Sorozatok, TV műsorok
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Van az a szint, ahol már én is elismerem, hogy nem jó.Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan? Ne hagyd, hogy elnyomjanak.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
South Park s18e09
A Trollkirályok visszatértek. Eszméletlen, mekkora flame volt ez a rész. Már-már bravúr, hogy 22 perc alatt ennyi emberbe bele tudtak kötni. Ráadásul a szezonzáróra még tartogathatnak egy-két jó poént.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lorde, Minaj, Goulding, meg a többi riszálós. 2pac, Jacko... De ami a legfontosabb: fáking pewdiepie
Amúgy tényleg jogos kérdés: mi abban a szórakoztató, hogy azt nézik más hogyan játszik? A RosszPCjátékok sorozatot én is követtem, de abban pont az volt a lényeg, hogy azokon csak röhögni lehet, szórakozni nem.
A Trollkirályok visszatértek. Eszméletlen, mekkora flame volt ez a rész. Már-már bravúr, hogy 22 perc alatt ennyi emberbe bele tudtak kötni. Ráadásul a szezonzáróra még tartogathatnak egy-két jó poént.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lorde, Minaj, Goulding, meg a többi riszálós. 2pac, Jacko... De ami a legfontosabb: fáking pewdiepie
Amúgy tényleg jogos kérdés: mi abban a szórakoztató, hogy azt nézik más hogyan játszik? A RosszPCjátékok sorozatot én is követtem, de abban pont az volt a lényeg, hogy azokon csak röhögni lehet, szórakozni nem.
Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan? Ne hagyd, hogy elnyomjanak.mathers írta:...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor a közepest megüti talán, de megvárom nmate véleményét :Đkkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, ha Sorozatos Aranylabdát kéne kiosztani, akkor nem az Arrow-ra vagy a Flash-re szavaznéknmate írta:Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
Este meglesem, meg a híres trailert is. Utolsó esélyt adok neki.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok. Azonban, ha mégis objektíven akarom megítélni, akkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész. Bár a kérdés az, hogy mennyire jön be valakinek az, hogy crossovert lát.Realista24 írta:Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nálam hetes. Szórakoztatott. Jobb volt, mint a tegnapi. De ettől függetlenül sz@r az egész úgy ahogy van, hogy ilyen bohóckodásokra meg értelmetlen heti ügyekre ment el a fél évad. Most a jövő heti résszel beindulni látszik, hogy végre a sztorival foglalkoznak. De ha visszatért a fél évadról remélem nem azt tervezik, hogy az utolsó 3 részbe majd lezárják a történetet, mert akkor köszöntem nem kérek a bohóckodásból. Az meg már tiszta kínos, ha valaki fingik egyet a csapatból akkor Oliver már arra is azt mondja, hogy az "én hibám". Az előző évad jó volt. Szórakoztatott. De ez a harmadik. Ennél még a barátok közt is jobb részeket szállít, amikor Zsófi vetkőzik. Ejjj de ideges vagyok, hogy így elcseszték.Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ha mar mathers is kaszalja, akkor ott tenyleg baj van Na de majd a jovo heti resz utni fog
- mathers
A mai Arrow vs Flash jobb volt egy fokkal. Belenéztem az Arrow jövő heti előzetesébe. Hát az ütni fog. Végre ráállnak a sztorira remélhetőleg. Viszont a jövő heti fél évadzáró. Tulajdonképpen a semmire elment fél évad. Elég az 1. részt megnézni a negyediket meg a jövő hetit és tudunk is mindent... Jár a gratula a készítőknek... RItkán mondok ilyet, de ha a fél évad záró után is vissza állnak a heti bohóckodásukra és nem halad semerre se a sztori akkor kasza.
- Remy
- Kapcsolat:
Flash vs Arrow part 2.
Lehet csesztetni a két sorozatot, mert adnak rá okot, DE a tegnapi, meg a mai rész, főleg a mai egyszerűen király volt! Nagyon jól összehozták a két sorozat eltérő hangulatát, ráadásul az ellenfél is badass volt a maiban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyebár Boomerang benne lesz az SS filmben is.
+ sokunk örömére Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kevés Laurel volt ebben a részben.
A kövi Flash pedig valószínűleg nagyon ütős lesz, hiszen utána 5 hét szünet. És bizony az előzetes eléggé adta.
Lehet csesztetni a két sorozatot, mert adnak rá okot, DE a tegnapi, meg a mai rész, főleg a mai egyszerűen király volt! Nagyon jól összehozták a két sorozat eltérő hangulatát, ráadásul az ellenfél is badass volt a maiban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyebár Boomerang benne lesz az SS filmben is.
+ sokunk örömére Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kevés Laurel volt ebben a részben.
A kövi Flash pedig valószínűleg nagyon ütős lesz, hiszen utána 5 hét szünet. És bizony az előzetes eléggé adta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd megmondom, ha megnéztemnmate írta:Nem tom mire gondolsz beszédes alatt, de amúgy ez volt. Egész tetszetős kis muzsika amúgy.
Bár Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!arra tippelek, hogy egy vagy két főszereplőtől elbúcsúzunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nem tom mire gondolsz beszédes alatt, de amúgy ez volt. Egész tetszetős kis muzsika amúgy.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól sejtem, hogy ez volt a zene a SoA végén?
https://www.youtube.com/watch?v=-2jrH-h ... e=youtu.be
Még nem csekkoltam a részt, viszont, ha ez, akkor beszédes.
https://www.youtube.com/watch?v=-2jrH-h ... e=youtu.be
Még nem csekkoltam a részt, viszont, ha ez, akkor beszédes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Hogy én miért nem néztem meg eddig a Fargot...kurvajó így az első rész után, jöhet a következő
- nmate
SoA extraüberkibaszottzseniális volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Unsernél én is néztem nagyot Juice már nem volt szimpatikus nekem. De egyébként szépen lassan torzították a karakterét 2 évadon át, mindenki tudta, hogy meg fog halni, csak ugye azt nem, hogy mikor. Végig nagyon jól látszott rajta, hogy ez őt is szépen felemészti. Nagyon kétségbeesett volt már a végén.
Jax meg. Bazmeg. Nem gondoltam volna, hogy fejbe küldi a muttert. Tippem az volt, hogy túléli Gemma, hát ezt bebuktam. Úgy látszik azért Sutterben van némi igazságérzet. Tig, Happy és Chibs trióból valaki valószínű elmurdel. Ha nem mind a három. Persze én is szurkolok nekik, egyértelműen a 3 legszimpatikusabb tag, akármit mond Vanillasky
Kurvára várom a finálét, az utóbbi két-három rész az eddigi legjobbak között van.
Boky írta:soa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény unser, 7 évadon át szopott az előrehaladott rákjával, de a végén jax teszi be neki a kaput
juicey meg már 2 évada halálra volt ítélve, de sajnáltam, bírtam nagyon. happy, tig és chibs azért élje túl.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Unsernél én is néztem nagyot Juice már nem volt szimpatikus nekem. De egyébként szépen lassan torzították a karakterét 2 évadon át, mindenki tudta, hogy meg fog halni, csak ugye azt nem, hogy mikor. Végig nagyon jól látszott rajta, hogy ez őt is szépen felemészti. Nagyon kétségbeesett volt már a végén.
Jax meg. Bazmeg. Nem gondoltam volna, hogy fejbe küldi a muttert. Tippem az volt, hogy túléli Gemma, hát ezt bebuktam. Úgy látszik azért Sutterben van némi igazságérzet. Tig, Happy és Chibs trióból valaki valószínű elmurdel. Ha nem mind a három. Persze én is szurkolok nekik, egyértelműen a 3 legszimpatikusabb tag, akármit mond Vanillasky
Kurvára várom a finálét, az utóbbi két-három rész az eddigi legjobbak között van.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kés/alattAnyaka írta:Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
Sírhant művek (ezt a kettőt mindig nyomom)
Deadwood, Carnivale -ezeket nézegetem én is.
Ahogy nézem, ezeket még nem írták.
Plusz a Jóbarátok
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem írtál nagy hülyeséget.Tudjuk, most már a plafon is jobb, mint a Flash vagy az Arrow.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
Nem az akcióval van a gond. Hanem, hogy tök érdektelen lett szerintem. Semmit nem ad hozzá egyik sorozathoz se. A párbeszédek is nullák. Ráadásul még a sztori is bugyuta és nevetséges. Csak bohóckodtak 40 percet, ahogy holnap is ez lesz. És most ezzel így megint húztak egy részt, mert semmit se haladt előre a sztori sehol. Nem mintha eddig haladt volna bármennyit is. Ugyanott vagyunk, ahol az elején, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sarát megölték. Meg még talán a negyedik rész adott valamit. A Flashnek meg sose volt sztorija csak hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wells a végén 2 percet ármánykodik. Pedig én aztán nagy védője vagyok a Flashnek meg Arrownak főleg az Arrownak, de ez nekem nem jön be. Persze, elismerem, hogy másnak tetszhet és tiszteletbe tartom a véleményét, de nekem személy szerint óriási csalódás a crossover is meg mindkét sorozat is. De reménykedek, hogy eddig csak a crossover miatt voltak heti esetek és most már belendülnek. Elvileg jövő héten már Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jön Ras is. Úgyhogy hajrá.Amúgy egész jó volt ez a közös epizód, de valószínűleg a holnapiban lesz több akció. Mindenesetre jó volt együtt látni a két hőst.