Nem tudom miért beszélünk el egymás mellet. Azt írtam, hogy emlékeim szerint Modric úgy kezdte mint Kovacic, ami igaz is.CS0ki írta:Tehát?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt a viccet nem érten
Más!
Lehet tudni valamit azzal kapcsolatban, hogy Isco játszik-e szombaton?
Más!
Lehet tudni valamit azzal kapcsolatban, hogy Isco játszik-e szombaton?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mégse látom ezt a szamárpad topickban..Victor írta:jogos, elfelejtettem a szuperkupátNem akarok kotozkodni de James nem talalt be minden versenysorozatban. Mert az europai szuperkupa meccsen is jatszott de ott ugye nem szerzett golt.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
jogos, elfelejtettem a szuperkupátNem akarok kotozkodni de James nem talalt be minden versenysorozatban. Mert az europai szuperkupa meccsen is jatszott de ott ugye nem szerzett golt.
Nem akarok kotozkodni de James nem talalt be minden versenysorozatban. Mert az europai szuperkupa meccsen is jatszott de ott ugye nem szerzett golt.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Főleg, hogy ki tudja mi lesz ebből a sérülésből.
Reméljük a legjobbakat.
Reméljük a legjobbakat.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Tehát? Nem igazán értem hogy ebből mi következik. Nálunk se utolsó embert játszik Modric, mert nincs is ilyen értelemben vett utolsó ember a madridban, de ha igen, az eddig Xabi volt, most meg inkább Kroos. Belső középpályás, hasonló szerepben, mint a Spursben. (sok meccsüket láttam régebben) Mourinho idején se értettem, hogy miért akarják annyira feltolva játszani, itt a fórumon is sokan akarták a csatárr(ok) mögé tenni, de ő nem ott a jó igazán, még ha fel is találja magát.A Spurs-be igazolásakor mélységi irányítót akartak belőle faragni, de ez nem jött össze, ezért "fél" sorral előrébb, középső középpályásként kapott szerepet, mögé pedig Palacios-t meg mikor kit raktak be. A lényeg, hogy nem ő volt az utolsó ember, szabad kezet kapott, inkább a játék szervezése volt a feladata. Ez nagyjából 24-25 éves korában történt. Szóval kénytelen vagyok párhuzamot vonni közte, és Kovacic között, aki 20 évesen a csatárok mögött játszik. Valószínűleg a fiatal Modric-ra sem a "stabil belső középpályás" tulajdonságok voltak jellemzőek, tekintve, hogy amíg nem került Angliába, addig a csatárok mögött/szélsőként játszott.
És azért írtam azt, hogy Modric évekig gyakorolta ezt a szerepet a Spursben, 4-5 évig is. Ha Kovacic évekig nyomja ilyen szerepeben egy komoly csapatban, és már rutinból megy neki, akkor jó lehet, de jelenleg máshogy játszik, és ahogy olvastam Mancini abszolút támadó középpályásként számol vele hosszú távon, 4-2-3-1-ben a csatár mögötti középső játékosként.
Azt azért nehezen hiszem...Modric 30 lesz a következő szezon elején. Xabi posztja és stílusa még Modrichoz képest is kevesebb dinamikát követel, és már őt is sokan túl lassúnak és kevésnek találták. Nehéz megmondani egy játékosról, hogy mikor kezd el hanyatlani a teljesítménye a kor következtében, de valószínűbb, hogy Modricnak is inkáb csak 1-2 éve van a legmagasabb szinten már csak. Ha a mostanin kívül még két szezont tudna hozni, akkor én már bőven elégedett vagyok.Modric-nak még van alaphangon 4 éve, de lehet akár 6-7 is,
A Spurs-be igazolásakor mélységi irányítót akartak belőle faragni, de ez nem jött össze, ezért "fél" sorral előrébb, középső középpályásként kapott szerepet, mögé pedig Palacios-t meg mikor kit raktak be. A lényeg, hogy nem ő volt az utolsó ember, szabad kezet kapott, inkább a játék szervezése volt a feladata. Ez nagyjából 24-25 éves korában történt. Szóval kénytelen vagyok párhuzamot vonni közte, és Kovacic között, aki 20 évesen a csatárok mögött játszik. Valószínűleg a fiatal Modric-ra sem a "stabil belső középpályás" tulajdonságok voltak jellemzőek, tekintve, hogy amíg nem került Angliába, addig a csatárok mögött/szélsőként játszott.CS0ki írta:Tehát a Spursben sem játszott feltoltan, a csatár mögött kvázi támadó középpályást. Max még a Zagrab esetén. De az meg megszokott dolog, hogy a kisebb csapatokban az ügyes játékosokat feljebb tolják, ahol nagyobb hatással vannak a játékra.
Amennyit láttam Kovacicból, az nem egy stabil belső középpályás tulajdonságai voltak. Itt a legfontosabb a passzjáték, azonnal, aztán mozogni az üres területre, mindig megjátszhatónak lenni, intelligensen mozogni. Kovacic inkább a labdával volt jó, megindult, cselezett.
Persze fiatal, tehetséges játékos, sokat változhat a játéka.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Modric-nak még van alaphangon 4 éve, de lehet akár 6-7 is, Kroos-nak meg vagy ezer. Teljesen felesleges még a pótlásukon gondolkozni, a herceg helyére kell valaki a padra. Egyébként a kezdőbe idővel a jelenlegi felhozatalból csak Verratti-t nézném meg Modric helyén, neki megvan a kellő játékintelligenciája. Gündogan túlzásba vitte a kebabevést, Pogba (már bocs) meg buta egy két középpályásos rendszerhez, ami könnyen kialakulhat a jövőben, Isco-James széllel. De mire ez aktuális lesz, felbukik ezernyi új arc, talán épp a brazil srác lesz a befutó.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Tehát a Spursben sem játszott feltoltan, a csatár mögött kvázi támadó középpályást. Max még a Zagrab esetén. De az meg megszokott dolog, hogy a kisebb csapatokban az ügyes játékosokat feljebb tolják, ahol nagyobb hatással vannak a játékra.Később visszakerült a mélységbe.
Amennyit láttam Kovacicból, az nem egy stabil belső középpályás tulajdonságai voltak. Itt a legfontosabb a passzjáték, azonnal, aztán mozogni az üres területre, mindig megjátszhatónak lenni, intelligensen mozogni. Kovacic inkább a labdával volt jó, megindult, cselezett.
Persze fiatal, tehetséges játékos, sokat változhat a játéka.
Később visszakerült a mélységbe."Spurs used him as a deep-lying playmaker in central midfield, usually alongside Jermaine Jenas, to utilise his passing range, vision, and creativity to optimum effect. Then-manager Juande Ramos, however, deployed him in an extremely deep defensive midfield role, which his slight frame was not physically suited to. Before joining Tottenham, his greatest success had come in a more advanced, attacking left-sided role; playing him out of position limited his influence."
"With the appointment of manager Harry Redknapp, Modrić was given a more familiar advanced attacking role as a central or left-sided midfielder [....]"
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Szerettem a játékát de nem hiszem, hogy jobban meg tudna újulni, mint anno Sahin tette a sérülése után. Erre utaltam ezzel. Akkor már Morgan Schneiderlin nézegetem mint Ali pasát a pocakjával (bár tény, egyre jobban száll be csereként Gündogan).Vagy nem. Tavaszra simán visszatérhet a korábbi formájához.
Ha igen, akkor az nagyon régen volt. 4-5 évig nyomta Spursben, fokozatosan fejlődve.Úgy rémlik Modric is így kezdte (?)
Vagy nem. Tavaszra simán visszatérhet a korábbi formájához.Volt a sérülése előtt. Megtört. Roncs. Soha nem hoznék ilyen játékost ide, ilyen orvosi stábhoz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Láttad is azóta? És ami fontosabb..most kell őt megítélni? Mert szerintem tavasszal kell majd.gerzsoooo írta: Volt a sérülése előtt. Megtört. Roncs. Soha nem hoznék ilyen játékost ide, ilyen orvosi stábhoz.
Nem illik.
Úgy rémlik Modric is így kezdte (?)CS0ki írta:-támadó középpályást játszik, visszavontan teljesen mást kell nyújtani, amit láttam, az alapján legalábbis jelenleg kevés lenne.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem kell pánikolni Modric pótlása miatt a herceg kisöccse még csak 20 éves ...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Volt a sérülése előtt. Megtört. Roncs. Soha nem hoznék ilyen játékost ide, ilyen orvosi stábhoz.Gündogán háromszor jobb Sahinnál.
A legfontosabb Tielemans megszerzése lenne szerintem. Következő nagy, korszakos kp. Nem véletlen már u21-es belga válogatott 17 évesen ( Malanda & Tielemans duo a belga u21 közép am...)
Gündogán háromszor jobb Sahinnál.Gündogan - Sahin 2, felejtős
Kovacic - én is nagyon sokat látok benne, kb. az új Modric
Kovacic meg nem rossz játékos, de gyakorlatilag támadó középpályást játszik, visszavontan teljesen mást kell nyújtani, amit láttam, az alapján legalábbis jelenleg kevés lenne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kovacic mostanában belefásult az tény. Ez lehet a mentalitás problémája is, viszont szerintem az is, hogy kegyetlenül nem illik bele ebbe az erőltetett olasz 3-5-2-be. Kvalitások alapján még simán benne van a Modric faktor, hiszen Luka is 23 volt mikor csatlakozott a Spurshöz, Kovacic meg még csak májusban lesz 21. Egy Valenciában elnézegetném jövő szezontól, ha ott se megy 1-2 szezon után akkor beállhat ő is az MVilák, Bojanok, Fofanák, Belhandák sorába. Vagy ki tudja.