Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:52

Ezt azért érdemes elolvasni:
http://kazinczyse.blog.nepsport.hu/arch ... oken_team/

ha valaki tudd olyan oldalt ahol hasonló írásokat lehet találni jelezhetné. pisz

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 9., vasárnap 16:41

R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana...
Mond az a név neked valamit, hogy Iniesta? Ő még mindig jobb, mint Bale. Megértem, hogy piszok sok potenciál van benne, elfogadom, valszeg én vagyok vak, ha ennyien mondják... de ne legyen már top 3 a pali egy szezonja miatt. :roll:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 16:24

R.M.C.F írta:
Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is,
:D :D

Most akkor sok volt vagy sem? :lol: :lol:

Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
Szerintem egyértelmű volt amit írtam. Sok volt nagyon, de megérte így utólag nézve. Cé az egyetlen játékos aki megérte azt a pénzt, mert lehetett tudni, hogy jól fog játszani, bár ilyen teljesítményre senki nem számított, plusz a marketing értéke a legmagasabb. Ezzel szemben Bale nem aranylabdás, nem is lesz. Marketing értéke sem közelíti meg Cét, szóval nem ér meg 90-et, nagyon maximum 60-at.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 9., vasárnap 16:19

R.M.C.F írta:Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.
Ajj RMCF ne húzogasd itt a mézesmadzagot.
Ha ez összejön, akkor öröm bódottá, 2 hétig isszuk a pezsgőt.

Aztán meg ha jön a Kondgobia Lewandowski pakk, akkor mehetek venni helyette a műanyag flaskás vodkát :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 16:17

ganjaman89 írta:A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke
értjük már egyser leírtad.
minek cáfoljon rá bárki is ha elintézed majd annyival hogy:
Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani
4231 se rossz ha megfelelő a két kkp lásd bayern, schweinsteiger és martinez, de nekünk nem mostanában lesz két ilyen kkp-n, úgyhogy három ember kell oda.

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 9., vasárnap 16:15

A 4-2-3-1 biztos marad,mert ez a legsokoldalùbb formació és valószinű sokaig a legmeghatarozóbb lesz.Mondjak itt az okosok hogy 4-3-3 ban kellene játszani az a baj,hogy nem nagyon látják mi van a pályán,mert ebben az évben is jatszottunk ùgy. Gyakorlatilag a két szélsőt feeltoltuk a csatar mellé vagy amikor cr higu és benz egyszerre voltak fent. A 4-2-3-1 könyen átalakítható akár 4-1-2-2-1 akár 4-3-3 vagy pl 3-4-2-1 be.a felallás másodlagos meccsen belül könnyen változtatható ezen a szinten,nb1ben már nehezkesebb. Béke

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 9., vasárnap 16:05

Matt009 írta: addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.
A foci Európában van. Amíg itt nem tesz le semmit, addig ilyen, hogy világ egy legjobbja jelzőt felejtsük el. Nincs a top 10-20-30, de még talán 50 legjobb között se.

A világ egyik legnagyobb reménysége. Na, ezt lehet Neymarra használni, de ez sokban eltér a világ egyik legjobbjától.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 9., vasárnap 16:00

cart írta:
Matt009 írta:addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Hol a világ egyik legjobbja? Semmit nem mutatott eddig. Ez tényleg csak a youtube-hatás miatt fordulhat meg az emberek fejében.

Az a baj,hogy nagyon sokan tényleg a youtube-ról "értesülnek" játékosokról...Megcsinál 2-3 cselt,ami ki van vágva,de azt nem látta,hogy az egész meccsen ez volt az egyetlen érdemes megmozdulása..és ami fel van rakva,az sem minden meccsen van,hanem egy szezonban van 30 meccs pont abból az 5ből van kivágva,amin ezeket megcsinálta :D Szal itt sokan el vannak tévedve,vidóból,de még egy szezonos teljesitményből sem kiáltunk ki senkit a világ egyik legjobbjának. Főleg Neymart nem,mert Európában még edzeni sem edzett,nem hogy egyeneset rúgott volna a labdába. :-)
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 9., vasárnap 15:57

csak nehogy egymást oltsák ki jelenleg mindhárman a csapatuk góréjai, nem tudom hogy feküdne nekik a dolog, ha egy csapatban játszanának
Balenek CR a példaképe, az ő stílusát vette át Bale is szemmel láthatóan. Nem hinném, hogy az útjába állna, erre a maradék 2-3 évre, ameddig még itt lesz CR.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 9., vasárnap 15:55

Matt009 írta:addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Hol a világ egyik legjobbja? Semmit nem mutatott eddig. Ez tényleg csak a youtube-hatás miatt fordulhat meg az emberek fejében.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 9., vasárnap 15:54

Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját.
Én meg azt hogy ameddig nem rak le valamit egy normális ligában addig nem tartom a világ egyik legjobb játékosának.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 9., vasárnap 15:54

Matt009 írta:A 4 legjobból meg 2 a Barcában...
ja és akkor még messin meg iniestán kívül még ott van neymar is.

nem lebecsülés de még neymar nem top 4, szerintem. ronaldo, messi, iniesta jobbak nála. meg vannak még szerintem ezzel páran. :-)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 9., vasárnap 15:51

R.M.C.F írta:
Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is,

Ha bale-t hozni tudnánk,akkor kb a 3 legjobb játékosból,2 itt játszana.....nagyon ütős lenne a CR-Bale támadó kettős...kiegészülve még egy suarezzel....anyám......ész nélküli góleső lenne.

A 4 legjobból meg 2 a Barcában...

Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de én azt az alapelvet vallom, hogy amíg Neymar nem bőg le a Barcában, addig igenis tisztelni kell, és úgy kell kezelni, mint a világ egyik legjobbját. Aztán, ha besül, lehet átértékelni. De addig tilos lebecsülni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 9., vasárnap 15:49

R.M.C.F írta:

csak nehogy egymást oltsák ki :roll: jelenleg mindhárman a csapatuk góréjai, nem tudom hogy feküdne nekik a dolog, ha egy csapatban játszanának
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 9., vasárnap 15:41

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 15:10

pheco írta:Ha Bale rekordösszegért jön ide tuti sírva fakadok. Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is, kár, hogy így elszálltak az árak. Egy tehetséges, de még semmit nem teljesítő játékos is 30 milliónál kezdődik, tényleg vicc. Ha Baleért kifizetünk 90-100 milliót és emiatt a középpálya fos marad, tuti kiszaladok a világból. Abból a pénzből jöhetne Reus+Gündogan és még maradna is pénz. Egy 70-80 milliós ajánlatot nem biztos, hogy visszautasítana a BvB.
Ronaldoért? Így utólag azt mondom még a 120 se lett volna sok.
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid ismételten reagálni kíván a Chelsea Cavaniért tett legfrissebb ajánlatára, miszerint az uruguayi csatárért a londoni kékek kénzpénz mellett Fernando Torres játékjogát is átadnák a Napolinak. A Királyi Gárda válasza az ajánlatra készpénz mellett Gonzalo Higuaín játékjogának átadása a nápolyi csapatnak Cavaniért cserébe.
Higuaín+15 millió max. Higuaín úgy se menne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 9., vasárnap 15:03

Ha Bale rekordösszegért jön ide tuti sírva fakadok. Ronaldoért is sok volt a 94 millió. Tudom, hogy már visszahozta az árát, meg a teljesítménye alapján többet is megért volna, mert isten az ember, de akkor is, kár, hogy így elszálltak az árak. Egy tehetséges, de még semmit nem teljesítő játékos is 30 milliónál kezdődik, tényleg vicc. Ha Baleért kifizetünk 90-100 milliót és emiatt a középpálya fos marad, tuti kiszaladok a világból. Abból a pénzből jöhetne Reus+Gündogan és még maradna is pénz. Egy 70-80 milliós ajánlatot nem biztos, hogy visszautasítana a BvB.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 9., vasárnap 14:17

Akkor bemásolom ide is! :-)
Sajtóhírek szerint a Puma öt évre 30 millió fontot ajánlott szezononként, ezt pedig elfogadta az Arsenal vezetősége. Ez a 170 millió fontos megállapodás pedig a legjövedelmezőbb lehet egész Angliában. Az eddigi csúcsot a Liverpool tartotta, nekik a Warrior Sports fizet 20 millió fontot. Ugyanakkor a Puma mellett az Adidas és a Nike is tett ajánlatot az Arsenalnak, ám a Puma ajánlatával nem tudtak versenyezni. A Nike ezzel egy nagy dilemmába került a londoni piacot illetően, hiszen eddig ezt az Arsenal töltötte be. Tudni illik a Chelsea, Tottenham sőt még a West Ham United is másik gyártóval kötött szerződést."
Ez már biztos, nem csak sajtóhírek szerint!
Eddig 55 milliót kaptak(7 év alatt) a Nike-tól!

Plusz ugye a Fly Emirates:
Az Arsenal pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy egy új, 150 millió angol font összértékű megállapodást értek el az arab Fly Emirates légitársasággal egy hosszú távú szponzori megegyezés keretében. Ennek értelmében a csapat mezein a 2018/19-es szeozn végéig a légitársaság logói lesznek láthatóak, míg a stadion névhasználati jogát immáron 2028-ig birtokolja az Emirates. Ez a megállapodás kulcsfontosságú lehet az Arsenal önfenntartó modellje szempontjából, miután az előző szerződés - ami 2014-ig továbbra is érvényben marad - értelmében a mezszponzori szerződésből évente 7 milliót kapott a csapat. Ez a számadat az elkövetkezendő öt évre évi 30 millió fontra módosul.
Joveticről lemondtak mert túl magas az ára és a Juvét részesíti előnyben!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 9., vasárnap 13:56

Csabi írta:wenger 70 milliót kapott erre a nyárra: http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-1811374
Azt olvastam, hogy kivásárolják Fellainit és nagyon nyomulnak Joveticre. Mondjuk eladásokból idén nem nagyon kapnak lóvét...
Erti írta:Az Arsenalnál minden szezon végén jönnek az ilyen hírek aztán mégsem lesz belőle soha semmi. Ti tényleg elhiszitek még most is ezeket?
Idén tényleg költhet Wenger...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 9., vasárnap 13:54

Az Arsenalnál minden szezon végén jönnek az ilyen hírek aztán mégsem lesz belőle soha semmi. Ti tényleg elhiszitek még most is ezeket?

Vissza: