a fiatalabb színészek közül messze ő a legtehetségesebb szerintem, esetleg még Hardy meg Jake GyllenhaalP. Krisz írta:Fassbender is ott van nálam , a Prometheus is kb. miatta volt nézhető számomra .
Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- P. Krisz
Fassbender is ott van nálam , a Prometheus is kb. miatta volt nézhető számomra .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért Brad Pityut se hagyjuk ki. Neki sem volt sok mellényúlása. Még a Mr. és Mrs. Smith és a Trója is bőven nézhető kategória.CS0ki írta:Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre..
Merci Zizou!
Bár hoznák az ilyennek szánt filmek ezt a szintet mindig...Pedig még Cameron Diazzal is erősen súlyosbítva volt a film. És milyen jó kis promója volt, amikor Diaz lerúgja Cruise-t. Óriási volt.
MI 3-4 bőven fölé lő az akcifilmek átlagának, bőven. A holnap határa is simán nyomja le a többi agyatlan blockbustert, a bónusz meg a Trópusi viharban az a pár perce. Ez a hozza az elvártat meg jól hangzik, csak éppen a legtöbb színésznek ez mégse sikerül. Az egyetlen mellényúlása a rockos film volt, de arról meg azt mondják, hogy nagyon nem rajta múlott (nem láttam). Én most nem is tudok hirtelen mondani olyan színészt, akinek több filmjére mondanám azt, hogy jó.amúgy tényleg hozza mindig a biztosat, bár utoljára ami kiugróbb volt tőle nálam az a collateral, azóta csak hozza az elvártat
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.Andrew Scott lehet Bond főellenség lesz
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Más:
Andrew Scott lehet Bond főellenség lesz
Mindegy. Benne lesz
Christoph Waltz, who will play the film's primary antagonist
My bad, olvasni sem tudok.
Andrew Scott lehet Bond főellenség lesz
nem főellenség, az Waltz lesz. Csak az egyik rosszfiú.
Mindegy. Benne lesz
Christoph Waltz, who will play the film's primary antagonist
My bad, olvasni sem tudok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. december 3., szerda 13:43-kor.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Hancock nekem is bejött.Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
I, Robot sem rossz szerintem, nem olyan mint a könyv, ez egyértelmű... de jó élvezhető kis scifi/blockbuster lett. Szmiti sem rossz benne.
- ziro4vr
Szerintem úgy el volt bacva ahogy kell, ócska, fos, összecsapott forgatókönyv, ripacskodó, csak a lóvéért elvállaló Smith..pedig az alapötlet nem lett volna rossz. Na jó mindegy nem ezen fogunk összeveszni, arra ott a sorozatos topik.Realista24 írta: Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát baszod, a Hancock 2008-as film, vagy mikori, akkor bőven jó volt egynek.ziro4vr írta:De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával. Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
De most tegyük félre a tréfát..azért nincs előttem, ahogy az öreg R24 ül otthon a kanapén Benzemás pizsiben, letol 3 HoC részt, utána két Homelandet, és akkor csábosan elnéz a dvd polc felé és lekapja desszertnek a hancockotRealista24 írta: Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával. Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp, a Hancock übereli a maga 6,5-es pontszámával. Nem egy Szulejmán, de hát na, nem lehet, minden 10/10.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
http://www.imdb.com/title/tt1013743/?ref_=nm_flmg_act_9CS0ki írta: Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.
A Hancock meg nem votl olyan vészes.
amúgy tényleg hozza mindig a biztosat, bár utoljára ami kiugróbb volt tőle nálam az a collateral, azóta csak hozza az elvártat
Nem illik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én is így vagyok Woody Allennel.messideco írta:Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategória
Egyébként kédzset én se bírom, de Smith-t szerettem régen, főleg mert több oldalát is megmutatta. Nem sablon Segal-féle karakter, hanem helytállt akcióban, vígjátékban, sci-fiben, komolyabb drámában is stb. stb. Újabban viszont mióta nagyon nyomni akarja a fiát mindenáron, azóta nem tetszik, amit csinál.
A Hancock pedig okés kategória.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2014. december 3., szerda 13:04-kor.
Cruise??? Di Caprio mellett a legbiztosabb sztár, aki garancia a minőségre. A faszi amekkora idióta lehet azéletben, annyira profi, és annyira profi emberekkel van körülvéve. A mai Cage-dzsel egy mondatba tenni is vicc. A fszi 30 éve gyakorlatilag csúcson van.Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategória Lassan talán T. Cruise is...
A Hancock meg nem votl olyan vészes.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Will Smith Nico Cage mellett a biztos nem nézem meg a filmjét kategória Lassan talán T. Cruise is...
Leto meg tényleg zseni, nem hiába kapta azt az Oscart. Mind zenészként, mind színészként maradandót alkot.
Leto meg tényleg zseni, nem hiába kapta azt az Oscart. Mind zenészként, mind színészként maradandót alkot.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
Na jó ne szívass márRealista24 írta:Nekem tetszett, meglepődsz?Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
Ilyen ízlésficammal csoda, hogy madridista lettél.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem tetszett, meglepődsz?Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Hát a hancock a világ egyik legszarabb filmje szerintem, de a többi jogos.danianevem írta: Azért Smith bácsinak van egy-két jó blockbustere: MiB, Legenda vagyok, meg a Hancock is jó lett volna, ha értelmes ember írja és normális humorral.
Nem vagyok valami nagy képregényes, sőt, de ezt a filmet várom, főleg a rendező miatt. Ha valami utolsó műszak szerű tökös, fílinges múvi lesz, akkor zsír.
Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egész jó lett a casting, Courtneyt nem csípem, a Die Hardban is gyenge volt. Smith meg kérdéses, de ha nem engedi a projekt közelébe a família többi tagját, akkor nagy baj nem lesz.
Azért Smith bácsinak van egy-két jó blockbustere: MiB, Legenda vagyok, meg a Hancock is jó lett volna, ha értelmes ember írja és normális humorral.ziro4vr írta:Smitht sose bírtam, na jó talán még kispöcsként, valahol itt http://www.imdb.com/title/tt0098800/?re ... lmg_act_30
- ziro4vr
Leto zenei munkásságába ne menjünk inkább bele Színésznek viszont jó, bár Ledger után nem szabad túl komolyan venni a szerepet és akkor jó lehet.
Smitht sose bírtam, na jó talán még kispöcsként, valahol itt http://www.imdb.com/title/tt0098800/?re ... lmg_act_30
Smitht sose bírtam, na jó talán még kispöcsként, valahol itt http://www.imdb.com/title/tt0098800/?re ... lmg_act_30
Nem illik.