Mondanám, hogy meglepődtem, de..h3x0r írta: A Bayern elleni 7-0-nal az odavagot nem otthon nezte, szoval ez varta amikor hazaert
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Jól mondta veb a túloldalon.Ezt a "nagy3-ast" meg a "2006-2011" elkezdte RMCF a többi meg megy utána.mathers írta:Barca kb mindig is ilyen volt. Annyi, hogy most volt egy rohadt jó hármasuk iniesta xavi és messi személyében. Viszont most már mennek kifelé és vissza áll minden a régibe. Oké, hogy ott van Neymar meg Suarez. De nem jelentenek annyit, mint anno ez a hármas.Ma pont azon gondolkodtam,hogy a barcának mostanában állitólag nem megy annyira(ezt mondjuk én teljességgel vitatom,szerintem semmi különös probléma nincsen velük)
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lakotarsam Barcas, szoval szivatjuk egymast rendesen amikor csak lehet. A Bayern elleni 7-0-nal az odavagot nem otthon nezte, szoval ez varta amikor hazaertpalesz77 írta:Engem meg basztatnak a Realos haverjaim, hogy ki hányadik is most és társai, pedig én nem szólogattam be nekik amikor mi voltunk jobbak..R.M.C.F írta:.... mindenesetre érdekes.
Mondjuk rovid ideig tartott az orom, mert masnap mi is kaptunk egy 4-est Lewatol, de legalabb lottunk egy golt. A vegen meg egyutt "unnepeltuk" meg a remek teljesitmenyt par korsó sör tarsasagaban. Ilyen a foci.
Oke, mostmar tuti szinvonalas lesz a beszelgetes ebben a topikban.Drake írta:Jól mondta veb a túloldalon.Ezt a "nagy3-ast" meg a "2006-2011" elkezdte RMCF a többi meg megy utána.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. december 6., szombat 21:10-kor.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Barca kb mindig is ilyen volt. Annyi, hogy most volt egy rohadt jó hármasuk iniesta xavi és messi személyében. Viszont most már mennek kifelé és vissza áll minden a régibe. Oké, hogy ott van Neymar meg Suarez. De nem jelentenek annyit, mint anno ez a hármas.Ma pont azon gondolkodtam,hogy a barcának mostanában állitólag nem megy annyira(ezt mondjuk én teljességgel vitatom,szerintem semmi különös probléma nincsen velük)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom,most nem érzik át odaát,hogy volt kontakt
Hogy is volt? Neymar olyan sebességel száguldozott ,hogy egy minimális érintéstől is kilehet billenteni akkor most Cé fénysebességen volt,nem is értem mi a probléma.
Decima# LaLiga nr1# CristanoBallonD'oor# UEFAMadrid#
Legalább lesz miről beszélgessenek napokig
Hogy is volt? Neymar olyan sebességel száguldozott ,hogy egy minimális érintéstől is kilehet billenteni akkor most Cé fénysebességen volt,nem is értem mi a probléma.
Decima# LaLiga nr1# CristanoBallonD'oor# UEFAMadrid#
Legalább lesz miről beszélgessenek napokig
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Engem meg basztatnak a Realos haverjaim, hogy ki hányadik is most és társai, pedig én nem szólogattam be nekik amikor mi voltunk jobbak..R.M.C.F írta:.... mindenesetre érdekes.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ma pont azon gondolkodtam,hogy a barcának mostanában állitólag nem megy annyira(ezt mondjuk én teljességgel vitatom,szerintem semmi különös probléma nincsen velük), szóval ez a széria ami van,vagy emberek a klubnál,igazolások stb...ez kritizálható,vagy éppen gúnyolható lenne.......van több barcás barátom,és egyikkel szemben sem fordult meg még egy pillanatra sem a fejemben,hogy beszóljak,gúnyoljam őket,vagy ne adj isten alázzam őket......ellenben ők,közel egy évtizedig ahogy tudtak úgy basztattak.....szinte minden találkozáskor.
.... mindenesetre érdekes.
.... mindenesetre érdekes.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Hogy felkaptaktucsoki írta:How to fix broken leg in one second
Amugy szep h a barcanal mar a nyari atigazolasokat is lassan lezsirozzak, kar h nem igazolhatnak....ebbol is oatszik h az egesz egy nagy kamu, csak betettek a nepet, majd szepen visszavonjak
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
99%, hogy távozni fog januárban, igazából már csak az a kérdés, hogy kölcsönben vagy véglegesen, illetve hogy ha utóbbi valósul meg, akkor fog-e visszavásárlási opciót tartalmazni a szerződés.Csabi írta:Marca ezt a douvkas gyereket alazza, big like, remem montoya elmegy es marad a ket szuperbrazil
Viszont most elkezdtek arról írogatni, hogy ha lehetséges, akkor elhoznánk Joao Pereirát, akiről a Valencia edzője konkrétan kijelentette, hogy csak harmadik számú jobbhátvéd nála. Újabb szép igazolás lenne. Alves, Douglas, Joao...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Marca ezt a douvkas gyereket alazza, big like, remem montoya elmegy es marad a ket szuperbrazil
real madridGT37 írta:Hát még jó... Mondjuk azt nem értem, hogy Isco lapjának miért nem ugyanez lett a sorsa.Toti írta:messi sárgalapját eltörölték.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát még jó... Mondjuk azt nem értem, hogy Isco lapjának miért nem ugyanez lett a sorsa.Toti írta:messi sárgalapját eltörölték.
messi sárgalapját eltörölték.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon remélem, hogy fogják!Realista24 írta:Persze a R betűt kicsivel írodCsabi írta:r természtesen csak KAPKODOTT és ezért írt 2 meccset, természetesen 1 meccses az eltiltás. de a celta elleni is játszhat majd, ha a real úgy dönt, hogy továbbviszi az ügyet.
Amúgy meg, vigyék tovább, kell a hétvégén. Bár nem fogják gondolom.
-
Barcelona line-up (official): TerStegen - Douglas Bartra Mathieu Adriano - Rakitic Samper Iniesta - Rafinha Munir Pedro
Erősebb a középpálya, mint a bajnokik felén volt idén.. Ezzel azért illene legalább olyan simán hozni a meccset, mint ahogy ti hoztátok őket. Douglasre kíváncsi leszek, remélem ma már nem lesz megszeppenve..
Erősebb a középpálya, mint a bajnokik felén volt idén.. Ezzel azért illene legalább olyan simán hozni a meccset, mint ahogy ti hoztátok őket. Douglasre kíváncsi leszek, remélem ma már nem lesz megszeppenve..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te GT, most elolvastam rendesen a hírtGT37 írta:Na, Messit ugyebár Busquets góljának ünneplése közben egy szurkoló fejbedobta egy műanyag palackkal, ezután pedig még Messi kapott sárga lapot időhúzásért. Majd fellebbeztünk a döntés miatt, és időközben a Valencia is jelezte, hogy örökös kitiltás vár a tettesre, ha sikerül azonosítaniuk. Ma pedig hivatalossá vált, hogy a spanyol szövetség nem törli el a sárga lapot. Big joke...
A Huesca ellen (ugye ez még csak az első mérkőzés lesz) amúgy elég tartalékos kerettel készülünk, többek között Messi, Neymar és Suárez is pihenőt kapott, és bekerült a keretbe néhány fiatal is, köztük Samper barátommal. Ja, és Alves sem fog játszani, úgyhogy vagy Douglast, vagy Montoyát nézhetjük majd a jobboson. Utóbbi számára elég nagy csapás lenne, ha még egy ilyen találkozón is kiszorulna a kezdőcsapatból.
Ez csak a szövetség döntése, a fellebbezésről csütörtökön döntenek, ha ott sem törlik, akkor még pénteken is születhet kedvező ítélet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tegnap Digin pont ezt ecsetelte a kommentátor, hogy ahhoz képest, hogy Európában jelenleg a spanyol foci a legjobb, a játékvezetés és a szövetség katasztrofális dolgokra képes.. Ezzel tökéletesen bizonyították is ezt most.adamzz írta:Ez a két sárga(Isco,Messi) hogy a büdös picsába nem lett eltörölve?
Elképesztően fogalmatlan,komolytalan az egész spanyol szövetség A-tól Z-ig. Mindegyik. Vicc. A tegnapi meccs alatt is boncolgatta ezt a témát Haraszti, és valóban igaza volt. Példát lehetne venni az Angolokról.
Szerintem Douglas fog játszani, Montoya menni akar télen, LE megmondta, hogy Douglas előrébb van a sorban nála, nem látom értelmét, hogy pont most játszassa akkor Martint. Én igen bírom a srácot, de ezeknek tükrében én is a brazilt játszatnám, szokja csak a csapatot meg a légkört, kell neki a perc, ha egy egész jó kiegészítőt akarunk faragni belőle idővel..GT37 írta: úgyhogy vagy Douglast, vagy Montoyát nézhetjük majd a jobboson. Utóbbi számára elég nagy csapás lenne, ha még egy ilyen találkozón is kiszorulna a kezdőcsapatból.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Ez a két sárga(Isco,Messi) hogy a büdös picsába nem lett eltörölve?
Elképesztően fogalmatlan,komolytalan az egész spanyol szövetség A-tól Z-ig. Mindegyik. Vicc. A tegnapi meccs alatt is boncolgatta ezt a témát Haraszti, és valóban igaza volt. Példát lehetne venni az Angolokról.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze a R betűt kicsivel írodCsabi írta:r természtesen csak KAPKODOTT és ezért írt 2 meccset, természetesen 1 meccses az eltiltás. de a celta elleni is játszhat majd, ha a real úgy dönt, hogy továbbviszi az ügyet.
Amúgy meg, vigyék tovább, kell a hétvégén. Bár nem fogják gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema