Jared Leto - Joker
Na, ezt biztos megnézem majd, nagy zseni az az ember.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 3., szerda 0:10
Jared Leto - Joker
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 3., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 2., kedd 23:10
Mondjuk annál nem nehéz jobbnak lenni..mathers írta:jobb volt mint az éhezők viadala.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 23:02
Nem, tényleg fasza. 7,5-re simán jó volt az első, szerintem.mathers írta:Az útvesztő csak nekem jött be nagyon? Szerintem 8/10 reális. Szerintem.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 22:57
Nem, én király vagyok. Ez a szar.Zsombor írta:Hát Remy, nem semmi önkritika.Remy írta: legszarabb: Halálos kitérő 6, Annabelle, Én, Frankenstein,
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 2., kedd 22:57
Hát Remy, nem semmi önkritika.Remy írta: legszarabb: Halálos kitérő 6, Annabelle, Én, Frankenstein,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 2., kedd 22:48
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 22:18
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 2., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 2., kedd 20:22
Hirtelen csak az Evil Dead 2 jut eszembe, ott az alkotók lényegében véve remakelték az elsőt, csak horrorból átmentek horror-vígjátékba. Szóval ez meg igazán tekinthető folytatásnak.CS0ki írta:Egyébként én pont azon gondolkodtam, hogy van-e olyan folytatás, ami nem akar ráígérni az előző részre? Ez a több, nagyobb, keményebb, izgalmasabb, halálosabb....tökömtudja mi az, amin sok folytatás elhasal.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 2., kedd 20:07
Az elmúlt években is sok jó film készült, az, hogy a képregényfilmek vannak előtérben, az nem változtat ezen. És szerintem sok fiatal így is van ezzel, korral is jár, hogy már kevésbé lepnek meg. Meg az egész világ változásával is. Régen könnyebb dolguk volt azért a filmeseknek nagyot alkotni, mert minden újdonságnak számított, minden kicsi technikai fejlődéstől leesett az emberek álla. Most egy reklámban olyan képi megvalósítások vannak, amitől még 15-20 éve is maguk alá hugyoztak volna az emberek a gyönyörűségtől. Mindegy, most nem akarok ebbe részletesebben belemenni.Mondjuk persze fura, hogy ezt pont én mondom, aki sok blockbusterre 8-9 pontokat dob, de azért hiányzik az, amikor azt érzi az ember a filmeknél, hogy "Na, ez igen! Erről beszélni fogunk 10-20 év múlva is." Nyilván ez is szubjektív, de olyan igazi kedvenc az elmúlt 4-5 évből nem sok akadt, konkrétan 2. A Drive és a Galaxis őrzői.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 2., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 2., kedd 19:30
Teljeséggel leszarják az első két részt, most ez nem tudom, hogy reboot akar-e lenni vagy csak prequel, vagy reprequelboot vagy mi, de hogy jó nem fog belőle kisülni, az tuti.reeed_ati írta:Ha igaz ez a cikk, akkor ez sem kecsegtet sok jóval.CS0ki írta: Mondjuk attól függ mikor játszódik a dolog, mert Sarah Connor nem volt azért mindig kemény nő...A PG13 már valóban probléma.
Amikor ennyi minden szól egy film ellen és ennyire negatívan áll hozzá mindenki, olyankor szoktak egész jó kis múvikkal előállni, de most kétlem, hogy ebből valami maradandót hozzanak össze.
Egyébként engem ezzel, hogy Terminátor, meg Arni papa, ezekkel már megvettek, úgyis meg fogom nézni a moziban, valószínűleg csak ennyi volt a céljuk, a rengeteg fan úgysem fogja kihagyni. Így, hogy PG13, így meg vihetik az egész családot, tuti kasszasiker lesz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 2., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. december 2., kedd 18:17
Ha igaz ez a cikk, akkor ez sem kecsegtet sok jóval.CS0ki írta: Mondjuk attól függ mikor játszódik a dolog, mert Sarah Connor nem volt azért mindig kemény nő...A PG13 már valóban probléma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 2., kedd 11:10
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem