Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 22:57

Remy írta:Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat.
Ezzel azért várjunk még. Egy rém gyenge Pápát és Kecskemétet sikerült megvernünk. A játékunk ettől függetlenül 30 perceket leszámítva még mindig gyalázat.
Valószínűleg jön a két brazil gyerek télen. Nem tudom mennyire leszünk kisegítve velük.
VKP-ra még mindig kellene valaki, mert Gyömbér gyenge, Pápa ellen már nem is kezdett. Elek állítólag szóba jött.

Remélem jön egy igazi Fradi tavasz, és a második hely meglesz, hogy aztán megint kiessünk a második körbe :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 7., vasárnap 22:54

Remy írta:Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.

Ez a Georges Griffiths amúgy ki? 23 éves, és elég jól termel.

Amúgy azon gondolkodtam, hogy milyen király lenne már, ha egy Asamoah Gyan-t meg lehetne szerezni. Mondjuk Fradi vagy Vidi. Beteg ez az ember. 99 meccsen 107 gólja van a klubjában. :mrgreen:
ember, fizesd meg. :lol:

Griffiths meg a legnagyobb király. B-) Olyan szép lenne, ha mint a régi időnkben rendre lenne Pápán egy-egy jó csatár meg középpályás, de konkrétan nb2-es keretünk van. Pedig Maric, Lovrencsics, Griffiths Quintero, Gyömbér... Nem szar játékosok voltak nálunk. Sőt még tavaly ősszel is volt pár ügyes szláv... Ma meg. :fpalm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 7., vasárnap 22:41

Griffiths már a tavalyi szezonban is elég jól termelt a rém gyenge Pápában.Én kicsit ügyetlennek tartom de egy kicsivel jobb magyar csapatban tökéletes és még fejlődhet is bőven aztán később kikerülhet külföldre.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 7., vasárnap 22:37

Na, azért úgy látszik a Fradi elkapta a fonalat. Most nyomatni kell, és a 2. helyet meg lehet szerezni év végére. Vidi már bajnok, 8 pont előny, ráadásul erősek is. Tavasszal már készülhetnek is a selejtezőkre, mert azokat sikerrel kéne venni.

Ez a Georges Griffiths amúgy ki? 23 éves, és elég jól termel.

Amúgy azon gondolkodtam, hogy milyen király lenne már, ha egy Asamoah Gyan-t meg lehetne szerezni. Mondjuk Fradi vagy Vidi. Beteg ez az ember. 99 meccsen 107 gólja van a klubjában. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 6., szombat 16:54

Ferencváros írta:Viszont jövőre tényleg bajnokesélyes csapat lehet belőlük, főleg ha hoznak egy-két spílert
Ez kb minden jobb csapat jelmondata, minden évben. :lol:
Egyébként igen, ebből a projektből szerintem is lehet valami, Győrben elvileg minden adott.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 6., szombat 16:40

Hülyeség azt mondani, hogy már látszik Miriuta keze a Győrön, de mégis... :D
Az első félidőben teljesen lefocizták a Honvédot, uralták a meccset, korszerű focit játszottak. Széleken jól építkeztek. Rudolf jól játszott, bár kihagyott egy tizenegyest.
Második félidőben elfáradtak, igaza volt Lacinak, hogy nem bírnak 90 percet. Viszont jövőre tényleg bajnokesélyes csapat lehet belőlük, főleg ha hoznak egy-két spílert Miriuta kapcsolataiból.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 6., szombat 15:51

alapvető hiányossággal rendelkező játékosokkal nehéz konzisztens eredményeket elérni, olyan nevetséges hibák vannak minden meccsen, hogy az edző maximum verheti a fejét a kispadba.
Ez igaz
de ez nem menti fel az edzőket és a játékosokat az alól, hogy rossz az erőnlét

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 6., szombat 15:19

wxyz írta:Komoly munkát végezhetett Horváth :lol:
Tavasszal meg zsinórban hozta a győzelmeket.
Nem védem, de ő szerintem ebben a mezőnyben aránylag tehetséges, ambiciózus edzőnek számít, alapvető hiányossággal rendelkező játékosokkal nehéz konzisztens eredményeket elérni, olyan nevetséges hibák vannak minden meccsen, hogy az edző maximum verheti a fejét a kispadba.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 6., szombat 14:58

Múltkor 20 perc után lecserélte a csatárát, mivel nem futott eleget, azt nyilatkozta, hogy ez bármelyik játékossal megtörténhet, a következő meccsen a 90. percig is hajtani fog, fognak. :D :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 6., szombat 12:52

Nem szoktam nb1es edzők nyilatkozataival foglalkozni, de azért az árulkodó, hogy Miriuta szerint a győri játékosok erőnlétileg kevesek 90 percre
Komoly munkát végezhetett Horváth :lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 18:39

BBarni írta:Nagyon sok mindenki szóba került, Bento,Rutten,Spalletti,Ranieri stb(de ők csak felvetődtek, nem biztos, hogy velük egyáltalán tárgyaltak volna) Nagy nevet akarnak csak pénz meg annyi nincs! :lol: Egervári után Rutten volt az egyik fő jelölt, de túl sokat kért!(Ranieri meg most bukott meg a görögöknél :lol: )
Ericsson azt hiszem most a Kínában tevékenykedik szóval ne reménykedj benne! :mrgreen: Az is felvetődött egy ideig, hogy egy fiatalabb, de a játékos múltja miatt viszonylag nagyobb nevű embert neveznek ki, de ezt hamar elvetették!Pedig itt is voltak jó nevek! :mrgreen:
Szerintem megint az lesz mint Egervári után, hogy minden nagyobb nevű külföldi edzőnél bepróbálkoztak aztán amikor koppantak előhúzták Pinyőt!(most ez László Csaba vagy Nyíl lehetne)
Ericsson tavaly nagyon pletykálták, azért írtam. Csak tudnám mit akartak vele :lol:

Sok mindent elárul amúgy, hogy ennyi név fel merül
Össze-vissza kapkodás, elképzelés nélkül

BBCKPH

HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2014. december 1., hétfő 16:12

wxyz írta:2 jelölt van Dárdai helyére
Egyik gondolom ten Cate
Másik vajon ki? Csak nem Ericsson? :lol:
ten Cate múltkor azt nyilatkozta, hogy visszavonult az edzőségtől.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. december 1., hétfő 15:36

Nagyon sok mindenki szóba került, Bento,Rutten,Spalletti,Ranieri stb(de ők csak felvetődtek, nem biztos, hogy velük egyáltalán tárgyaltak volna) Nagy nevet akarnak csak pénz meg annyi nincs! :lol: Egervári után Rutten volt az egyik fő jelölt, de túl sokat kért!(Ranieri meg most bukott meg a görögöknél :lol: )
Ericsson azt hiszem most a Kínában tevékenykedik szóval ne reménykedj benne! :mrgreen: Az is felvetődött egy ideig, hogy egy fiatalabb, de a játékos múltja miatt viszonylag nagyobb nevű embert neveznek ki, de ezt hamar elvetették!Pedig itt is voltak jó nevek! :mrgreen:
Szerintem megint az lesz mint Egervári után, hogy minden nagyobb nevű külföldi edzőnél bepróbálkoztak aztán amikor koppantak előhúzták Pinyőt!(most ez László Csaba vagy Nyíl lehetne)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 14:54

2 jelölt van Dárdai helyére
Egyik gondolom ten Cate
Másik vajon ki? Csak nem Ericsson? :lol:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 30., vasárnap 19:41

Az NB1ből van olyan játékos, akire van esélyünk, hogy megszerezzük, vagy szóba jött egyáltalán? Azért remélem nem csak külföldiekkel akarjuk feltölteni a keretet télen, illetve nyáron.
Sok idő van még a nyárig, de úgy tudom, hogy itthonról csak lejárt szerződésű magyarokban gondolkodunk!Doll annyira nem bízik a magyar játékosokban, nem is csoda, aki meg tényleg erősítés lenne az meg horror ár!

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 30., vasárnap 18:43

BBarni írta:Nem pontosan, Moniz nem akarta leigazolni!Orosz Pali akarta Vass Ádit és Futács Márkót Moniz viszont megnézte Ádit többször is az edzésen, de mást akart hozni pedig már kész volt Ádinak a szerződése is már csak alá kellett volna írni!Az elég csúnya sztori volt...És azt hiszem így lett Futács és Vass helyett Tuyp és talán Gerson!
Anyagiakban azért jóval többet tudunk adni mint az MTK szerencsére!Én nem tartom Eleket rosszabb játékosnak mint Vass Ádit!Nekem Elek stílusa jobban tetszik, de Ádival sem járnak rosszul!(Gyömbihez képest pláne)
Gersonnal és Tuyppal is nagyon jól jártunk :D Bár én utóbbinak még adtam volna esélyt, látszott, hogy valamit konyít a focihoz, de gondolom ott a háttérben voltak problémák. Mondjuk Futácsot sem tartom jó futballistának. Pedig szépen indult a karrierje, az ő magasságával és testi erejével egy angol kisebb csapatba simán elférne.

Az NB1ből van olyan játékos, akire van esélyünk, hogy megszerezzük, vagy szóba jött egyáltalán? Azért remélem nem csak külföldiekkel akarjuk feltölteni a keretet télen, illetve nyáron.

Győrben pedig 500 néző Miriuta Laci első meccsén. :/ Bírom Lacit, egyszer szívesen elnézném a Fradi padján is. Nyilván nem rossz edző, ha a Kolozsvárral második helyen állt.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 30., vasárnap 18:39

Nem pontosan, Moniz nem akarta leigazolni!Orosz Pali akarta Vass Ádit és Futács Márkót Moniz viszont megnézte Ádit többször is az edzésen, de mást akart hozni pedig már kész volt Ádinak a szerződése is már csak alá kellett volna írni!Az elég csúnya sztori volt...És azt hiszem így lett Futács és Vass helyett Tuyp és talán Gerson!
Anyagiakban azért jóval többet tudunk adni mint az MTK szerencsére!Én nem tartom Eleket rosszabb játékosnak mint Vass Ádit!Nekem Elek stílusa jobban tetszik, de Ádival sem járnak rosszul!(Gyömbihez képest pláne)

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. november 30., vasárnap 18:33

numberone1 írta: Egyebkent Vass miert nem minket valasztott? Anyagiak? :hmmm:
Moniz-Kubatov-Orosz. Ha jól tudom, ők nem akarták.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 30., vasárnap 18:30

Ferencváros írta: Hosszú idő után lenne egy magyar szinten normális VKP-nk.

Radónak pedig szerintem egy életre elcseszték a karrierjét.

BBarni, MTK-ból nem volt tapogatózás a nyáron, vagy most télen majd? Onnan van pár játékos, akit nagyon szívesen elnéznék. Bár gondolom elég drágák. Pölő, Vass Á., Vass P., Kanta, Bese.
Úgy tudom nem került szóba egyik sem, viszont szerintem Vass Ádinál lehet, hogy nyáron bepróbálkozunk mivel ha jól tudom lejár a szerződése!
a Polo-Vass kettos nem lenne rossz...sot a valogatottban is eltudnam kepzelni Tozser mellett ezt a kettot.
meg mondom oszinten nem vagyok egy Elek fan, szoval remel nem lesz abbol semmi.Persze attol meg NB1 szinten jo jatekos. Egyebkent Vass miert nem minket valasztott? Anyagiak? :hmmm:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 30., vasárnap 18:27

BBarni, MTK-ból nem volt tapogatózás a nyáron, vagy most télen majd? Onnan van pár játékos, akit nagyon szívesen elnéznék. Bár gondolom elég drágák. Pölő, Vass Á., Vass P., Kanta, Bese.
Úgy tudom nem került szóba egyik sem, viszont szerintem Vass Ádinál lehet, hogy nyáron bepróbálkozunk mivel ha jól tudom lejár a szerződése!

Vissza: