Még hosszában kellenének rá csíkok,és az összhatás jól jellemezné a vezetés utóbbi időkben viselt dolgaitAmúgy, hogy témánál maradjunk... Szerintem ocsmányak azok a Barca mezek. Nehéz lesz velük megbarátkozni, ha tényleg ilyenek lesznek. Mondjuk nekem nem, de valakinek biztos. :mrgreen:
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Az lehet, de a New Balance teljesen újratervezi a dolgokat és nem viszi tovább a Warriort. Pl. a Poolnak is jövőre már NB-s meze lesz, de már a sok Warrior cipős is NB-re váltott, mint Januzaj, Fellaini stb...morientes írta:Ha jól tudom az Under Armour is már a Nike csoport tagja,de attól még a neve alatt fut....A Manchester már 2 hónapja aláírta az Adidassal. Amúgy a Warriort felvásárolta a New Balance, szóval már Warrior termékek sincsenek a jövőévtől.
Amúgy, hogy témánál maradjunk... Szerintem ocsmányak azok a Barca mezek. Nehéz lesz velük megbarátkozni, ha tényleg ilyenek lesznek. Mondjuk nekem nem, de valakinek biztos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Ha jól tudom az Under Armour is már a Nike csoport tagja,de attól még a neve alatt fut....A Manchester már 2 hónapja aláírta az Adidassal. Amúgy a Warriort felvásárolta a New Balance, szóval már Warrior termékek sincsenek a jövőévtől.
LEGIO PATRIA NOSTRA
A Manchester már 2 hónapja aláírta az Adidassal. Amúgy a Warriort felvásárolta a New Balance, szóval már Warrior termékek sincsenek a jövőévtől.morientes írta:Nem úgy van hogy szakítanak a nike-val,mert csak 30 milliot akar fizetni az amerikai sportszergyártó?Vagy az csak '16-tól esedékes?h3x0r írta:Ez valami poen vagy tenyleg ilyenek lesznek a jovo evi barca mezek?
Mintha valami kinai gyerekpizsi lenne. :Đ Mondjuk a celkozonseg megvan ra
A manchester már biztos vált,az adidas feldobott egy brutál száz millio feletti összeget,de lehet hogy a warrior megy oda is,mint liverpoolba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Nem úgy van hogy szakítanak a nike-val,mert csak 30 milliot akar fizetni az amerikai sportszergyártó?Vagy az csak '16-tól esedékes?h3x0r írta:Ez valami poen vagy tenyleg ilyenek lesznek a jovo evi barca mezek?
A manchester már biztos vált,az adidas feldobott egy brutál száz millio feletti összeget,de lehet hogy a warrior megy oda is,mint liverpoolba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És maradjunk a madridom témáinál. Regeljen oda, akinek kedve meg idegzete van. És ha már ott van, szavazzon isEz megy, ne ferdítsünk..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Messi olyan számokat produkál a gyenge éveiben, mint egy átlagos focista legjobb évében - sem. Ez megy, ne ferdítsünk..csabi87 írta:Most az a szöveg megy a túloldalon sok embernél,hogy Messi a gyenge évévben is produkál olyan számokat mint amit C.Ronaldo az úgymond legjobb évében.
Hát ez nagyon durva...
Most az a szöveg megy a túloldalon sok embernél,hogy Messi a gyenge évévben is produkál olyan számokat mint amit C.Ronaldo az úgymond legjobb évében.
Hát ez nagyon durva...
Hát ez nagyon durva...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
EB-n én is pont ezt mondtam, hogy pizsinek se lenne jó.. Egyedül annyi tetszik benne, hogy a gatya piros, én meg alapból azt jobban szeretem. De év közben sok kamu mezt szoktak megjósolni, remélem ez egy közülük, és végül nem ez lesz a befutó..h3x0r írta:Ez valami poen vagy tenyleg ilyenek lesznek a jovo evi barca mezek?
- h3x0r
Ez valami poen vagy tenyleg ilyenek lesznek a jovo evi barca mezek?
Nagyon sok helyen, nagyon sok bíró lefújja amikor annyit üt az órája (utána fel is falják, ha épp támadás van, de jogos döntést hoz, szóval tök felesleges), ez a pali most ezt nem tette meg, ha megtette volna marad az x, de ezt a meccset már jóval előtte illett volna megnyernie a Valencianak, ha Fegu,Rodri vagy Negro kicsit jobban koncentrálnak, de sajnos ez van. Volt ilyen a világban már elég sok, meg lesz is még.
Elvileg pár másodpercen csúsztak túl(93:04?) az meg tényleg nem számít szerintem. Sajnos ez most így alakult. Majd megverjük őket a Camp Nouban, aztán lesz 5 pont előnyünk, amit elherdálhatunk a Getafe ellen. Vagy Granada stb...
K
K
- morientes
Amúgy kár is ezen vitázni,a szabály szerint úgy is akkor van vége a meccsnek,mikor a spori lefújja,az a tábla hogy +xy perc,az tájékoztató jellegű,ha előbb,ha később vet véget a meccsnek,akkor sem veszi elő senki...legalább is én így tudom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Foleg bogy az atletico ellen meg volt 2 perc a hosszabbításból a gol után is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mirol beszelsz? Pihenj kicsitMatyi írta:Ja, lényegtelen, a szabályzatban mégis benne van, hogy a támadást be lehet fejezni.Értem. Tehát a 94. percben volt.
Az meg, hogy mikor kezdődött a támadás, lényegtelen.
De gondolom az Elche meg az Atlético ellen nem volt gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
???Matyi írta:Olvasd el ezt a mondatot, és utána döntsd el, hogy ki a buta.Azért mert Ők buták ott a sötéten és ütnek minket hogy csalók vagyunk nekünk nem kell lemenni a szintjükre.
De te vagy a tökéletes, szent, mindent jól látsz, mi vagyunk csak az elfogultak.
Megvédtelek titeket abban hogy teljesen szabályos volt a gólotok,és ezen nincs mit vitázni,erre te engem kóstoglatsz.
De jól van,akkor rohadt csalók vagytok,és alig várom a pillanatot amikor kizúgtok a Bl nyolcaddöntőből,mivel a PSG otthon is megveri az akart gyenge,hitvány,lejárt sablon csapatotokat és a következő körben majd az exetek megmutatja hogy milyen az új csapata..
Ha ez jobb,nekem speciel kurva mind1..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Egy szóval se mondtam, hogy szabálytalan volt. Általánosságban írtam csak, mert nem csak real meg barca meccsen vannak ilyenek. Amúgy én tegnap annyira be voltam b@szva, hogy arra se emlékszem, hogy szöglet volt előtte. Csak az maradt meg, hogy busquets belövi aztán úgy ünnepelnek, mintha VB döntő győztes gólt szereztek volna.Akkor ezt is megadtad volna, mert szöglet után született a gólunk! :Đ Csak a kis szögletet körbeadtuk, és úgy beívelte Messi, de végülis szöglet után volt.
- ateeemadrid
Nyilván nem komolyan írogatják páran, hogy a 94. percben lőtték a gólt, és hogy ez mekkora kamu. Szimplán csak így talán észreveszi pár katalán drukker, hogy mennyire szánalmas volt a műsor, amit a BL döntőben szerzett egyenlítő gól után rendeztek.
Kár ezért a meccsért, bőven benne volt az X, de én nagyon magabiztos vagyok a bajnoksággal kapcsolatban. Régóta nem nyertük meg, tavaly is közel voltunk, szerintem sorban ennyiszer nem fogjuk elkúrni.
Kár ezért a meccsért, bőven benne volt az X, de én nagyon magabiztos vagyok a bajnoksággal kapcsolatban. Régóta nem nyertük meg, tavaly is közel voltunk, szerintem sorban ennyiszer nem fogjuk elkúrni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Olvasd el ezt a mondatot, és utána döntsd el, hogy ki a buta.Azért mert Ők buták ott a sötéten és ütnek minket hogy csalók vagyunk nekünk nem kell lemenni a szintjükre.
De te vagy a tökéletes, szent, mindent jól látsz, mi vagyunk csak az elfogultak.
- h3x0r
Igaz hogy Ramos 92:48-nal szerezte a golt, de 3 perc kellett volna legyen a hosszabbitas es nem 5. Azzal a 2 plusz perccel pedig a biro megvaltoztatta a hosszabbitas strukturajat.palesz77 írta:Atletico ellen meg az 5 perces hosszabbítás 3. percében lőtték a gólt.