LÁttam mind3 meccset,azért volt több labdakezélsi hibája mert a Valencia gyakrabban zavart,kevesebb területet hagyott neki,Cé sem tud nagyon mit kezdeni mostanában az Atletico-val,olyankor nem visszaesik hanem az Atletico cseszett erős.danianevem írta:Ha láttad mindhárom meccset, akkor érted, hogy mire utaltam. A Valencia ellen egy félidő alatt több labdakezelési hibája volt, mint az azt megelőző 180 percben összesen, valamint a mentalitásban is visszaesett, de a tavaszinál szerintem még mindig jobb volt. A masszívan védekező csapatok ellen valóban nem sokat tud tenni, de nem ő az egyetlen, ráadásul pont ezért (is) jött Neymar...dzsi91 írta:...
Nyilván Messi már nem hajt annyira,mint tizenévesen 0 kupával és 0 aranylabdával, de nehogy azt gondolja valaki,hogy ő nem akar(csak mert gyakran ez a kifogás,hogy már nem akar).A vb-n is és mostanában is látszott rajta,hogy tényleg akar és nem csak azokon a meccseken amikor gólokat lő,hanem akkor is amikor egy zsák szar konkrétan,csak egyszerűen a keményebb csapatokkal már nem tud mit kezdeni.Csak zavaró,hogy ha ő flop akkor biztos nem akart/visszaesett mert éppen az este kufircon járt az agya,egyszerűen nem ment neki és kész.