Tudjuk, most már a plafon is jobb, mint a Flash vagy az Arrow.mathers írta:Ez jobb mint az Arrow meg a Flash.
Amúgy egész jó volt ez a közös epizód, de valószínűleg a holnapiban lesz több akció. Mindenesetre jó volt együtt látni a két hőst.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 3., szerda 16:02
Tudjuk, most már a plafon is jobb, mint a Flash vagy az Arrow.mathers írta:Ez jobb mint az Arrow meg a Flash.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 14:05
Ez jobb mint az Arrow meg a Flash.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 14:03
ezt nyílt hadüzenetnek veszem
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 3., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:57
https://www.youtube.com/watch?v=TznriM0QEkMdanianevem írta:Úristen, miket ismersz?Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:56
Úristen, miket ismersz?Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 3., szerda 13:55
Szegényke olyan csúnya hogy mindig van rajta vagy 10 kiló vakolat amikor kamera elé állítják . Valószínűleg a írók pénzén is sminket vesznek azért ilyen szar a harmadik évad színvonala .Realista24 írta:Felicityt pont les.arom, nagyon nem begyere egy nő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:54
Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đdanianevem írta:Én viszont nagyra értékelem, ha vetkőztetik a színésznőket. Főleg az ilyen szuperhősös témában, kb. mindegyikben random félmeztelen csávók járkálgatnak fel-alá, holott lett volna opció bőven (Kat Dennings, Portman, Connelly stb.).
Az ilyen kivétel igazi felüdülés.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:45
Valami olyasmi. Jah meg még megmutatták nekünk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver gyerekének az anyját. Összefutottak véletlenül és kb ennyi. Mást nem igazán tudok belőle kiemelni. Talán még Felicity. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megmutatták milyen melltartóba. De már láttam anélkül is úgy hogy ezzel nem vettek meg.Realista24 írta:Köszi mathers, tudok mindent akkor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén meg gondolom ment a seggrepacsi, meg a nyálas szöveg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: fiore » 2014. december 3., szerda 13:39
House of Cards-ot meg Fargo-t én is meleg szívvel ajánlom, főleg utóbbit, nekem nagyon bejött. A többihez még sajnos nem volt szerencsém.h3x0r írta:
- Mondjuk en a helyedben ezeket neznem: House of Cards, Homeland, Vikings, Fargo. Szoval csak a "szokasos" lista.
.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:34
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mert Barry belenézett egy gonosz meta human szemébe és elment az esze. Aztán harcolt 2 percet Oliverrel majd ahogy előttem is írták diszkófénnyel kivillogtaták a szemét és semmi baja. Nagy vonalakban ennyi.Realista24 írta:Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvemArrow vs Flash:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:32
Valaki írja már le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért csaptak ezek össze? Megnézni nincs kedvemArrow vs Flash:
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 13:31
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 3., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 3., szerda 13:14
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem