Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nekem az első is bejön. Mondjuk én oda vagyok az ilyenekért.
Én láttam az eddigi évadokat. Az első kicsit unalmas, a második meg valamivel jobb. Viszont tipikus olyan, hogyha nem érdekel a témája, akkor biztos, hogy nem fogod nézni. A harmadik évad meg ígéretesen fog indulni a második vége miatt.mathers írta:Davinci Démonjairól kinek mi a véleménye? Vagy ez is csak szerintem jó?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Davinci Démonjairól kinek mi a véleménye? Vagy ez is csak szerintem jó?
Na megnéztem és tényleg rohadt jó volt a Flash jelenet, amit elrejtettél. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy durván ez is csak egy idő húzó rész volt, de valamiért leköt, akkor is nézni fogom, ha barátok közt színvonal lesz... mi epic lenne, ha Bartha Zsolti kapna egy rossz fiú szerepet. 10/10nmate írta:Hmm.
Fokkal jobb volt valóban Arrow. Az előzetes is jól néz ki. Megtoldom a türelmi időt még egy epizóddal, ha már eddig elszenvedtem magamat
Amúgy volt a rész elején egy jelenet, tetszett. Nem azért, mert zseniális volt, hanem mert ott hasonlított kicsit Flash jelleme a képregény-/rajzfilmbeli karakterére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor balfaszkodott, hogy azt hitte Dig csaja vágja a "secret identity"-jét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.sonic írta:Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. [.....]
Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar...
Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo. De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.
A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.
A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...
Arrow vs Flash vagy Flash vs Arrow mittomén mi is volt ez
Meglestem mindkettőt, kijelenthetem, hogy nem bánom, hogy elkukáztam a Flasht a 3. rész után. pff de semmi, a karakter felhozatalról inkább nem is beszélek. (Sok Flash imádó és Arrow fikázó, gyertek de engem az Arrow sokkal jobban lekötött és le is fog) Csak azt tudom mondani amit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!John, Mirakuru katonák még egy dolog, de ez már meg ez hogy, tetős titkos találkozók, hangmódosítás.....egy gyenge Arrow 2.0 se
Meglestem mindkettőt, kijelenthetem, hogy nem bánom, hogy elkukáztam a Flasht a 3. rész után. pff de semmi, a karakter felhozatalról inkább nem is beszélek. (Sok Flash imádó és Arrow fikázó, gyertek de engem az Arrow sokkal jobban lekötött és le is fog) Csak azt tudom mondani amit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!John, Mirakuru katonák még egy dolog, de ez már meg ez hogy, tetős titkos találkozók, hangmódosítás.....egy gyenge Arrow 2.0 se
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. Scully karaktere annyira borzasztoan irritalo, hogy azt mar el sem lehet mondani... Az mar regen rossz ha azert drukkolok, hogy gyilkosunk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!folytsa meg a picsaba. O is a jelenleg nagyon meno noi karakter vonulatot kepviseli annak valami rettentoen eltulzott formajaban. Sikeres, karrierista, szingli, hiperintelligens de erzeketlen domina, aki megveti a ferfiakat, de legalabbis szeret uralkodni felettuk ha mas nem. WTF? Orrba szajba nyomatjak az ilyeneket. Na mindegy, ez lehet csak nalam veri ki a biztositekot. Maga a sztori semmi extra de a setting miatt (Belfast) kicsit azert erdekesebb mint az atlag. A cselekmeny halad, de igazan meg nem kezdtek el bonyolodni a dolgok.
Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar...
Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo. De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.
A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
SoA S01E09
eddig mondhatni életem egyik legjobbja nagyon darálom.
eddig mondhatni életem egyik legjobbja nagyon darálom.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- P. Krisz
Flash vs Arrow part 1
Ez ütött bakker ... és még most is fáj . Történetről nem írnék mert elhanyagolható volt , de az "akciójelenetek" , az igen , sírva röhögtem .
Nincs erőm már megnézni ma a második részt .
Ez ütött bakker ... és még most is fáj . Történetről nem írnék mert elhanyagolható volt , de az "akciójelenetek" , az igen , sírva röhögtem .
Nincs erőm már megnézni ma a második részt .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Flash:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem nagyon adta, amikor Dig találkozott Barryvel először meg Iris Oliverrel... Fasza rész volt amúgy. ui: Ollie meg a dug pajti csaja... HMMM.
Na így, hogy írtátok, hogy még az Arrow jobb is, elkezdem bombázni matherst, hátha sikerül kicsikarni a feliratot.
Na így, hogy írtátok, hogy még az Arrow jobb is, elkezdem bombázni matherst, hátha sikerül kicsikarni a feliratot.
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem arra értettem, hogy vicces, mert azért attól messze volt Az a jelenet nyomokban "Flashes" volt, hasonlót várnék, minimum.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Régen röhögtem ennyit a sorozaton. Jó poénokat toltak el benne. Igen, például azt, amit írtál.
elsőhöz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk az első részben is Dig volt vicces, amikor meglátta először Flasht.
elsőhöz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk az első részben is Dig volt vicces, amikor meglátta először Flasht.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hmm.
Fokkal jobb volt valóban Arrow. Az előzetes is jól néz ki. Megtoldom a türelmi időt még egy epizóddal, ha már eddig elszenvedtem magamat
Amúgy volt a rész elején egy jelenet, tetszett. Nem azért, mert zseniális volt, hanem mert ott hasonlított kicsit Flash jelleme a képregény-/rajzfilmbeli karakterére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor balfaszkodott, hogy azt hitte Dig csaja vágja a "secret identity"-jét.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
remek hír, köszönöm.Boky írta:ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ma volt új rész.raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
- mathers
Van az a szint, ahol már én is elismerem, hogy nem jó.Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan? Ne hagyd, hogy elnyomjanak.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
South Park s18e09
A Trollkirályok visszatértek. Eszméletlen, mekkora flame volt ez a rész. Már-már bravúr, hogy 22 perc alatt ennyi emberbe bele tudtak kötni. Ráadásul a szezonzáróra még tartogathatnak egy-két jó poént.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lorde, Minaj, Goulding, meg a többi riszálós. 2pac, Jacko... De ami a legfontosabb: fáking pewdiepie
Amúgy tényleg jogos kérdés: mi abban a szórakoztató, hogy azt nézik más hogyan játszik? A RosszPCjátékok sorozatot én is követtem, de abban pont az volt a lényeg, hogy azokon csak röhögni lehet, szórakozni nem.
A Trollkirályok visszatértek. Eszméletlen, mekkora flame volt ez a rész. Már-már bravúr, hogy 22 perc alatt ennyi emberbe bele tudtak kötni. Ráadásul a szezonzáróra még tartogathatnak egy-két jó poént.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lorde, Minaj, Goulding, meg a többi riszálós. 2pac, Jacko... De ami a legfontosabb: fáking pewdiepie
Amúgy tényleg jogos kérdés: mi abban a szórakoztató, hogy azt nézik más hogyan játszik? A RosszPCjátékok sorozatot én is követtem, de abban pont az volt a lényeg, hogy azokon csak röhögni lehet, szórakozni nem.
Te nem voltál nagy szuperhősös sorozat fan? Ne hagyd, hogy elnyomjanak.mathers írta:...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor a közepest megüti talán, de megvárom nmate véleményét :Đkkor azt mondanám, hogy ez a két rész, főleg a mai, minimum 2 szinttel jobb volt, mint az eddigi Arrow évad, és 1-el, mint a legtöbb Flash rész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, ha Sorozatos Aranylabdát kéne kiosztani, akkor nem az Arrow-ra vagy a Flash-re szavaznéknmate írta:Remy te vagy Tata Martino alteregójaRemy írta:Nem pontozok, mert a képregényes mivoltja miatt nálam alapból magas pontszámon van a két sorozat. Igen, elfogult vagyok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots