Letudod tiltani, ha minden igaz. HTCken az alkalmazás kezelőben. Kicsit kutakodj azon a részen.volt írta:Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni
Elektronika
Re: Elektronika
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt nekem is szokta csinálni/csinálja. Mindig kitörlöm a Play áruház frissítéseit és működik. Kár ,h később visszafrissíti magát.csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
mindig azt írja ki, hogy nincs hely az eszközön pedig van kb. 4gb helyem és még egy szaros 10 megás játékot se enged leszedni
Akkor passz... Belső memória tuti nincs tele szeméttel? Akkor szokott szívózni. Amúgy én az fb alkalmazás frissítéseit letiltottam a 'csába, mert qrva sokat foglalnak. Chrome-t is terveztem, de nem töröltem végül, mert a többi böngésző is sokat foglal meg szarabbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
összesen :ĐKerlon írta:belső memórián van a az 4 gb szabad hely vagy sd-n?csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
belsőn van 1,5 gb sdn a többi 2,5 gb szabad
belső memórián van a az 4 gb szabad hely vagy sd-n?csabi* írta:gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gyerekek nem tudja valaki, hogy androidos telómon miért nem tudok a pláy áruházban semmit letölteni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, go+ egészen pontosan a csomag neve.
5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net.
ez nekem elég is, így meg :
ezen felül kell havi 2 vagy 3 ezer forintot fizetni (készülékfüggő) magáért a telóért, 24 hónapig, cserébe 1 ft-os jelképes áron elhozható.
lebutítva, ami 2000 forintos, az 48000, ami 3000 forintos, az 72000 forintban jön ki összesen, csak ugye 2 éves futamidőre.
most az előfizetés az más tészta, eddig is előfizus voltam és majdnem 5000-et fizetek jelenleg is havonta.
egyébként eddig a samsung s4 minit, se e3 nfc-t és a lumiát 735-öt ajánlották itt, pü-ben vagy ismerősök közül, szóval szűkül a kör.
5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net.
ez nekem elég is, így meg :
pláne.amúgy nekem is ilyen van, csak mivel 26 év alatti vagyok, ezért az 500 mb net helyett 1 giga jár
ezen felül kell havi 2 vagy 3 ezer forintot fizetni (készülékfüggő) magáért a telóért, 24 hónapig, cserébe 1 ft-os jelképes áron elhozható.
lebutítva, ami 2000 forintos, az 48000, ami 3000 forintos, az 72000 forintban jön ki összesen, csak ugye 2 éves futamidőre.
most az előfizetés az más tészta, eddig is előfizus voltam és majdnem 5000-et fizetek jelenleg is havonta.
egyébként eddig a samsung s4 minit, se e3 nfc-t és a lumiát 735-öt ajánlották itt, pü-ben vagy ismerősök közül, szóval szűkül a kör.
- ___Samy___
ja, hogy ő részletre szeretné venni...ez eszembe sem jutottha részletre szeretnéd vásárolni
elnézést kívánok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
A csomag és a készülék havidíja az két különböző dolog.
Tehát van x összegért egy csomagod, amiben van a lebeszélhetőség, net, stb és ezenfelül van a készüléknek havidíja, ha részletre szeretnéd vásárolni.
Tehát shutter kb 7-8 ezret fog fizetni havonta a telóra, amit, ha megnézünk 180-190 ezer körül fog mozogni két évre.
Tehát van x összegért egy csomagod, amiben van a lebeszélhetőség, net, stb és ezenfelül van a készüléknek havidíja, ha részletre szeretnéd vásárolni.
Tehát shutter kb 7-8 ezret fog fizetni havonta a telóra, amit, ha megnézünk 180-190 ezer körül fog mozogni két évre.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ___Samy___
hogy lehet 2-3 ezer a havi díjuk, ha a csomagnak 5 ezer?vodafone go csomagban (5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net) vannak telefonok, melyek 1ft-ért elhozhatóak és 2 vagy 3 ezer forint a havi díjuk 24 hónapra.
de egyébként ez nem a go+ lenne? mert szerintem a sima go-ban csak 150 mb net van
amúgy nekem is ilyen van, csak mivel 26 év alatti vagyok, ezért az 500 mb net helyett 1 giga jár
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Legkevesebb gondod a lumia 735-tel lenne, teljesen jó készülék. Ha android, akkor S4 mini.'shutterisland írta:..
tick. tick. tick.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
telefonvásárlásban kérnék segítséget.
vodafonos a család 10 éve, szóval ott szeretnék előfizuval egy okostelót.
ez lesz az első, szóval igazán nem értek hozzájuk, magas igényem nincsen és most költeni sem szeretnék, viszont a mostani telóm 5 év után tönkrement, így kénytelen vagyok lépni most már én is előre egyet.
vodafone go csomagban (5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net) vannak telefonok, melyek 1ft-ért elhozhatóak és 2 vagy 3 ezer forint a havi díjuk 24 hónapra.
lg l70 nfc (2000x24)
samsung galaxy s3 mini (2000x24)
samsung galaxy ace 4 (2000x24)
nokia lumia 630 (2000x24)
alcatel pop c7 (2000x24)
sony xperia e1 (2000x24)
sony xperia e3 nfc (2000x24)
htc desire 610 nfc (3000x24)
huawei ascend g6 nfc (3000x24)
samsung galaxy s4 mini nfc (3000x24)
samsung galaxy xcover 2 (3000x24)
nokia lumia 735 nfc (3000x24)
sony xperia m2 aqua nfc (3000x24)
minden tapasztalatot, véleményt szívesen veszek, jöhet inkább pü-ben, ha úgy van.
vodafonos a család 10 éve, szóval ott szeretnék előfizuval egy okostelót.
ez lesz az első, szóval igazán nem értek hozzájuk, magas igényem nincsen és most költeni sem szeretnék, viszont a mostani telóm 5 év után tönkrement, így kénytelen vagyok lépni most már én is előre egyet.
vodafone go csomagban (5000 a havidíja, de korlátlan hálózaton belül a hívás és sms, hálózaton kívül 150 perc és sms van benne illetve 500 mega net) vannak telefonok, melyek 1ft-ért elhozhatóak és 2 vagy 3 ezer forint a havi díjuk 24 hónapra.
lg l70 nfc (2000x24)
samsung galaxy s3 mini (2000x24)
samsung galaxy ace 4 (2000x24)
nokia lumia 630 (2000x24)
alcatel pop c7 (2000x24)
sony xperia e1 (2000x24)
sony xperia e3 nfc (2000x24)
htc desire 610 nfc (3000x24)
huawei ascend g6 nfc (3000x24)
samsung galaxy s4 mini nfc (3000x24)
samsung galaxy xcover 2 (3000x24)
nokia lumia 735 nfc (3000x24)
sony xperia m2 aqua nfc (3000x24)
minden tapasztalatot, véleményt szívesen veszek, jöhet inkább pü-ben, ha úgy van.
Ha újat akarsz én egy Fujitsu LifeBook A544-et ajánlanék. Árához képest brutál jól lett összerakva, strapabíró, nem recseg, nem horpad, nem törik el a zsanérja 1 év múlva, stb. A legerősebb i3-as procival szerelték fel, korrekt hűtés, üzemidő, 2 év gyári oda-vissza futáros garancia. Plusz 30 ezerért nem igazán találni olyat ami ettől sokkalta jobb vétel lenne, ezt bátran ajánlom. Ha úgy alakul még egy SSD-vel is lehet bővíteni, mivel elég baráti áron adják a gépet.filatáska írta:Emberek laptopot szeretnék vásárolni kb 150 000 ft értékig. A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Nincs különösebb igényem. Ne legyen 1-2 év után elavult, lassú. Alap dolgokra kellene. Játszani, programozni nem akarok rajta. Egy ismerősöm 3 márkát írt: apple, lenovo, dell. Leginkább a lenovot ajánlja.
Tudnátok segíteni?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha találsz Macbookot 150.000-ért, akkor szólj nekem is, veszek még egyet a mostani melléfilatáska írta:Emberek laptopot szeretnék vásárolni kb 150 000 ft értékig. A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Nincs különösebb igényem. Ne legyen 1-2 év után elavult, lassú. Alap dolgokra kellene. Játszani, programozni nem akarok rajta. Egy ismerősöm 3 márkát írt: apple, lenovo, dell. Leginkább a lenovot ajánlja.
Tudnátok segíteni?
Amúgy viccet félretéve a Macbook a legjobb, de egyben a legdrágább is. A Delleknek hamar be szokott dögleni az akksija, azt szerintem ne vegyél, a Lenovo viszont teljesen jó, nagyon megbízható kis gépek, az egyik ismerősöm csak arra esküszik.
Hali, a következő problémám lenne:
ritán, de ezzel a kékhalállal dobál ki egy ideje a notebookom. Ha jól emlékszek azóta, amióta +4GB ramot kapott, pedig elvileg minden paramétere ült. (ddr3 1333mhz, cl9)
Meg lehet ezt oldani Ram-csere nélkül is valahogy? Vagy már az adott ram cseréje se segítene?
köszi előre is!!!
ps. bocsi a képminőségért, számológéppel készült
ritán, de ezzel a kékhalállal dobál ki egy ideje a notebookom. Ha jól emlékszek azóta, amióta +4GB ramot kapott, pedig elvileg minden paramétere ült. (ddr3 1333mhz, cl9)
Meg lehet ezt oldani Ram-csere nélkül is valahogy? Vagy már az adott ram cseréje se segítene?
köszi előre is!!!
ps. bocsi a képminőségért, számológéppel készült
Emberek laptopot szeretnék vásárolni kb 150 000 ft értékig. A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Nincs különösebb igényem. Ne legyen 1-2 év után elavult, lassú. Alap dolgokra kellene. Játszani, programozni nem akarok rajta. Egy ismerősöm 3 márkát írt: apple, lenovo, dell. Leginkább a lenovot ajánlja.
Tudnátok segíteni?
Tudnátok segíteni?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
milyen fejhallgatót vegyek a PS4-hez?
ez milyen?
ez milyen?
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Azért nem bóvli, nem erre céloztam, inkább arra, hogy a másik kettő minőségibb nála. Samsungéknál arra mennek rá, h minél eladhatóbb legyen a dolog, dizájnosabb, okosabb, meg minden ilyesmi. Tehát ha lenne egy videóanyagom amit mondjuk el szeretnék adni, azt valószínűleg Samsung tv-n mutogatnám. Szóval előbb veszek Sasmungot mint mondjuk egy Hyundait, de elsősorban a fentebb írt 2nél néznék körül ha otthonra vennék.P. Krisz írta: ???
A Samsunggal miért kellene villogni ? Úgy írod mintha a Samsung bóvli márka lenne .