The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.sonic írta:Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. [.....]
Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar...
Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo. De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.
A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.
A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...