Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 10:55

Realista24 írta:
Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
The Wire. Ne is várj másra.
Most olvasom: Az HBO valóban leadja decemberben HD-ben a The Wire-t, amit januárban egy digitális megjelenés, nyáron pedig Blu-ray fog követni. Azt írják, hogy remasterelve lesz, hogy “a tighter fit on widescreen TVs and computer/tablet screens. The original negatives were scanned, edited, dust-busted and color-corrected with great care and attention taken to stay true to the look and feel of the original Standard-Definition 4×3 version.”

Akkor azt hiszem varok vele meg egy kicsit :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 3., szerda 10:32

2015-ben jön a Bates Motel 3. évada is. :shifty:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. december 3., szerda 9:35

lehet volt már szó róla, nem annyira friss, de nem is régi, jövőre jön a 3. évad: Ray Donovan. Most daráltam, nekem nagyon bejött. 8/10. Majdnem olyan jó mint a Vikings...legalábbis nekem. Amúgy is bírom ezeket a bostoni mű keltákat... :D (pl. zenében dropkick murphys vagy Shane Mcgowan)
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 3., szerda 2:58

American Horror Story: S04-nél járunk, de az évadok lényegében semmilyen módon nem kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik más témát dolgoz fel (S01 szellemház, S02 bolondok háza, S03 boszorkányok, S04 cirkusz - nálam az S02 toronymagas favorit)
The Fall: S02 folyamatban, 2-3 rész van hátra
Rectify: S02 vége, S03 jövőre
Person of Interest: S04 folyamatban, 3-4 rész van hátra
Banshee: S02 vége, S03 az első negyedévben
Utopia: S02-vel vége
Black Mirror: Két évad, 3-3 teljesen különálló résszel, nem kapcsolódnak össze, mindegyikben új szereplők. Az összes egy hihető alapsztori, kb. 50 percben bemutatva, van közte horror, fekete komédia, szerelmi történet, stb., de mind elgondolkodtatja az embert. A 2x02 (!!!) és 1x02 szvsz nagyon ütősre sikeredett, a többi megosztóbb. Decemberben jön folytatása.
The Wrong Mans: S01 - 3 óra össz-vissz, brit akciókomédia, nagyon jól átgondolt sztorival. Az első rész annyira nem vett meg, de utána beindult, várom a decemberi folytatást.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 1:20

Anyaka írta:A többi amúgy még jelenleg is bőven fut nem? Új heti nézősbe még nem kezdenék bele, amíg ki nem fut pár sorozatom, mert annyit egyszerre nem tudok nézni.
A Homeland-et nézegettem már, de ott mik a hírek, hány évad várható még?
Homeland:4. evad megy most, az 5.-et berendeltek
House of Cards: 2 evad jott ki, a 3.evad februar vegen jon (egy nap alatt a teljes evad)
Vikings: 2 evad jott ki, februarban jon a kovetkezo
Fargo: mint a true detective, egy evad, egy sztori, egy szereplogarda. Jovo osszel jon a masodik evad.
Sherlock: 9 darab majd masfel oras osszefuggo film.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 3., szerda 1:16

Anyaka írta:Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
The Wire. 5 evad, be van fejezve ugyhogy amiatt nem kell aggodnod, es nem utolso sorban a lehjobb sorozat amit eddig lattam (pedig tul vagyok joparon). :)

Ha elkezded, akkor az elejen ne riasszon el hogy lassan veszi fel a tempot, mert az elso par resz utan annal jobban ra fogsz kapni. Vigyazat, nagyon addiktiv! KV-t, 5 napi hideg elelmet keszits be...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 3., szerda 0:57

Vígjáték sorozatokért annyira nem vagyok oda, de majd belenézek. Ha megfog az első pár rész, akkor lehet megnézem.
A többi amúgy még jelenleg is bőven fut nem? Új heti nézősbe még nem kezdenék bele, amíg ki nem fut pár sorozatom, mert annyit egyszerre nem tudok nézni.
A Homeland-et nézegettem már, de ott mik a hírek, hány évad várható még?

Remy Odaátjába :mrgreen: is jól belefutottam pár éve, olyan 5-6. évad körül, gondoltam vége lesz, aztán azóta nyújtják 12 évad már biztosan lesz. Kb. minőségre is olyan lassan, mint a barátokközt, a felénél be kellett volna fejezni... :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 0:37

h3x0r írta:A masodik es harmadik evadnal egyertelmuen jobb. Az elso evaddal jelenleg egy szinten mozog, persze lehet hogy megnezek 2 reszt es megvaltozik a velemenyem. :D
Homeland. Oke, megneztem a maradek 2 reszt, ez a legjobb evad. :salute:
Realista24 írta:
tubatibi írta:Penny Dreadful-t nézi valaki?

AHS után/mellett szeretnék még egy hasonló témájú sorozatot nyomatni, ezt találtam, remélem hasonlóan fasza sorozat lesz.
Kaszáltam. Az elején jónak tűnt, aztan nem kötött le.
En csak az elso reszt lattam, ami egesz jo volt, de annyira azert nem erdekelt a sztori hogy folytassam.
Anyaka írta:Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
- Elottem ajanlottak az Entourage-t, ami konnyed kikapcsolodasnak tokeletes (ari gold a legnagyobb :D ).
- Prison Break-et nem ajanlom, foleg ha mar lattad egyszer. Az elso evad meg mindig tokeletes, de a tobbi mai szemmel mar boven kozepkategoria.
- Mondjuk en a helyedben ezeket neznem: House of Cards, Homeland, Vikings, Fargo. Szoval csak a "szokasos" lista. :mrgreen:
- Vagy ott van meg a Sherlock is, amit Karacsony kornyeken mindig megnezek. 9 resz osszesen, szoval egy hetvege alatt konnyen ledaralhatod.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 3., szerda 0:15

Matyas írta:Entourage-t ajánlanám könnyed kikapcsolódáshoz! Szerintem fasza kis sztori szerethető karakterekkel
+1 Nagyon csípem, ugyan nem sitcom, de huszonpercesek a részek, szerintem viccesek és tényleg tökéletes kikapcsolódáshoz.

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2014. december 2., kedd 23:49

Entourage-t ajánlanám könnyed kikapcsolódáshoz! Szerintem fasza kis sztori szerethető karakterekkel

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:35

Ilyen nincs. :lol: Pedig a Prison Break tényleg egy adrenalin bomba sorozat volt. Nagyon nagyon jó volt. És máig nem tudta úgy fenntartani a feszültséget és az izgalmakat egy sorozat sem. Hiába vannak jó sorozatok. Szerintem a nyomába se ér egy se a Prison Breaknek. Persze ez csak az én véleményem. Még azt megértem, hogy egy Gotham csak nekem tetszik itt. :mrgreen: De azért a PB tényleg egy nagyon jó szintet képviselt. :)

Jah am holnap a Flash VS Arrow crossoverbe Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszatér Scofield és Lincoln. :roll:

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 23:33

Láttam ezeket, meg a Lost-ot is, mielőtt valaki bedobná. :mrgreen:
Szökést újranézni gondoltam, de még mindig emlékszek a legtöbb dologra belőle, és amiután kijutottak eléggé leült, így egyenlőre halasztom, majd, ha beüt a demencia, akkor talán.
Scully-t meg Mulder-t kéne megnéznem, abból már nem rémlik semmi se, csak pár teremtmény, de annyira nem szerettem régen. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 2., kedd 23:30

mathers írta:
Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
Prison Break. Megnézel egy vagy két részt és garantáltan ráfüggsz. Egy adrenalin bomba az a sorozat. Máig a kedvencem semmi sem előzi be. :)
itt van az én mathersem :agree: :lol:

((az első évad amúgy tényleg fasza))
Nem illik.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 2., kedd 23:18

Prison Break. Megnézel egy vagy két részt és garantáltan ráfüggsz. Egy adrenalin bomba az a sorozat. Máig a kedvencem semmi sem előzi be. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 23:14

The Wire. Ne is várj másra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 2., kedd 23:13

Ezek mentek le az elmúlt két évben, szóval ez kilőve:

Supernatural
The Walkind Dead
Game of Thrones
Falling Skies
Arrow
Sons of Anarchy
True Detective
24
Rome
Boardwalk Empire
Dexter
Fringe
Dr. House
Spartacus
The Sopranos
Breaking Bad
Friday Night Lights

:salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 2., kedd 22:47

peadani írta:
wZoLee7 írta:valahogy csak nem jön a walking dead szinkronosan...:D és mi ez hogy most szünet lesz? valaki mesélje már el
Tudtommal mindig szokott lenni évad közbe egy jó 2 hónapos szünet a sorozatban.Bosszantó dolog tud lenni. :D
hát eddig ahogy néztem már készen voltak az évadok...de ez így sok lesz :lol:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 2., kedd 22:45

wZoLee7 írta:valahogy csak nem jön a walking dead szinkronosan...:D és mi ez hogy most szünet lesz? valaki mesélje már el
Tudtommal mindig szokott lenni évad közbe egy jó 2 hónapos szünet a sorozatban.Bosszantó dolog tud lenni. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 2., kedd 22:36

valahogy csak nem jön a walking dead szinkronosan...:D és mi ez hogy most szünet lesz? valaki mesélje már el

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 2., kedd 21:23

Meg még a Gotham is
Na, azért megvan a kakukktojás :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: