Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
Este meglesem, meg a híres trailert is. Utolsó esélyt adok neki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 13:03
Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 12:44
Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok. Azonban, ha mégis objektíven akarom megítélni, akkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész. Bár a kérdés az, hogy mennyire jön be valakinek az, hogy crossovert lát.Realista24 írta:Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 12:34
Nálam hetes. Szórakoztatott. Jobb volt, mint a tegnapi. De ettől függetlenül sz@r az egész úgy ahogy van, hogy ilyen bohóckodásokra meg értelmetlen heti ügyekre ment el a fél évad. Most a jövő heti résszel beindulni látszik, hogy végre a sztorival foglalkoznak. De ha visszatért a fél évadról remélem nem azt tervezik, hogy az utolsó 3 részbe majd lezárják a történetet, mert akkor köszöntem nem kérek a bohóckodásból. Az meg már tiszta kínos, ha valaki fingik egyet a csapatból akkor Oliver már arra is azt mondja, hogy az "én hibám". Az előző évad jó volt. Szórakoztatott. De ez a harmadik. Ennél még a barátok közt is jobb részeket szállít, amikor Zsófi vetkőzik. Ejjj de ideges vagyok, hogy így elcseszték.Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 4., csütörtök 12:11
Felcsigáztál, tízes skálán mennyi nálad? Kíváncsi vagyok.főleg a mai egyszerűen király volt!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 4., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 4., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 19:45
Majd megmondom, ha megnéztemnmate írta:Nem tom mire gondolsz beszédes alatt, de amúgy ez volt. Egész tetszetős kis muzsika amúgy.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 19:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 19:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 3., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 3., szerda 18:47
Boky írta:soa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény unser, 7 évadon át szopott az előrehaladott rákjával, de a végén jax teszi be neki a kaput
juicey meg már 2 évada halálra volt ítélve, de sajnáltam, bírtam nagyon. happy, tig és chibs azért élje túl.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 3., szerda 16:35
Kés/alattAnyaka írta:Valaki tud jövőre ajánlani befejezett sorozatot, vagy majdnem befejezettet? Jöhet több is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 16:21
Nem írtál nagy hülyeséget.Tudjuk, most már a plafon is jobb, mint a Flash vagy az Arrow.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 16:19
Nem az akcióval van a gond. Hanem, hogy tök érdektelen lett szerintem. Semmit nem ad hozzá egyik sorozathoz se. A párbeszédek is nullák. Ráadásul még a sztori is bugyuta és nevetséges. Csak bohóckodtak 40 percet, ahogy holnap is ez lesz. És most ezzel így megint húztak egy részt, mert semmit se haladt előre a sztori sehol. Nem mintha eddig haladt volna bármennyit is. Ugyanott vagyunk, ahol az elején, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sarát megölték. Meg még talán a negyedik rész adott valamit. A Flashnek meg sose volt sztorija csak hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Wells a végén 2 percet ármánykodik. Pedig én aztán nagy védője vagyok a Flashnek meg Arrownak főleg az Arrownak, de ez nekem nem jön be. Persze, elismerem, hogy másnak tetszhet és tiszteletbe tartom a véleményét, de nekem személy szerint óriási csalódás a crossover is meg mindkét sorozat is. De reménykedek, hogy eddig csak a crossover miatt voltak heti esetek és most már belendülnek. Elvileg jövő héten már Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jön Ras is. Úgyhogy hajrá.Amúgy egész jó volt ez a közös epizód, de valószínűleg a holnapiban lesz több akció. Mindenesetre jó volt együtt látni a két hőst.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 3., szerda 16:02
Tudjuk, most már a plafon is jobb, mint a Flash vagy az Arrow.mathers írta:Ez jobb mint az Arrow meg a Flash.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 3., szerda 14:05
Ez jobb mint az Arrow meg a Flash.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 3., szerda 14:03
ezt nyílt hadüzenetnek veszem
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 3., szerda 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 3., szerda 13:57
https://www.youtube.com/watch?v=TznriM0QEkMdanianevem írta:Úristen, miket ismersz?Realista24 írta:Szupernagyiról is így vélekedsz? :Đ
Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem