Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda - 2014
Nem az a fő gond hogy ez a véleménye, hanem hogy el is mondja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azért ez nagyon súlyos. De tényleg... ilyet bazzeg. Mondjuk,ha egy Martino (egy edző) így vélekedik,akkor a többi Messi-re szavazó érvelése vajon mi lehet?Tata Martino: "Messire szavaztam az Aranylabda szavazáson. Van egy csoport, köztünk, edzők közt, akik nem objektívek a témában. Ha Leo Messi jelölve van, azt akarom, hogy ő nyerje meg."
- good boy.
- nice boy.
- ő a legjobb, ő volt a legjobb, és mindig is ő lesz a legjobb. punktum.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tata Martino: "Messire szavaztam az Aranylabda szavazáson. Van egy csoport, köztünk, edzők közt, akik nem objektívek a témában. Ha Leo Messi jelölve van, azt akarom, hogy ő nyerje meg."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Neuer a mai napra lehagyta Messit az összes fogadóirodában. Cé tartja magát egyelőre.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért Platini kisebbségi komplexusa, amiért a vb nem jött össze, még sok ember életét fogja megnehezíteni.Csabi írta:Sikeres a neuer lobby...som irodaban mar megelozi messit, cere is mennek felfel a szorzok. 1.12rol 1.17re. Platini jo munkat vegez. Erdekes honap lesz ez.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ludogorets ellen be kéne fogni Messit valahogy. Azzal újabb pofont lehetne mérni az ellentáborra.Csabi írta:Sikeres a neuer lobby...som irodaban mar megelozi messit, cere is mennek felfel a szorzok. 1.12rol 1.17re. Platini jo munkat vegez. Erdekes honap lesz ez.
Ja meg hát a Klub VB-t be kell húzni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Sikeres a neuer lobby...som irodaban mar megelozi messit, cere is mennek felfel a szorzok. 1.12rol 1.17re. Platini jo munkat vegez. Erdekes honap lesz ez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyéniség, könnyebb eladni.pátkán írta:És akkor végre "mi" is felemelhetjük.Remy írta:Az kevés lesz. 280 körül biztos fog zárni Messi. A kérdés az, hogy lelép-e a nyáron vagy sem. Ha igen, akkor CR könnyen rekorder lehet itt is.
amúgy nem nagyon értem Neuer bekerülését a háromba. mivel adott többet mint egy Kroos? akinek a neve szinte fel sem merült kis túlzással..
És akkor végre "mi" is felemelhetjük.Remy írta:Az kevés lesz. 280 körül biztos fog zárni Messi. A kérdés az, hogy lelép-e a nyáron vagy sem. Ha igen, akkor CR könnyen rekorder lehet itt is.
amúgy nem nagyon értem Neuer bekerülését a háromba. mivel adott többet mint egy Kroos? akinek a neve szinte fel sem merült kis túlzással..
joabulicsak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az kevés lesz. 280 körül biztos fog zárni Messi. A kérdés az, hogy lelép-e a nyáron vagy sem. Ha igen, akkor CR könnyen rekorder lehet itt is.CS0ki írta:Jövőre meg is lesz neki is a 253.Jelenleg a 9. helyen van Ronaldo, a szezon vegeig meg lohet 20-25 golt, szoval 3 helyet siman elorebb johet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jövőre meg is lesz neki is a 253.Jelenleg a 9. helyen van Ronaldo, a szezon vegeig meg lohet 20-25 golt, szoval 3 helyet siman elorebb johet.
Előző évben akkor az is lehetett volna érv: megdöntötte korábban a 4. aranylabdájával a rekordot, ezért kapjon egy ötödiket. És mivel az is rekord...Novemberben pedig megdöntötte a spanyol bajnoki (253) és a BL-gólrekordot is (74).
Amúgy ha minden igaz, eleve november 21.én leadták a szavazatokat, és azutándöntötte meg a rekordokat, illetve utána jött elő ez a kampányolgatás. Épp ezért is gondolom, amit már írtam, hogy ez kizárólag messinek szól a barca részéről, hogy mutassák, hogy támogatja a klub, meg ő az isten a szemükben, stb.
Messi meg azért lehetett ott, mert Ronaldon kívül nem volt más igazán kiemelkedő, látványos játékos, hanem sokan voltak hasonló szinten, így nem nagyon volt CR-en kívükl 1-2 olyan játékos, akire nagyon sokan szavaztak. Így Messi is bekerülhetett a megszokásból szavazók miatt, meg alapvetően a statisztikájával nem volt baj, még a gyengébb játékával is hozta a gólókat, gólpasszokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt sem lehet, mert nem ugyanannyi időt fociztakMost vagy a teljes karrierjüket hasonlítsuk össze,
Statisztika, semmire nem jó, csak a gyenge teljesítményt megmagyarázni. A jót nem kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Jó, de ez meg nem fair összehasonlítás, mert Messi itt kezdett játékossá válni is, CR meg már God Mode-ban jött ide.. Mióta CR itt van azóta 199 gólt lőtt Messi 181 meccsen. Most vagy a teljes karrierjüket hasonlítsuk össze, vagy csak a közös korszakot, mert így mutat valós képet a dolog.. Remélem érted mit akarok mondani.h3x0r írta:Szerintem ugy ertette, hogy mig Messi 10 ev alatt 289 meccsen lott 253 golt, addig Ronaldo 5 ev alatt 176 meccsen lott 197-et. Tehat 100 meccsel kevesebbet jatszott a spanyol ligaban es "csak" 50 gollal van lemaradva.
itt a lista
Jelenleg a 9. helyen van Ronaldo, a szezon vegeig meg lohet 20-25 golt, szoval 3 helyet siman elorebb johet.
- h3x0r
Szerintem ugy ertette, hogy mig Messi 10 ev alatt 289 meccsen lott 253 golt, addig Ronaldo 5 ev alatt 176 meccsen lott 197-et. Tehat 100 meccsel kevesebbet jatszott a spanyol ligaban es "csak" 50 gollal van lemaradva.palesz77 írta:Nem kötözködésből, de ezt honnan? Ronaldo tavaly lőtte "csak" meg a 253. BAJNOKI gólját, 10 évvel az első után. Összesen van neki 281 - PL és Spanyol bajnokság góljai.miVida írta:10 év alatt érte el a 253at (Ronaldonak hasonló számhoz csak 5 év kellett)
itt a lista
Jelenleg a 9. helyen van Ronaldo, a szezon vegeig meg lohet 20-25 golt, szoval 3 helyet siman elorebb johet.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem kötözködésből, de ezt honnan? Ronaldo tavaly lőtte "csak" meg a 253. BAJNOKI gólját, 10 évvel az első után. Összesen van neki 281 - PL és Spanyol bajnokság góljai.miVida írta:10 év alatt érte el a 253at (Ronaldonak hasonló számhoz csak 5 év kellett)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Amúgy nem úgy van/volt,hogy már megvan a sorrend is? Szóval már leadták a szavazatokat nem? és az alapján szűkítették most a listát.
Vagy most megint újra szavaz mindenki erre a 3 jelöltre?
Vagy most megint újra szavaz mindenki erre a 3 jelöltre?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kell nyomást gyakorolni, pláne nem nyíltan. Még örülnék is, ha nem Cé nyerné, mert még nagyobb állat lenneEgyébként szerintem a Real van olyan erős,hogy nyomást tudjon gyakorolni a FIFA-ra,ez a kis kampány meg levél a FIFA-nak szerintem hatásos volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nem tudom hogy miért mondják sokan hogy Neuernek van valami kis esélye is.... Láthatták a VB-n is hogy sok esetben nem a teljesítmény a lényeg. /lásd: Messi díja a VB-n/ Az biztos hogy én nem vagyok szakértő meg újságíró .... de engem az egészben az idegesít a legjobban hogy -persze ez az én véleményem- Schweinsteiger-ről egy szó sem esik... pedig sztem a VB legjobbja volt... mondjuk Kroos sem játszott rossszul de Schweinsteiger jobb volt... ehhez képest Messi kapta a VB legjobbját és Neuert nyomatják az aranylabda top3-ba.....dzsi91 írta:Neuertől eddig kicsit tartottam,de így hogy Messi is ott van már semmi kétségem Cé aranylabdájáról.(leírtam pár hsz-el korábban miért).
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi idéi éve kb ennyi volt:
-Tavaszi El Classico mesterhármas(ebből 2 11es)
-Bl negyeddöntőben köze nem volt az Atletico ellen,bajnoki döntőn köze nem volt az Atletico ellen,kupa döntőn köze nem volt ellenünk
-Vb-n csoportkörben kis csapatok ellen vitézkedett aztán a kieséses szakasz 0db azaz 000000000000000 darab gól és gyenge játék.
-Őszi El Classico-n szintén bújócskázott,ahogy a Valencia ellen is és a többi nagyobb meccsen
Messinek idén annyi a titka,hogy a kis lúzer csapatok ellen rúg pár gólt, akkor mindenki élteti és bestever, aztán amikor jön egy komolyabb ellenfél meg sehol sincs...A tavaszára az a mentség,hogy a vb-re készült,hát ahhoz képest,hogy egész tavasszal lógatta a tökeit a vb miatt nem alkotott valami nagyot brazíliában...
Na mind1 semmi esélye nincs az aranylabdára,nem azért mert nem szavaznak rá,mert a sok marha szavazni fog rá így is.Hanem mert a FIFA nem engedheti meg magának,hogy erre a teljesítményre oda adja neki az 5ik bogyót.Túl nagy lenne a felháborodás (mint tavaly,biztos vagyok,hogy ő kapta volna ha nem variálják meg a szavazást...) és teljesen értékét veszítené ez a díj.
Neuertől eddig kicsit tartottam,de így hogy Messi is ott van már semmi kétségem Cé aranylabdájáról.(leírtam pár hsz-el korábban miért)
Egyébként szerintem a Real van olyan erős,hogy nyomást tudjon gyakorolni a FIFA-ra,ez a kis kampány meg levél a FIFA-nak szerintem hatásos volt.
-Tavaszi El Classico mesterhármas(ebből 2 11es)
-Bl negyeddöntőben köze nem volt az Atletico ellen,bajnoki döntőn köze nem volt az Atletico ellen,kupa döntőn köze nem volt ellenünk
-Vb-n csoportkörben kis csapatok ellen vitézkedett aztán a kieséses szakasz 0db azaz 000000000000000 darab gól és gyenge játék.
-Őszi El Classico-n szintén bújócskázott,ahogy a Valencia ellen is és a többi nagyobb meccsen
Messinek idén annyi a titka,hogy a kis lúzer csapatok ellen rúg pár gólt, akkor mindenki élteti és bestever, aztán amikor jön egy komolyabb ellenfél meg sehol sincs...A tavaszára az a mentség,hogy a vb-re készült,hát ahhoz képest,hogy egész tavasszal lógatta a tökeit a vb miatt nem alkotott valami nagyot brazíliában...
Na mind1 semmi esélye nincs az aranylabdára,nem azért mert nem szavaznak rá,mert a sok marha szavazni fog rá így is.Hanem mert a FIFA nem engedheti meg magának,hogy erre a teljesítményre oda adja neki az 5ik bogyót.Túl nagy lenne a felháborodás (mint tavaly,biztos vagyok,hogy ő kapta volna ha nem variálják meg a szavazást...) és teljesen értékét veszítené ez a díj.
Neuertől eddig kicsit tartottam,de így hogy Messi is ott van már semmi kétségem Cé aranylabdájáról.(leírtam pár hsz-el korábban miért)
Egyébként szerintem a Real van olyan erős,hogy nyomást tudjon gyakorolni a FIFA-ra,ez a kis kampány meg levél a FIFA-nak szerintem hatásos volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
valaki kérdezte mi messi mellett az érv, hát íme:
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... es-2379971
nem érdemelte ki, hanem neki adták szánalomból
de hát hihetetlen mennyi szemét van még az interneten ezen kívül...
Itt USA-ban mindenkinek egyértelmű hogy Ronaldo jobb... volt is ESPN-en egy interview ahol megkérdezték a stúdióban Paul Marinert (volt angol játékos, most a Toronto FC edzője) hogy kit gondol esélyesnek az aranylabdára, ő pedig Messit jelölte, erre az interviewer meg benyerített, hogy: "Messi??" a másik is vele kiröhögte - és hát persze védekezett Mariner azt mondván hogy ő mindig is szerette Messi játékát és szimpatikus neki - és ilyen vadbarmok szavaznak minden évben??
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... es-2379971
csoportmeccseken kicsi csapatok ellenMessi négy gólt szerzett Brazíliában és négyszer lett a meccs legjobbja,
nem ő vezette, hanem csak résztvettdöntőbe vezette együttesét,
és kiérdemelte a világbajnokság legjobb játékosának járó elismerést.
nem érdemelte ki, hanem neki adták szánalomból
10 év alatt érte el a 253at (Ronaldonak hasonló számhoz csak 5 év kellett) a BL gólrekordtól pedig Ronaldo pár gólra van, mire szavazás lesz addigra beelőzi Messit ha akarja...Novemberben pedig megdöntötte a spanyol bajnoki (253) és a BL-gólrekordot is (74).
de hát hihetetlen mennyi szemét van még az interneten ezen kívül...
Itt USA-ban mindenkinek egyértelmű hogy Ronaldo jobb... volt is ESPN-en egy interview ahol megkérdezték a stúdióban Paul Marinert (volt angol játékos, most a Toronto FC edzője) hogy kit gondol esélyesnek az aranylabdára, ő pedig Messit jelölte, erre az interviewer meg benyerített, hogy: "Messi??" a másik is vele kiröhögte - és hát persze védekezett Mariner azt mondván hogy ő mindig is szerette Messi játékát és szimpatikus neki - és ilyen vadbarmok szavaznak minden évben??
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio