Úristen, miket ismersz?Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:56
Úristen, miket ismersz?Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 13:55
Szegényke olyan csúnya hogy mindig van rajta vagy 10 kiló vakolat amikor kamera elé állítják . Valószínűleg a írók pénzén is sminket vesznek azért ilyen szar a harmadik évad színvonala .Realista24 írta:Felicityt pont les.arom, nagyon nem begyere egy nő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:54
Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đdanianevem írta:Én viszont nagyra értékelem, ha vetkőztetik a színésznőket. Főleg az ilyen szuperhősös témában, kb. mindegyikben random félmeztelen csávók járkálgatnak fel-alá, holott lett volna opció bőven (Kat Dennings, Portman, Connelly stb.).
Az ilyen kivétel igazi felüdülés.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:45
Valami olyasmi. Jah meg még megmutatták nekünk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver gyerekének az anyját. Összefutottak véletlenül és kb ennyi. Mást nem igazán tudok belőle kiemelni. Talán még Felicity. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megmutatták milyen melltartóba. De már láttam anélkül is úgy hogy ezzel nem vettek meg.Realista24 írta:Köszi mathers, tudok mindent akkor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén meg gondolom ment a seggrepacsi, meg a nyálas szöveg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. december 3., szerda 13:39
House of Cards-ot meg Fargo-t én is meleg szívvel ajánlom, főleg utóbbit, nekem nagyon bejött. A többihez még sajnos nem volt szerencsém.h3x0r írta:
- Mondjuk en a helyedben ezeket neznem: House of Cards, Homeland, Vikings, Fargo. Szoval csak a "szokasos" lista.
.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:34
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mert Barry belenézett egy gonosz meta human szemébe és elment az esze. Aztán harcolt 2 percet Oliverrel majd ahogy előttem is írták diszkófénnyel kivillogtaták a szemét és semmi baja. Nagy vonalakban ennyi.Realista24 írta:Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvemArrow vs Flash:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:32
Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvemArrow vs Flash:
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 3., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 11:43
Még mindig leragadtam a második évad közepe fele, valamiért nem akaródzik folytatni, pedig a két főszereplő eléggé adja.tubatibi írta:2015-ben jön a Bates Motel 3. évada is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 11:38
Látom 80 perces rész, nem szaroznak. Amint lesz időm nézem.Boky írta:soa
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 3., szerda 11:36
A Black Mirror: White Christmas premierje 12.16-án lesz.RealRaúl77 írta:Valamikor még tavasszal azt olvastam, hogy júliusban jön a 3. éved. Azóta nem néztem utána, de eltolták? (utánanéztem, 3. évad még nincs és dátumot sem találtam, decemberben, azaz hamarosan elvileg egy 80 perces christmass special jön)tucsoki írta:Black Mirror: Két évad, 3-3 teljesen különálló résszel, nem kapcsolódnak össze, mindegyikben új szereplők. Az összes egy hihető alapsztori, kb. 50 percben bemutatva, van közte horror, fekete komédia, szerelmi történet, stb., de mind elgondolkodtatja az embert. A 2x02 (!!!) és 1x02 szvsz nagyon ütősre sikeredett, a többi megosztóbb. Decemberben jön folytatása.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 3., szerda 11:08
Valamikor még tavasszal azt olvastam, hogy júliusban jön a 3. éved. Azóta nem néztem utána, de eltolták? (utánanéztem, 3. évad még nincs és dátumot sem találtam, decemberben, azaz hamarosan elvileg egy 80 perces christmass special jön)tucsoki írta:Black Mirror: Két évad, 3-3 teljesen különálló résszel, nem kapcsolódnak össze, mindegyikben új szereplők. Az összes egy hihető alapsztori, kb. 50 percben bemutatva, van közte horror, fekete komédia, szerelmi történet, stb., de mind elgondolkodtatja az embert. A 2x02 (!!!) és 1x02 szvsz nagyon ütősre sikeredett, a többi megosztóbb. Decemberben jön folytatása.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 3., szerda 10:55
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem