Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Demes

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. december 1., hétfő 18:18

Én nem értem hogy miért lepődnek meg az emberek, évek óta mondogatjátok+tudjátok hogy nem fair a szavazás, de amikor Messi bekerül a top3 ba akkor mindenki kvaanyázik és meg van lepődve.

Ez a korszak a CR vs Messi párbajról szól és ezt ki kell használni amíg el lehet adni, mielőtt visszavonulnak. A német VB győzelem miatt úgy döntöttek hogy betolnak egy németet harmadikra, Neuer népszerű, csinálja a showt kapus létére és rég nem volt már kapus top 3ban, kicsit felrázták a műsort vele.
De igazából tökmindegy ki van ott, mert úgysem fogja más kapni, mert nem akarják megszakítani a CR-Messi párbajt illetve ha egyik se kapná akkor a két szurkolótábort együtt úgyse tudná lenyugatni a FIFA.

CR fogja kapni, feljön 4-3ra hogy aztán a jövő évi szavazást el lehessen adni azzal hogy beéri-e CR Messit.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 1., hétfő 18:12

le is zárom :lol: :lol:

még egy :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 1., hétfő 18:10

Ha nincs ott Messi a 3ban, akkor Neuerhez mennek Messi szavazatai,mivel a sok CR gyűlölő inkább szavazott volna a németre,így viszont se messinek se Neuernek nincs esélye szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 1., hétfő 18:04

Lehet sorolni érveket mellette, de leginkább a neve miatt került be. Egy CR-Neuer-bárki párharcnak jóval kisebb a marketingértéke, mint így Messivel. Az újságok folytathatják a Messi vs. CR sztorit ...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 1., hétfő 18:00

Szerintem a szavahatokat mar keadtak, ez mar az elso harom helyezett, csak januarig varni kell a galara

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 1., hétfő 17:59

Realista24 írta:FckFifa
Szia. :)

:lol: :lol: :lol: adjak linket vagy feltalálod magad? :mrgreen:
Nem illik.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. december 1., hétfő 17:50

ateeemadrid írta:Engem annyira nem idegesít a dolog, ha normális lesz a szavazás, akkor CR egymaga több szavazatot kap, mint neuer meg messi összesen. Arról meg nem is érdemes beszélni, hogy mi van ha nem CR nyeri. Akkor hivatalossá válik, hogy tényleg lószart nem ér ez a díj.

Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
Szerintem jogos a top3, az első hely természetesen érdemtelen lenne.
Magához képest rossz évet hozott le(bár ősszel jó volt, vb-n nem rossz), de a többieket még így is verte statban, CR-n kívül.
Ősszel egyedül CR volt jobb nála, Neymar egy szint.
Szerintem egyedül DM jöhetett volna szóba helyette.
Egyébként szerintem 2. lesz, Neuerre nem hiszem, hogy többen szavaznának majd.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 1., hétfő 17:49

Találtam egy tetszetős hszt.
Végülis azt írja hogy CR megérdemli,de azért ezt is odabökte.

"De miért ne lenne "esélyes" Messi, elvégre idén is jobb az összesített statja, mint CR-nek, "

Mi van? :lol: :lol: :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 1., hétfő 17:46

Toti írta:sajnálom, h pont így november végére estek a rekodjai.
teljesen egyértelmű, h csak és kizárólag ezek miatt került be. aki tud több nyomós indokot az ne tartsa magába, de a vb-t azt hagyjuk. azt sztem a legelvakultabbja is tudja, h egy full átlagos teljesítményt hozott, azt is a csoportkörben.
NSO cikk a 3 dontosrol
Ronaldo szezonjat korrektul leirjak, majd jon Messi..

Messi négy gólt szerzett Brazíliában és négyszer lett a meccs legjobbja, döntőbe vezette együttesét, és kiérdemelte a világbajnokság legjobb játékosának járó elismerést.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 1., hétfő 17:45

:lol: :lol: :lol: kabaré. ha odaadják neki, remélem akkora parasztfelkelés lesz, amekkorát még a világ nem látott, és blattertől kezdve platini - ig fejek hullnak porba.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 1., hétfő 17:42

Engem annyira nem idegesít a dolog, ha normális lesz a szavazás, akkor CR egymaga több szavazatot kap, mint neuer meg messi összesen. Arról meg nem is érdemes beszélni, hogy mi van ha nem CR nyeri. Akkor hivatalossá válik, hogy tényleg lószart nem ér ez a díj.

Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. december 1., hétfő 17:36

Mióta van ott folymaatosan Messi az Aranylabda top3-ban? 7 éve? volt már ilyenre példa? ha nem, akkor egy újabb ok, hogy neki kell kapnia ! :lol: :lol: :lol:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 1., hétfő 17:35

sajnálom, h pont így november végére estek a rekodjai.
teljesen egyértelmű, h csak és kizárólag ezek miatt került be. aki tud több nyomós indokot az ne tartsa magába, de a vb-t azt hagyjuk.. azt sztem a legelvakultabbja is tudja, h egy full átlagos teljesítményt hozott, azt is a csoportkörben.

természetesen ezekre a rekordokra emlékeznek legélénkebben az emberek és a szavazók. de ez annyira nonszensz. ez nem az elmúlt év termése volt, ez a 253 valamint a 74 gól. így nem lehet lemérni.. h most döntötte meg ezért kapja meg..
na meg mert tavaly cr nyerte tavaly, nyílvánvaló, h vígasztalni akarják majd.
Teljesen mind1 ki kire szavaz,a fifa dönt.Max elkevernek néhány szavazatot,Messinek nem adhatják oda mert abból felkelés lesz,gy maradt a Német és Cé.
a vb aranylabdát is odaadták neki.
szted 2 ilyen rekordra ami most került ráadásul megdöntésre nem fogják? vmint a tavalyi cé aranylabda után?

és még mielőtt totál messi gyűlölőnek néznek ( :shifty: ) leírom, h bár nem örülnék neuer aranylabdájának sem, de maximum szitkozódnék 2 percig aztán jólvan. volt már példa olyanra, h vb miatt aranylabdát kap vki. (mondjuk egy ilyen cristiano szezon után tényleg nem is kellene gondolkodni.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. december 1., hétfő 17:38-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 1., hétfő 17:35

Toti írta:
1.Messi 2.Ronaldo3.Neuer

According to me he top 3 must be1)Messi 2)Di Maria 3)Aguero#BallonDOr

Lionel Messi, Manuel Neuer and Arjen Robben for Ballond'Or top 3...................Diego Simeone, Jocquem Low and Alejando Sabella for Coach of the Year 2014..............

1. MESSI 2. NEUER 3. LAHM

messi or neuer will win the ballon d'or but i vote for messi
csak pár vélemény az írkáló emberekből szemezgetve random belekattintva.
szerintetek majd a tényleges szavazók (azok is ugyanilyen vakok és médiabefolyásoltság alatt álló lúzerek, akik szerelmesek a jófiúba) cristianora fognak szavazni?
Teljesen mind1 ki kire szavaz,a fifa dönt.Max elkevernek néhány szavazatot,Messinek nem adhatják oda mert abból felkelés lesz,gy maradt a Német és Cé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 1., hétfő 17:34

Felesleges ezen agyalni. Ki kire szavaz. Vagy ti még elhiszitek, hogy tényleg az nyer akire a legtöbben szavaznak? :D Sorozatban ötödször nem kaphatott Messi aranylabdát, ezért most majd megkapja. TÖk mindegy mit nyert vagy mit nem. Fifa kedvenc. Tavaly is ő nyerte, csak már nagy botrány lett volna ezért kihozták CR-t győztesnek. De idén szerintem nem fogja őket érdekelni. Nem hagyják hogy CR feljöjjön 4:3-ra.

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 1., hétfő 17:32

mathers írta:Mondjuk Müller nem is baj. Inkább akkor messi legyen ott, de egy Müllert ne kelljen top 3-ba látnom. :lol:
Gyűlölöm én is,nem tartom futballistának,de tényleg minden befelé pattant most róla,és még mindig jobban megérdemelné mint a szupertörpe.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 1., hétfő 17:32

1.Messi 2.Ronaldo3.Neuer

According to me he top 3 must be1)Messi 2)Di Maria 3)Aguero#BallonDOr

Lionel Messi, Manuel Neuer and Arjen Robben for Ballond'Or top 3...................Diego Simeone, Jocquem Low and Alejando Sabella for Coach of the Year 2014..............

1. MESSI 2. NEUER 3. LAHM

messi or neuer will win the ballon d'or but i vote for messi
csak pár vélemény az írkáló emberekből szemezgetve random belekattintva.
szerintetek majd a tényleges szavazók (azok is ugyanilyen vakok és médiabefolyásoltság alatt álló lúzerek, akik szerelmesek a jófiúba) cristianora fognak szavazni?

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 1., hétfő 17:31

Mondjuk Müller nem is baj. Inkább akkor messi legyen ott, de egy Müllert ne kelljen top 3-ba látnom. :lol:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 1., hétfő 17:30

Messi????
Most komolyan mi a faszra?
Pofáznak hogy Ronaldo ne kapja meg,illetve hogy szimpátia lenne,de ez miatt nem kerül be egy DM,Kroos vagy egy Müller a top 3-ba sem.
Mind1..Legalább megint láthatjuk a fejét ahogy a fogával nézi az első sorban CR-t amikor fölemeli a bogyót.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 1., hétfő 17:29

amúgy igen. idén erre lehet fogni hogy messi rekordjára kellett várni hogy bekerülhessen a top3ba.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: