Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadridfan

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 6., szombat 16:58

A pozitív kritikák most nem túloztak. Tegnap ugrottam neki a 4. Homeland évadnak, ma már be is fejeztem a 4X09-et, nálam az első évadot is veri. Zseniális, hogy a langyosabb 2. és az egyenesen gyenge 3. után ekkora szintugrás van, le a kalappal előttük. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lockhart karaktere nagyon adja idén, eddig idegesített pedig, félek tőle, hogy direkt megkedveltetik az írók, hogy aztán fűbe harapjon.

4X09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ez totál váratlan volt :ozil: :ozil: holy shit.

Év idézete: "What the fucking fuck?"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 8:37

mathers írta:A régi kort takarja. :D
Én a sorozatra gondoltam és nem a témájára. :mrgreen: Amúgy jó a régi kor meg a történet alapötlete, de szerintem nincs benne igazi átütőerő. Pedig ebből lehetett volna csinálni brutális sorozatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 6., szombat 6:11

tucsoki írta:The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...
Koszi. Akkor The Fall valoszinuleg kuka. Person of Interestrol nekem amugy nem CSI ugrott be meg veletlenul sem. Inkabb ilyen Mission Impossible (Szupercsoport) feelinget velek felfedezni nyomokban. Nemtudom miert, de nagyon retro feelingje van, kicsit ilyen b kategorias gagyi beutessel. Olyan mintha nem is 2010 utan keszult volna hanem kb a 80as 90es evekben. Ettol fuggetlenul eddig szorakoztat. Bansheebol annak idejen megneztem a pilotot de nem ragadott magaval, es mivel volt boven job opcio ezert annyiban is hagytam, talan majd most... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 6., szombat 0:24

A régi kort takarja. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 0:14

az ilyenek alatt szimplán a sorozatot érted, nem?.. :mrgreen: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 6., szombat 0:11

Nekem az első is bejön. :mrgreen: Mondjuk én oda vagyok az ilyenekért. :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 6., szombat 0:09

mathers írta:Davinci Démonjairól kinek mi a véleménye? Vagy ez is csak szerintem jó? :mrgreen:
Én láttam az eddigi évadokat. Az első kicsit unalmas, a második meg valamivel jobb. Viszont tipikus olyan, hogyha nem érdekel a témája, akkor biztos, hogy nem fogod nézni. A harmadik évad meg ígéretesen fog indulni a második vége miatt. :mrgreen:
K

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 5., péntek 23:44

Davinci Démonjairól kinek mi a véleménye? Vagy ez is csak szerintem jó? :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 5., péntek 22:22

nmate írta:Hmm.

Fokkal jobb volt valóban Arrow. Az előzetes is jól néz ki. Megtoldom a türelmi időt még egy epizóddal, ha már eddig elszenvedtem magamat :D
Amúgy volt a rész elején egy jelenet, tetszett. Nem azért, mert zseniális volt, hanem mert ott hasonlított kicsit Flash jelleme a képregény-/rajzfilmbeli karakterére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor balfaszkodott, hogy azt hitte Dig csaja vágja a "secret identity"-jét.
Na megnéztem és tényleg rohadt jó volt a Flash jelenet, amit elrejtettél. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy durván ez is csak egy idő húzó rész volt, de valamiért leköt, akkor is nézni fogom, ha barátok közt színvonal lesz... :D mi epic lenne, ha Bartha Zsolti kapna egy rossz fiú szerepet. :hmmm: :lol: :lol: :lol: 10/10 :mrgreen:
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 5., péntek 4:22

sonic írta:Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. [.....]

Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar... :)

Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo. :D De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.

A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
The Fall: Ha az első évad nem tudta veled megszerettetni magát (én speciel az első rész után instant löktem a másodikat), akkor valószínűleg ez nem a te sorozatod. Nem váltott hirtelen műfajt az S02, de remekül halad a végkifejlet felé.

PoI: Mindenkinek ajánlom aki szereti az átívelős, nyomozós, badass főhösös, akciós, humoros, sci-fi vonalas, több szálas cuccokat. A 7. részben jelenik meg az első szál, majd talán a 12-14. rész környékétől dobnak be egy újabbat (amit apránként adagolnak...), ami aztán a későbbiekben elég jelentős lesz. Az életben nem tippeltem volna az S01 végén se arra, hogy ilyen irányzatban megy, illetve fejlődik majd a sorozat. Attól senki ne féljen hogy ez egy CSI:Miami klón, köze sincs hozzá.

A Banshee szintén nagyon jó cucc, két rész alapján eldönthető, hogy tetszik-e vagy sem...

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. december 5., péntek 3:02

Arrow vs Flash vagy Flash vs Arrow mittomén mi is volt ez :D

Meglestem mindkettőt, kijelenthetem, hogy nem bánom, hogy elkukáztam a Flasht a 3. rész után. pff de semmi, a karakter felhozatalról inkább nem is beszélek. (Sok Flash imádó és Arrow fikázó, gyertek :D de engem az Arrow sokkal jobban lekötött és le is fog) Csak azt tudom mondani amit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!John, Mirakuru katonák még egy dolog, de ez már :ike: :ike: meg ez hogy, tetős titkos találkozók, hangmódosítás.....egy gyenge Arrow 2.0 se

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 5., péntek 2:08

Megneztem a The Fall elso evadot, de nem nagyon tudok azonosulni vele. Scully karaktere annyira borzasztoan irritalo, hogy azt mar el sem lehet mondani... :mrgreen: Az mar regen rossz ha azert drukkolok, hogy gyilkosunk Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!folytsa meg a picsaba. O is a jelenleg nagyon meno noi karakter vonulatot kepviseli annak valami rettentoen eltulzott formajaban. Sikeres, karrierista, szingli, hiperintelligens de erzeketlen domina, aki megveti a ferfiakat, de legalabbis szeret uralkodni felettuk ha mas nem. WTF? Orrba szajba nyomatjak az ilyeneket. Na mindegy, ez lehet csak nalam veri ki a biztositekot. Maga a sztori semmi extra de a setting miatt (Belfast) kicsit azert erdekesebb mint az atlag. A cselekmeny halad, de igazan meg nem kezdtek el bonyolodni a dolgok.

Kerdeznem azokat akik mar lattak a masodik evadot, hogy felporog-e, van-e valami valtozas, javulas. Vagyis erdemes-e elkezdenem, mert egyebkent nem kaparom a falat nagyon hogy mikor nezhetem mar... :)

Kozben elkezdtem a Person of Interestet is, de az elso resznek olyan retro-gagyi feelingje volt hogy nem tudom eldonteni hogy szar vagy pont emiatt jo. :D De folytatom. Kicsit azert ilyeszto a 23 reszes evad.

A ketto ujdonsag mellett nekifutok meg egyszeer a bansheenek is az elejetol, mert sokan dicsertetek itt, es hat most eleg inseges idok jarnak, nem nagyon talalok ertelmes sorozatot, sok igeretes nalam becsodolt, ami meg jo az nem fut eppen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. december 4., csütörtök 21:06

SoA S01E09

eddig mondhatni életem egyik legjobbja nagyon darálom. :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 4., csütörtök 20:42

Flash vs Arrow part 1
Ez ütött bakker ... és még most is fáj . Történetről nem írnék mert elhanyagolható volt , de az "akciójelenetek" , az igen , sírva röhögtem . :lol: :lol:
Nincs erőm már megnézni ma a második részt . :|
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 4., csütörtök 19:59

Flash:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem nagyon adta, amikor Dig találkozott Barryvel először :lol: :lol: :lol: meg Iris Oliverrel... Fasza rész volt amúgy. ui: Ollie meg a dug pajti csaja... HMMM.

Na így, hogy írtátok, hogy még az Arrow jobb is, elkezdem bombázni matherst, hátha sikerül kicsikarni a feliratot. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 18:10

Nem arra értettem, hogy vicces, mert azért attól messze volt :lol: Az a jelenet nyomokban "Flashes" volt, hasonlót várnék, minimum.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 4., csütörtök 18:01

Régen röhögtem ennyit a sorozaton. Jó poénokat toltak el benne. Igen, például azt, amit írtál.

elsőhöz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk az első részben is Dig volt vicces, amikor meglátta először Flasht. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 4., csütörtök 17:58

Hmm.

Fokkal jobb volt valóban Arrow. Az előzetes is jól néz ki. Megtoldom a türelmi időt még egy epizóddal, ha már eddig elszenvedtem magamat :D
Amúgy volt a rész elején egy jelenet, tetszett. Nem azért, mert zseniális volt, hanem mert ott hasonlított kicsit Flash jelleme a képregény-/rajzfilmbeli karakterére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor balfaszkodott, hogy azt hitte Dig csaja vágja a "secret identity"-jét.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. december 4., csütörtök 17:48

Boky írta:
raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
ma volt új rész.
remek hír, köszönöm. :)

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 4., csütörtök 17:41

raul0791 írta:AHS nem volt múlhéten, nem is lesz már idén, vagy csak a múlthéten nem volt?
ma volt új rész.

Vissza: