Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:56

Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
Úristen, miket ismersz? :lol:

Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 13:55

Realista24 írta:Felicityt pont les.arom, nagyon nem begyere egy nő.
Szegényke olyan csúnya hogy mindig van rajta vagy 10 kiló vakolat amikor kamera elé állítják . Valószínűleg a írók pénzén is sminket vesznek azért ilyen szar a harmadik évad színvonala . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:54

danianevem írta:Én viszont nagyra értékelem, ha vetkőztetik a színésznőket. :mrgreen: Főleg az ilyen szuperhősös témában, kb. mindegyikben random félmeztelen csávók járkálgatnak fel-alá, holott lett volna opció bőven (Kat Dennings, Portman, Connelly stb.).

Az ilyen kivétel igazi felüdülés. :mrgreen:
Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:52

Én viszont nagyra értékelem, ha vetkőztetik a színésznőket. :mrgreen: Főleg az ilyen szuperhősös témában, kb. mindegyikben random félmeztelen csávók járkálgatnak fel-alá, holott lett volna opció bőven (Kat Dennings, Portman, Connelly stb.).

Az ilyen kivétel igazi felüdülés. :mrgreen:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:48

Nekem se. De a többség oda van érte. Azért írtam csak bele. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:46

Felicityt pont les.arom, nagyon nem begyere egy nő.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:45

Realista24 írta:Köszi mathers, tudok mindent akkor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén meg gondolom ment a seggrepacsi, meg a nyálas szöveg.
Valami olyasmi. :mrgreen: Jah meg még megmutatták nekünk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver gyerekének az anyját. Összefutottak véletlenül és kb ennyi. Mást nem igazán tudok belőle kiemelni. Talán még Felicity. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megmutatták milyen melltartóba. De már láttam anélkül is úgy hogy ezzel nem vettek meg. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:40

Köszi mathers, tudok mindent akkor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén meg gondolom ment a seggrepacsi, meg a nyálas szöveg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. december 3., szerda 13:39

h3x0r írta:
- Mondjuk en a helyedben ezeket neznem: House of Cards, Homeland, Vikings, Fargo. Szoval csak a "szokasos" lista. :mrgreen:
.
House of Cards-ot meg Fargo-t én is meleg szívvel ajánlom, főleg utóbbit, nekem nagyon bejött. A többihez még sajnos nem volt szerencsém. :)
.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:34

Realista24 írta:
Arrow vs Flash:
Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvem :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mert Barry belenézett egy gonosz meta human szemébe és elment az esze. Aztán harcolt 2 percet Oliverrel majd ahogy előttem is írták diszkófénnyel kivillogtaták a szemét és semmi baja. :lol: Nagy vonalakban ennyi. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:32

Arrow vs Flash:
Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvem :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:31

Arrow vs Flash:

Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutatták be nekünk, amire nem voltam kíváncsi. :mrgreen: Komolyra fordítva tényleg semmi értelme nem volt. Az egész lényege az volt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver És Barry összecsapjanak. 2 perc alatt lezajlott. Barry kigyógyítása meg egyenesen röhej volt. az Arrow eddig se muzsikált valami jól, de most aztán nagyon betett ez neki. És még úgy harangozták be ezt a crossovert, hogy epic lesz. Epic a f@szom. :lol: Megyek inkább iszok egyet, mert ezt józanul nem lehet bírni. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:31

Az egész Arrowval meg Flashsel az lett a baj, hogy túl akarnak nőni azon, amik maximum lehetnek. Nagyot akarnak durrantani, pedig ilyen divatmodellekkel meg kaszkadőrökkel a főszerepekben nem lehet jól előadott karakterekre alapozni és a forgatókönyv író sem egy Nolan. Szóval igencsak izzadságszag van a levegőben, pedig az Íjászból az első évad meg a második helyenként egy fasza B kategóriás, bugyuta, de szerethető sorozat volt.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 3., szerda 13:17

soa

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kemény volt, azért az utolsó 4 rész kijavította az évad eleji bénázást.

szegény unser, 7 évadon át szopott az előrehaladott rákjával, de a végén jax teszi be neki a kaput :lol:

juicey meg már 2 évada halálra volt ítélve, de sajnáltam, bírtam nagyon. happy, tig és chibs azért élje túl.

kíváncsi leszek a lezárásra, jaxre vár a mayhem szavazás, kíváncsi vagyok milyen bylaw-t kért, hogy töröljenek el.

és a hét idézete:

- you know who I am?
- jackie chan?
- you killed my boss.
- that was jackie chan.

:lol:

danianevem

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:14

Jó volt a Flash vs. Arrow. :salute:

Kasza. :lol: Most már átestek a ló túloldalára, eddig sem erőltették meg magukat, de ezt a szintet már kérem...
Az egyetlen pozitívum: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity :sziv:
De ezen kívül semmi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképesztően béna dialógusok, a leggyengébb sablonok puffogtatása... És az a harc. Hát nem gondolhatták komolyan. A világ leggyorsabb embere majd pont egy Nyilassal nem bír. Odafut kikapja a kezéből a nyilat, majd leszúrja és vége. De nem, hanem jött a diszkófényes gyógymód, na az már kiverte a biztosítékot... :lol:

Archer, House of Cards, Orange is the New Black, Game of Thrones... Messze vannak még, úgyhogy visszatérek a Modern család, Munkaügyek, Brickleberry, Brooklyn 99 kombóhoz. Ha ügyes vagyok, talán ki is tartanak tavaszig. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 11:43

tubatibi írta:2015-ben jön a Bates Motel 3. évada is. :shifty:
Még mindig leragadtam a második évad közepe fele, valamiért nem akaródzik folytatni, pedig a két főszereplő eléggé adja.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 11:38

Boky írta:soa
Látom 80 perces rész, nem szaroznak. Amint lesz időm nézem.

Addig is csak annyit mondanék: Arrow vs Flash
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#ridiculous

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 11:36

RealRaúl77 írta:
tucsoki írta:Black Mirror: Két évad, 3-3 teljesen különálló résszel, nem kapcsolódnak össze, mindegyikben új szereplők. Az összes egy hihető alapsztori, kb. 50 percben bemutatva, van közte horror, fekete komédia, szerelmi történet, stb., de mind elgondolkodtatja az embert. A 2x02 (!!!) és 1x02 szvsz nagyon ütősre sikeredett, a többi megosztóbb. Decemberben jön folytatása.
Valamikor még tavasszal azt olvastam, hogy júliusban jön a 3. éved. Azóta nem néztem utána, de eltolták? (utánanéztem, 3. évad még nincs és dátumot sem találtam, decemberben, azaz hamarosan elvileg egy 80 perces christmass special jön)
A Black Mirror: White Christmas premierje 12.16-án lesz.
3. evadrol semmi hirt nem lattam.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 3., szerda 11:08

tucsoki írta:Black Mirror: Két évad, 3-3 teljesen különálló résszel, nem kapcsolódnak össze, mindegyikben új szereplők. Az összes egy hihető alapsztori, kb. 50 percben bemutatva, van közte horror, fekete komédia, szerelmi történet, stb., de mind elgondolkodtatja az embert. A 2x02 (!!!) és 1x02 szvsz nagyon ütősre sikeredett, a többi megosztóbb. Decemberben jön folytatása.
Valamikor még tavasszal azt olvastam, hogy júliusban jön a 3. éved. Azóta nem néztem utána, de eltolták? (utánanéztem, 3. évad még nincs és dátumot sem találtam, decemberben, azaz hamarosan elvileg egy 80 perces christmass special jön)

Van 1-2 gyengébb rész, de nagyon ütős, és nagyon tetszik. Várom a folytatást.

Az a kettő rész, amit említettél, az nagyon ütős, főleg a 2x02.. Az 1x01 és 2x01, elég megbotránkoztató, letaglaló, de nem nevezném kiemelkedőnek, de rossznak sem. A 1x03 (bár érdekes a jövőkép) és 2x03 (semmit nem nyújt kb) pedig kicsit gyenge lett. (érdekes szimmetria)

Ha valaki tudna valamit a 3. éveről, írjon egy pü-t. köszi!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 3., szerda 10:55

soa

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!michael chiklis :salute: :D B-)

teljes a csapat

Vissza: