OFF
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: OFF
Hat azon a napon egni fognak a vonalakBBeno írta:azt hittem az a visszaszámláló a dortmund meccshez van igazítva nem igazán vagyok a főoldalon csak itt a fórumon tehát nem tudom hogy egyezik-e a két időpont.
Dortmund meccs, nagy leleplezes- par oldal nagyon megfog telni itt.
Udv R.M.F.C.hala real írta:na én is megjöttem, valahogy csak idetaláltam, de kíváncsi leszek mi az oka ennek az egésznek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ateeemadrid
ott is van egyébként nekem nem volt problémám a sráccal, én mások hülyeségein inkább nevetni szoktam, mintsem felidegesíteni magam... pl. danomics hozzászólásain néha hangosan felröhögtem, az a gyerek epic.Adamo írta:en azt hallottam, hogy szabalyzatban lesz, hogy nem regisztralhat'shutterisland írta:az új oldalról már biztosan tud, de nem sieti el a reget.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ___Samy___
kiejtés szerint dolgozik, az én nickem sem egyezik betűről betűremindig kispórolod azt a h betűt a nickemből, csak az okát nem értem.
de hát nem az a lényeg, tudod te is, hogy neked szól, amit neked írt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
azt hittem az a visszaszámláló a dortmund meccshez van igazítva nem igazán vagyok a főoldalon csak itt a fórumon tehát nem tudom hogy egyezik-e a két időpont.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez igaz, de ez az oldal is fel fog hígulni egy idő után, vagyis hát gondolom én, több ezer regisztrált felhasználó lesz.
meg azért akik amoda aktívak voltak, azok szerintem tényleg kb. 90%-ban már itt is itt vannak.
főként éppen pont azért is, mivel aktívak voltak, benne voltak a körforgásban, tudomást szereztek az új oldalról.
meg azért akik amoda aktívak voltak, azok szerintem tényleg kb. 90%-ban már itt is itt vannak.
főként éppen pont azért is, mivel aktívak voltak, benne voltak a körforgásban, tudomást szereztek az új oldalról.
az új oldalról már biztosan tud, de nem sieti el a reget. :-)amúgy remélem Raisen is tiszteletét fogja itt tenni.
mindig kispórolod azt a h betűt a nickemből, csak az okát nem értem.Sutter!
akkor ez rám is igaz
amikor stohl buci keze mappához ér...amikor a főoldalon lévő számláló a 0-hoz ér, akkor minden kiderül.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
amikor a főoldalon lévő számláló a 0-hoz ér, akkor minden kiderül.BBeno írta:amúgy mire volt jó ez az egész?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nem mondanak semmit, majd jön egy cikk ha lejár a Visszaszámláló
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezek szerint nem olvastad a szabályzatot.amúgy remélem Raisen is tiszteletét fogja itt tenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szervusz!hala real írta:na én is megjöttem, valahogy csak idetaláltam, de kíváncsi leszek mi az oka ennek az egésznek.
Adamo
majd kiderül itt meddig lesz rendben a dolog.
én se bánnám ha kicsit fentebb lenne a léc,mint odaát volt a végnapokban :-) :Đ
Sutter!
akkor ez rám is igaz :-)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
azert a masik honlapon, mar nagyon felhigult a tarsasag velemenyem szerint, en nem forumoztam sokat, itt se tervezem, altalaban olvasni szoktam inkabb, de utobbi idoben mar csak azoknak a kommentjeit, meccs ertekeleseit olvastam, akiket ugymond ismerek es tudom, hogy nem beszelnek ossze-vissza hulyesegeket.'shutterisland írta:odaát kiszállt a buliból read-only üzemmódba a színvonal miatt, itt pedig nagyjából 90%-ban ugyanaz lesz az aktív tömeg, mint ott.
12
jó, de azt a havi 2 hsz-t fél napig olvasom. szépen kifejtve levan írva minden.odaát kiszállt a buliból read-only üzemmódba a színvonal miatt, itt pedig nagyjából 90%-ban ugyanaz lesz az aktív tömeg, mint ott.
amúgy remélem aktív lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
odaát kiszállt a buliból read-only üzemmódba a színvonal miatt, itt pedig nagyjából 90%-ban ugyanaz lesz az aktív tömeg, mint ott.udv. RMCF
és igen, megérkezett a forumra. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
na én is megjöttem, valahogy csak idetaláltam, de kíváncsi leszek mi az oka ennek az egésznek.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo