen rendben volt, én (is) csak azért hoztam fel tegnap a szituációt mivel nagy volt a túloldal szája amikor a BL döntőben a 93. percben kiegyenlítettünk, holott 5 perc volt a ráadás. Meg volt egy bajnoki is amit 93. percben döntött el CR. (Levante elleni, 4 perc hosszabbítás)
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
egyetértek miróval és csokival.
gondolom rivális szurkolóként nehéz volt elviselni, hogy a Real megnyerheti a Bl-t, ez meg egy "sima, mezei" spanyol bajnoki volt.Szerintem sokaknak az szúrja a szemét, hogy nekünk az Atletico ellen ugyanez volt sőőt még hosszabbításon belül szereztük a gólt és köpködött ránk szinte az összes Barca szurkoló.
azt én se, de kamu tizenegyes volt, az hótziherElche ellen nem tudom
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ez most ilyen eurobarca szint.
Üssük őket mert 3 mpvel a megengedett után rúgták a gólt.
Nyerjük a meccseket,verjük meg őket,és akkor rugdoshatják a gólokat.
A Valenciának volt 90 perce hogy gólt rúgjon,nem tudott.
Azért mert Ők buták ott a sötéten és ütnek minket hogy csalók vagyunk nekünk nem kell lemenni a szintjükre.
Mindig az károg aki irigy.
Magunkkal kell törődni,és akkor nem lesz baj.
Üssük őket mert 3 mpvel a megengedett után rúgták a gólt.
Nyerjük a meccseket,verjük meg őket,és akkor rugdoshatják a gólokat.
A Valenciának volt 90 perce hogy gólt rúgjon,nem tudott.
Azért mert Ők buták ott a sötéten és ütnek minket hogy csalók vagyunk nekünk nem kell lemenni a szintjükre.
Mindig az károg aki irigy.
Magunkkal kell törődni,és akkor nem lesz baj.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Atleticonál még simán a hosszabbításban szereztük a gólt. Elche ellen nem tudom. Egyébként itt a szabállyal is gondok vannak szerintem, mint az lentebb írtam. Engem nem különösebben érdekel, hogy így nyert a barca. Most nem egy csapat nyert már így. Szerintem sokaknak az szúrja a szemét, hogy nekünk az Atletico ellen ugyanez volt sőőt még hosszabbításon belül szereztük a gólt és köpködött ránk szinte az összes Barca szurkoló. Tisztelet a kivételnek. Most meg nálatok, ahol még tényleg hosszabbításon kívül szerzitek a gólt teljesen természetes és semmi probléma nincs vele.Ja, lényegtelen, a szabályzatban mégis benne van, hogy a támadást be lehet fejezni.
Atletico? Mikor?Ja, lényegtelen, a szabályzatban mégis benne van, hogy a támadást be lehet fejezni.
Amúgy semmi gond nem volt a barca góüljával, nagyjban támadtak, bőven belefért ez.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ja, lényegtelen, a szabályzatban mégis benne van, hogy a támadást be lehet fejezni.Értem. Tehát a 94. percben volt.
Az meg, hogy mikor kezdődött a támadás, lényegtelen.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én ezt csak azért támogatnám, mert a bírók össze-vissza alkalmazzák ezt a szabályt, ami rengeteg feszültséget szül, és így legalább írásba lenne vésve, hogy amint letelt a ráadás, rögtön lefújják a mérkőzést. most meg mi van? vegyünk például egy 3 perces hosszabbítást: egyszer lefújják olyankor, mikor az 1 gólos hátrányban lévő csapat az ellenfél tizenhatosánál van 92:59-nél, máskor pedig 93:40-nél is indíthatnak támadást kirúgásból is akár.Pl ha 3 perc hosszabbítás van és vége akkor abban a pillanatban lefújnám
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nem azért, mert nyert a barca, de én minden meccset megállítanék. Pl ha 3 perc hosszabbítás van és vége akkor abban a pillanatban lefújnám. És nem érdekelne, hogy most lendületből jönnek a félpályáról vagy valaki éppen cselez a tizenhatosnál és akkor megvárjuk mi lesz belőle. Az oké, ha mondjuk a 2 perc 50-55 másodpercbe kap a csapat szögletet vagy szabadot azt engedném, mert nyilván nem lehet elvégezni olyan gyorsan. De ennyi. Meg szerintem igazából ez is lenne a korrekt. Mert sok csapatnál valamikor, ha már hosszabbítás letelt de az ellenfél támad még megvárja a bíró, hogy mi lesz belőle. Jah meg ha 3 perc hosszabbítás van és abból az egyik csapat 2 percet színészkedik, hogy megbotlott egy fűszálban nem tud felkelni meg ilyenek. Na azokat még előbb is lefújnám.Valóban, akkor született a gól. De nem tudom, le kellett volna állítani a támadást 93:00-nál? Vagy ez szimpla ténymegállapítás volt csak?
én nem tudom, h lekellett volna-e. én megettem volna. :Đ :Đ (és messit kiállítottam volna! )palesz77 írta:Valóban, akkor született a gól. De nem tudom, le kellett volna állítani a támadást 93:00-nál? Vagy ez szimpla ténymegállapítás volt csak?Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid.
én csak azt tudom, h fele annyi kula megy érte a barcának, mint amit küldtek ránk az atletico ellen. amikor is bőven de bőven a hosszabbításon belül szereztük a gólunkat. most én még nem láttam olyan képeket, ahol a 4. játékvezető fogja a hosszabbítást jelző táblát és az van ráírva, h "amíg a barca gólt nem szerez!" .. és az ilyen finomságok, amiket mi kaptunk. holott a végelszámolásnál ki tudja mennyit fog majd érni az a 2 pont? szóval fontosság tekintetében egyáltalán nem elhanyagolható, még ha nem is bl döntő volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Nem az a gond hogy a hosszabbitas lejarta utan szereztetek a golt, hanem az, hogy amikor elozo szezon mi csinaltuk ugyanezt, azonnal ment a "madrid ismet megvette a birokat" szoveg, most viszont ez egy teljesen normalis dolog a reszetekrol. Lehet hogy te meg x meg y nem ezt mondtatok anno, de rengetegen igen.palesz77 írta:Valóban, akkor született a gól. De nem tudom, le kellett volna állítani a támadást 93:00-nál? Vagy ez szimpla ténymegállapítás volt csak?Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ténymegállapítás. De én megállítottam volna. :Đpalesz77 írta:Valóban, akkor született a gól. De nem tudom, le kellett volna állítani a támadást 93:00-nál? Vagy ez szimpla ténymegállapítás volt csak?Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak ténymegállapítás. Elvégre mi is a 96. percben nyertük meg a BL-t, amiért jogosan hallgattuk a panaszokat.
-
Valóban, akkor született a gól. De nem tudom, le kellett volna állítani a támadást 93:00-nál? Vagy ez szimpla ténymegállapítás volt csak?Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Toti,
mindig van lejjebb.
mindig van lejjebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
azta.. amikor már azthiszem, h nem lehet fokozni.. h van amit már egyetlen barcelona szurkoló sem tud kimagyarázni, csak bólintani egyet lesütött fejjel, h "valóban így van" v egy vállrándítással, h "és akkor mivan?".. akkor jön egy ilyen mondat.Matyi írta:Bravo kirúgásánál kétszer is bedobtak plusz egy labdát, elment vele kb. 10 mp. A gól előtti támadást pedig a 93. percben kezdtük meg, a gól 93:03-nál volt.Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid
ezt fel kell írni.. ez nem mindennapi.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem. Tehát a 94. percben volt.Matyi írta:Bravo kirúgásánál kétszer is bedobtak plusz egy labdát, elment vele kb. 10 mp. A gól előtti támadást pedig a 93. percben kezdtük meg, a gól 93:03-nál volt.Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid
Az meg, hogy mikor kezdődött a támadás, lényegtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Attól még kétszer a kapujukba találtunk, arról nem Suárez tehet, hogy a partjelző épp tök máshol járt fejben, és behúzta azt lesnek..miro írta:A Valenciának több helyzete volt szerintem.
A Barcelona meg nem rúgott kettőt,mivel 0:1 lett.
Géci mondandójának gondolom ez volt a lényege, hogy míg a Valencia elszerencsétlenkedett mindent, addig mi 2-szer is feltörtük a zárat. Csak egyszer a bíró azt mondta, hogy mégsem..
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Bravo kirúgásánál kétszer is bedobtak plusz egy labdát, elment vele kb. 10 mp. A gól előtti támadást pedig a 93. percben kezdtük meg, a gól 93:03-nál volt.Realista24 írta:Három perc hosszabbítás, gól a 94-ben.
Uefamadrid